Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sziba12

csendes tag

Sziasztok!
    Van egy érdekes jelenség a számítógépemmel.
    VLC és Chome random összeomlik lejátszásnál. Ramot teszteltem memtest-el, hibátlan (az egyik modulban talált valami apróságot, ezért kivettem. A másik modul teljesen hibátlan, azt benthagytam, ugyanúgy produkálja a problémát.)
    Néha random időben, valamikor 3 perc után szimplán egy windows alkalmazásnál kék halált is volt.
    Log-ot nem találtam C:\Windows\Minidump -ban
    valamikor csak úgy fagy meg az egész rendszer, hogy egy fehér csikos képet ad.
    Érdesen módon pl Firefox-ban nem áll meg a youtube videó, de ő is napi 1-2 szer random minden üzenet nélkül kilép az alkalmazásból.

Próbáltam egy videó kártya tesztet is (Gpu Test 0.7) nem ment a hőmérséklet 65 fölé (HD 5570), akkor semmilyen hibajelenséget nem produkált.

Az utóbbi két három napban csak random kilépeget programokból, vlc helyett leszedtem a bs playert is, az is crashel.

Mountoltam egy LIVE Linuxot, elindítottam a Chromiumot, google, facebook és már ki is lépett a programból, többször is megpróbáltam ...

Biosban nics húzva semmi ilyesmi.
    771 es tokozású a Xeon 5440em, 775 ös lapba, átalakítóval.
    Még azt az infót kaptam hátha a microcode-al kell valamit csinálni.

PLS HELP :(

Hd sentinel szerint hibátlan az amúgy 1 éves Kingmax Hyperx SSD-m, úgyhogy winyó para sem lehet.
    Valakinek van valami ötlete mi a franc lehet ez??

Új hozzászólás Aktív témák