- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
válasz
subaruwrc #685 üzenetére
Igazad van totál
de azokat már nem is akarom felemlegetni - azt még elszenvedtem...
DE EEEEZZZ !!
ezt nagyon nem én játszom ez tényleg szőrnyű.
miért kellett elkúrni így ezt a játékot ? lehetett volna jó is -például az eleje még jó
az a röhej hogy aki játszik mégis vele az azt hiszi hogy vezet -
válasz
subaruwrc #555 üzenetére
LP550-2, de meg kell hogy mondjam abszolút nem figyeltem rá, hogy melyik változat, ugyanis a játékok kb 99%-ba az összkeres változat kerül, ahogy Shift 1-2-be is az került, a halál gondolta, hogy ide képesek a 2WD változatot beletenni.
A jeges részeket kerültem természetesen.
Most értem Chicago-ba, itt is 2 verseny szinte full ugyanazon a pályán ment végig, na ezt kifogásoltam az előbb. Az oké hogy városonként/vidékenként változik a terep, de közben simán ismétlődnek a pályarészek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
subaruwrc #453 üzenetére
hallod?! ne b.sszá fel
tuningolni nem lehet az autókat, csak kűlsőre. vagy a Tiédben lehet?...
a másik, meg az Autolog-os verdák feloldásával lehet speckó autókat szerezni...
szal nagy sumák vagy Te, hallode...
szerk.
ha speckó lambo-d van, akkor b.szhatom, esélytelen beesnem 15 alá, mert nekem még az Autolog-os verdák sem oldhatók fel()....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
subaruwrc #360 üzenetére
két 1500as Striderről szándékozza etetni, aki építi. úgy néz ki még nincs kész a projekt a német fórum alapján, riserekkel meg plusz hűtéssel szívnak az enermax nagytornyában. 3000Wnak meg azért elégnek kell lennie.
más, játékhoz: működik origin nélkül?
fizika, vezetési modell mennyie reális? Hot Pursuit (3) szint, vagy legalább köszönőviszonyban van a valósággal? pl Burnout Paradiseval jól elszórakoztam, de a HP nekem már túl sínautós volt. dolog még elméleti, de eredetileg a HPt se akartam megvenni... aztán leárazták
.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
subaruwrc #259 üzenetére
Nálam az original nem hoz be grafikai dolgokat.
Pl az irányítás beállításánál csak van a felső két sor szöveg van, de a táblázat nincs. De "vakon" be tudtam állítani a felfelényilat accelerate-nek, és működik is. Többit nem állítottam át, mert nincs kedvem sakkozni melyik hol van...
Lehet gyenge a notim a játékhoz vagy kevés a 2 Gb memória és így csökkenti a gépigényt
De még így is felénél vagyok kb. A scritpes részeket youtube-ról néztem, mert ott sem mutat semmilyen jelet. Tetszik a játék, bár az irányítás nem mindig kóser, meg ez a benzinkutas autócsere sem mindig zökkenőmentes. Ja és a játékban remélem nincs reset limit, mert most már kb 54nél tartok -
Ice!?
őstag
válasz
subaruwrc #253 üzenetére
Pont most akartam volna írni ide, ugyan ezzel a problémával ..
Hihetetlen, egy b.szott irányításbeállítást nem tudnak megcsinálni normálisan. Első benyomás: JELES!Nekem szerintem w - s - a - d lesz ebből .. Amíg újra elő nem kaparom az x360-controllert.
" hatodjára unalmas az intro .... " - Én három után meguntam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- EAFC 25
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest