- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hgovi
aktív tag
válasz
Viktor89 #18434 üzenetére
Na most a gépednek nem elég 100w!
Amit leírtál alsó hangon 350w kell neki és nem vettük a ramokat+venti ha van!
Itt tudod ellenőrizni a tápot.
A szünetmentest minden estben földelt aljzatba kell dugni,ha jól tudom.Lehet,hogy az baja! -
Stonerice
őstag
válasz
Viktor89 #18214 üzenetére
Szia!
Szerintem valamelyik drivered nemengedheti felébreszteni, legalábbis ez a gyakori oka. Először próbálj meg minden felesleges dolgot lekötni a gépről, PL: UTP, Nyomtató, webkamera... eztuán próbáld meg altatni.
Ha megint nemjó, akkor még mindíg lehet a vga driver, vagy lan driver, esetleg audio driver.
Még a bios is szóbajöhetne.
Próbáldmeg Eseménynaplóból kideríteni. -
Viktor89
aktív tag
-
Trebron09
őstag
válasz
Viktor89 #16845 üzenetére
"Teljesen jó volt az a 420-as táp,másik gépben ment rendesen és az én gépemben is ment több napot minden gond nélkül,csak a játék alatt kapcsolt ki a gép."
Ez tipikus noname táp "betegség".. mivel terhelés alatt nem tudja a kellő áramot leadni, azárt állt le a gép játék közben.
Az hogy a táp aktív vagy passzív pfc-vel rendelkezik akkor számít, ha szünetmentest akarsz a géphez kötni, mivel ott nem mindegy, magára a működésre nincs hatással.
-
Trebron09
őstag
válasz
Viktor89 #16838 üzenetére
Már bocs, de nagy hülyeség volt egy noname 420-ast rákötni a gépre..
lehet az okozta a halálát a cuccnak.
Így első hallásra alaplap szállt el. (milyen gép ez?)
Meg azt se értem, ha tudtad, hogy a sleep-ből visszajövetelkor meghal a gép, akkor minek tetted mindig alvóba utána (vagy csak félreértelmezem..)?
Nem kötekedni akarok, csak kicsit fura így. Chieftec 450-est szétszedted (már ha nem volt garis), hogy lett-e valami baja utána?"Állítólag amikor így visszajön az áram akk 1 pillanatra túláram keletkezhet,akár 400volt is."
Persze vannak kisebb tüskék, de nem ekkorák szerintem...habár attól is függ, hogy hol laksz.(Nekem már "ment" úgy egyszerre 2 gép, hogy a konnektorból 65V-ot kaptak csak és nem haltak meg, viszont csak a hdd-k és a ventik mentek meg a ledek, kép már nem volt, monitor is kikapcsolt, amikor visszajött a 230V utána simán működött, azóta is megy. Mindkettőbe egy 350-es fsp pnf volt.)
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Viktor89 #16751 üzenetére
Táp vásárlás előtt, érdemes lehet rákérdezned a Melyik tápegységet vegyem? topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest