- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
dani0113 #43799 üzenetére
- Asrock 970 Extreme 3 - Én legfőképpen erre gyanakszom. Nem volt egy jól sikerült lap, pláne a VRM része volt roppant gyenge, tuningolt FX-83xx alatt sűrűn pusztult, FX-6300 alatt gyorsan fáradt.
- SSD a halála előtt okoz ilyet.
- Táp mennyi idős?Lepróbálnám új SSD-vel első körben. Kb. 7-8k egy 120-as SATA3-as.
Ha a lap a ludas, akkor sajnos lap+cpu+ram csere, de akkor már a jelenlegi friss opciókra (Ryzen vagy 10. gen Intel).
Öreg táp is csere érett lehet nagy valószínűséggel. -
batman.
senior tag
válasz
dani0113 #39586 üzenetére
A particionáló topicot kerested.
Én nem a windows saját lemezkezelőjével csinálnám, hanem EaseUs Partition Masterrel, de ott tudnak ajánlani más ingyenes és jó alternatívát.(#39583) Xperia.ZENO sokat nem érdemes rááldozni, de talán egy procicsere még megéri. Win 10 már lassan fut rajta, a Win 7 pedig már jól meghízott, talán a Win 8.1 lehet rajta a leggyorsabb.
-
MrDerekas
addikt
válasz
dani0113 #38552 üzenetére
Házfelújítás közben vagyok és elég hektikus a szoftveres probléma megoldó készségem
Tényleg kérdezz be a winesekhez, jobban jársz. A leírásod alapján én nem is látom, melyik kulcs az amit te hoztál létre
Javaslom a csökkentett módot és engedj rá valami registry pucolót. (Pl a Ccleaner pucolója) Manuálisan pedig azt törölni, amit te hoztál létre! A kép és a leírás alapján én nem tudtam összerakni ki-kivel van. (Fáradt is vagyok, így nem kizárt, hogy nálam a hiba.)
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
válasz
dani0113 #34714 üzenetére
Mi a kérdés? Merthogy megválaszoltad már... A miniatűrök nem vannak, hanem létrehozza a rendszer. Ha egyszerre sok az adat, elfogy az erő a vasadból. Vagy vírus. Vagy igen elfoglalt a rendszer egyebek miatt. Nézzed ne miniatűr nézetben. Vegyél valami komolyabb gépet. Szedd almappákba csoportosítva a filmjeid és csodálhatod tovább a semmitmondó miniatúrákat. Ráadásul rossz topik...
-
syberia
veterán
válasz
dani0113 #33563 üzenetére
Nekem az Avast szedte le a gépemről ezt a miner vírust, az lett gyanús hogy cicergett a gépet, csak néztem hogy gpu már majdnem 65 fokon tekert.
Most már nyugi van.
(#33571) Deer76: Lehet a tápegység miatt is, bár abban nehezebb kiszúrni a hibás/púpos kondit szétszerelés nélkül, ami nem is veszélytelen művelet.
-
törölt tag
válasz
dani0113 #29814 üzenetére
Formálhatod saját kéne-kedvedre az Avastot, net nélkül kikapcsolhatod a valós idejű védelmeket, és próba. Egyébként ez vagy tápegység, vagy alaplap, vagy földelés gond, próbáld szűrni a hibalehetőségeket. Dugd be fordítva a tápegység tápkábelét az elosztóba, mert lehet földhurok jellegű a baj (bár az folyamatos zaj, de a kóbor feszültség másképp is lecsapódhat). A pc ház nem szokott "megcsípni", azaz nem ráz meg néha, ha a belsejében hozzá nyúlsz valamihez?
benderguz: Az OPrendszer szétesőben van-sérült, javítás módban futtasd a telepítőt, illetve a hdd-t ellenőrizd sentinellel. Mehet egy adatkábel csere is, illetve ha van, mehet egy tápegység csere próba erejéig. Még jobb, ha másik hdd-re tudsz telepíteni oprendszert (ha a hdd vezérlője haldoklik, akkor a sentinel nem fogja látni a hibát). -
-
válasz
dani0113 #29640 üzenetére
Na most tesztelgettem. A monitorra dugva a VGA-ból jövő HDMI-s hanggal teszteltem és eleinte nem,de most hallottam 1-2 reccsenést így is. Telefonra dugva a hangfalat, viszont nem tapasztaltam. A gépre rádugtam egy másik hangfalat azzal se nagyon tapasztaltam,se fejhallgatóval. Szóval ilyen szemszögből semmi se rossz,csak a Logitech hangfal a PC-vel... Tehát ez így nem áll össze. Lassan akkor kezdek arra gondolni hogy lehet mégis szoftveres hiba áll a háttérben, bár nem tudom mi lehetne az, mivel a legfrissebb driver van fent,de régebbivel is csinálta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest