- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
bandi0000 #36202 üzenetére
Lehet hogy nem fekszik a vga drivernek és a chrome-nak a hardveres gyorsítás, vagy szimplán nagy az étvágya chrome-nak, vagy a lemezindexelés kajálja be az erőforrást tétlenség idején és nehezen adja vissza a rendszernek felnyitáskor (friss telepítésnél ez pár nap alatt megszűnik, ha az indexelés nagyjából véget ér) vagy vga driver bug.
-
WestCoast92
tag
válasz
bandi0000 #36154 üzenetére
Szia. Hát nekem a tuning lenne a tippem, nekem is volt hasonló. Én tuningiltam a procim működött rendesen fél évig, aztán egyszercsak kékhalált kaptam folyamatosan. Már el is felejtettem hogy tuningoltam és el sem tudtam képzelni mi lehet, amint visszavettem egyből jó lett, és azóta is jó.
-
Walter_White
senior tag
válasz
bandi0000 #35971 üzenetére
Sajnos erre a hibára én sem jöttem rá, az egyik ismerősömnek is ugyan ez volt a baj Notinál, Anyukámnak a notijánál is, egyszercsak tönkrement a hang egyik nap még jó, másnap eltünt a hangeszköz.. (Win10).. inkább ujratettem a gépeket, gyorsabban végeztem minthogy kutassam. Valószinüleg valamilyen frissítés ütötte ki.... hiába tiltottam le, és engedélyeztem a hangszolgáltatást, semmi...
-
MrDerekas
addikt
válasz
bandi0000 #35295 üzenetére
Csökkentett módban minimum drivert tölt be a rendszer. Lehet ez miatt is. Az hogy nincs post, a biosban keresendő. Vagy a monitor kábele nem jó. (Mondjuk ez hülyeség, ha alkalmazás esetében meg van jel) Próbálhatsz régebbi intel drivert is a grafikus megjelenítőhöz, bár ha már bios-nál is blackscreen van a kábel vagy a csatlakozó a gyanús.
-
törölt tag
válasz
bandi0000 #25305 üzenetére
Elvileg elő jöhet vele, ha normálisan csinálja, akkor megnézi terhelésen. Kérdezz rá, ne csak feszültségeket méregessen üres járatban, az pont felesleges,induláskor dobja el magát a gép, olyankor leterhelt a tápegység, ha akkor lecsökken a feszültség, akkor a gép sem tud mit tenni.
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
bandi0000 #17765 üzenetére
Időközben visszakeresgéltem a régebbi topicokban és egy bizonyos WAKE ON LAN nevű beállítás volt bekapcsolva, ami annyit tesz hogy hálózatban van a laptoppal a gép és hogy ha azt használják, akkor nem engedi ez a beállítás alvóba tenni a gépet. Remélem valakinek még hasznos infó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- Amazon
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest