- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
bandi0000 #36202 üzenetére
Lehet hogy nem fekszik a vga drivernek és a chrome-nak a hardveres gyorsítás, vagy szimplán nagy az étvágya chrome-nak, vagy a lemezindexelés kajálja be az erőforrást tétlenség idején és nehezen adja vissza a rendszernek felnyitáskor (friss telepítésnél ez pár nap alatt megszűnik, ha az indexelés nagyjából véget ér) vagy vga driver bug.
-
WestCoast92
tag
válasz
bandi0000 #36154 üzenetére
Szia. Hát nekem a tuning lenne a tippem, nekem is volt hasonló. Én tuningiltam a procim működött rendesen fél évig, aztán egyszercsak kékhalált kaptam folyamatosan. Már el is felejtettem hogy tuningoltam és el sem tudtam képzelni mi lehet, amint visszavettem egyből jó lett, és azóta is jó.
-
Walter_White
senior tag
válasz
bandi0000 #35971 üzenetére
Sajnos erre a hibára én sem jöttem rá, az egyik ismerősömnek is ugyan ez volt a baj Notinál, Anyukámnak a notijánál is, egyszercsak tönkrement a hang egyik nap még jó, másnap eltünt a hangeszköz.. (Win10).. inkább ujratettem a gépeket, gyorsabban végeztem minthogy kutassam. Valószinüleg valamilyen frissítés ütötte ki.... hiába tiltottam le, és engedélyeztem a hangszolgáltatást, semmi...
-
MrDerekas
addikt
válasz
bandi0000 #35295 üzenetére
Csökkentett módban minimum drivert tölt be a rendszer. Lehet ez miatt is. Az hogy nincs post, a biosban keresendő. Vagy a monitor kábele nem jó. (Mondjuk ez hülyeség, ha alkalmazás esetében meg van jel) Próbálhatsz régebbi intel drivert is a grafikus megjelenítőhöz, bár ha már bios-nál is blackscreen van a kábel vagy a csatlakozó a gyanús.
-
törölt tag
válasz
bandi0000 #25305 üzenetére
Elvileg elő jöhet vele, ha normálisan csinálja, akkor megnézi terhelésen. Kérdezz rá, ne csak feszültségeket méregessen üres járatban, az pont felesleges,induláskor dobja el magát a gép, olyankor leterhelt a tápegység, ha akkor lecsökken a feszültség, akkor a gép sem tud mit tenni.
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
bandi0000 #17765 üzenetére
Időközben visszakeresgéltem a régebbi topicokban és egy bizonyos WAKE ON LAN nevű beállítás volt bekapcsolva, ami annyit tesz hogy hálózatban van a laptoppal a gép és hogy ha azt használják, akkor nem engedi ez a beállítás alvóba tenni a gépet. Remélem valakinek még hasznos infó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest