- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laskr99 #42334 üzenetére
Földelést megkapja? Próbáld meg anélkül, vagy azzal, ha most azzal van. Illetve forditsd meg a tápkábel dugvilláját a dugaéjban (fázist a másik ágon kapja meg a gép). Ugyanez igaz a Monitorra is, ott is dugd földelt és földeletlen dugaljba, illetve ott is próbálkozz dugvilla forditással. Próbáld meg kihúzni a monitorkábelt a pc-ből, lehet földhurok is, bár az bűgást is eredményezne elméletileg. Az alaplapod is nézd meg, nem e ér olyan helyen a gépházhoz, ahová nem kéne. S végezetül megpróbálhatod a gépházad leföldelni úgy, hogy a tápkábeleket földelt, illetve nemföldelt aljzatba dugod be. Sok sikert.
peti439: Vedd ki a cpu-t, pasztázd át, nézd meg, nincs e valahol paszta ahol nem kéne lennie. VGA-t is csekkold cseredarabbal. Ha ezek megvannak, és nincs eredmény, akkor marad az alaplap csere (statikus feltöltés is okozhat bajtm illetve egy forrasztás halála is). -
-
MrDerekas
addikt
válasz
laskr99 #36407 üzenetére
A lányság nem akadály
Sőt!
A pc bolt meg attól függ, mennyire jófejek. Mindkét végletet megtapasztaltam már. A sica jelenség még szoftveres hiba is lehet, ahogy nézem a vidit. Nálam ez laggolásként jelentkezik. Amit te mutatsz, azt hibás billentyűzet produkálta nekem, bármennyire is egér gyanús a dolog. Persze ha másik gépen is produkálja ugyanezt, akkor egyértelműen az egér hibája.
-
MrDerekas
addikt
válasz
laskr99 #36405 üzenetére
Egy bütykölős cimbi is megteszi. Multiméter kell hozzá, meg pici tudás, hogy tudja mit is kell vele mérni
PC bolt/szerviz vagy műszaki bolt/műhely, vagy akár egy hobby villanyszerelő elég ehhez. Ha a tápot terhelés tesztelni akarod, akkor viszont pc szerviz, de alapesetben a multiméter is elegendő lehet az 5V-os ág leméréséhez. (Az nem szokott ingadozni nagyon általában. - Nemrég vettem sica egeret én is és bár nincs hibája, olykor belassul böngészés alatt. Pár másodpercig tart, de elég zavaró tud lenni, hogy maga a mutató mozgása belassul, mintha a dpi elmenne lefele a nullához közelítve. Én a szoftverére gyanakszom.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest