- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Az már pont elég ha csak 2GB ramja van pl. Arra már nem ajánlom a telepítést, mert W7 alapból megkajál 1GB-ot, a maradék 1GB pedig már szűk lehet a játékok alá, de ettől függetlenül lehet 4 magos CPU-ja HD 5750 , GTS 450 vagy akármilyen VGA-val, amin már futna a Run. Tehát semmi vicces nincs ebben.
-
-
válasz
subaruwrc #555 üzenetére
LP550-2, de meg kell hogy mondjam abszolút nem figyeltem rá, hogy melyik változat, ugyanis a játékok kb 99%-ba az összkeres változat kerül, ahogy Shift 1-2-be is az került, a halál gondolta, hogy ide képesek a 2WD változatot beletenni.
A jeges részeket kerültem természetesen.
Most értem Chicago-ba, itt is 2 verseny szinte full ugyanazon a pályán ment végig, na ezt kifogásoltam az előbb. Az oké hogy városonként/vidékenként változik a terep, de közben simán ismétlődnek a pályarészek.
-
válasz
karakpecze21 #553 üzenetére
"ha picit nekisurlódtál egy palánknak , akkor odatapad az autó, mint ha egy rohadt mágnes szívna a falhoz"
Igen, most kicsit simábban kezeli a dolgot, de pont tegnap fogtam ki egy olyan bugot, hogy viszonylag alacsony sebességgel szaladtam neki a korlátnak, de valami nem létező dologba beakadt a kocsi és ott helyben rommá tört
Eddig egyébként BMW M3-mal, Porsche 911-el (újabb) és az ominózus Lamborghini-vel mentem, amit Aspenre pont azért választottam mert ugye 4 kerék meghajtású és tapadni fog a havon mint az állat, erre az csúszik a legjobban, NFS Logic...
Egyébként kezelhetőségre az Easy és Normal autók vezethetők nagyjából de a Difficult és a Very Difficult olyan mint egy tank, lehetetlen velük mondjuk szoros helyzetekben lavírozni az autók között olyan lassan kanyarodnak.
-
válasz
karakpecze21 #551 üzenetére
Hidd el, tényleg nem a hibákat kerestem, egyszerűen csak rengeteg autós játékkal játszottam eddig, és ami rosszul van kivitelezve az azonnal feltűnik. Pl visszapillantó.
"karrier módban ugye nincs is két egyforma pálya."
Kijavítanálak, két egyforma környezet nincs inkább. Pont ma Aspenben szinte 1:1-ben ugyanazokon a pályaszakaszokon mentem több versenyen keresztül is.
Éles kanyarvételre: A normál lassításhoz képesti sebességcsökkenésre gondoltam, nyilván nem 250-en akarok bevenni egy hajtűkanyart.
Hiába lassítok le akármenniyre, akkor is kicsúszik a segge, de a rivalok meg bezzeg 100%-os tapadással húznak el mellettem. (szimulátrozom mellette egyébként, tehát van viszonyítási alapom, hogy hogyan kellene bevenni egy kanyart
)
Egyébként már csak a táj szépsége miatt is élvezem a játékot, de amikor az alábbi hibák valamelyikével találkozom és épp a versenyembe rondít bele, na akkor elborul az agyam néha
-
Néha jó elszórakozni a játékkal, de a hibái az örületbe kergetnek lassan. Eddig már annyi hibát számoltam, hogy inkább összeírtam, mert már nem tudtam mindet fejben tartani
A lista:
-Borzasztóan gyenge hangok
-Visszapillantó hiánya
-Monoton, egy idő után unalmassá váló pályák,
-erősen lineáris versenyek
-Helyenként elnagyolt modellek
-"Tap Tap Tap" részek
-Nehéz kezelhetőség
-Lassan megszerezhető új autók, méghozzá logikátlan sorrendben
-Villogó textúrák
-Csak benzinkutaknál lehet autót cserélni, amik igen ritkák és sokszor nem jelez időben a játék
-Folyton csak unalmas Positoin Gain versenyek, esetleg 1-2 rival verseny, amikor fogalmad nincs arról mégis mit tett keresztbe neked, vagy miért extrább őt legyőzni mint bárki mást
-Undorítóan csaló és irreális Catch Up rendszer
-Kocsi lassú reakciója
-Nincs pályára reset, csak chechpoint reset
-Élesebb kanyart nem lehet normálisan bevenni, csak komolyabb sebességvesztésselHa ezeket kijavítanák, akkor egy jó játék lenne belőle.
-
válasz
- = Zk = - #540 üzenetére
Egyébként ez a Run graf 0 ahhoz képest amit Frostbite 2-ből ki lehetne hozni, de valószínűleg azért lett ilyen, hogy a gépigényt minél alacsonyabban tudják tartani, a nagyobb vevőkör miatt. Ezek a 3D lámpa modell helyett szimpla 2D-s kép, kidolgozatlan utastér stb, tipikusan olyan dolgok amik összhatásban nem sokat számítanak, de sokat lehet vele hozni teljesítményben, ezért is spórolhattak ezeken.
mod: Nem tudom pontosan milyen motorral fut a Carbon, de 2006-os játék, a World pedig azon a motoron alapul, tehát legalább 5 éves és DX9-es. Ezzel ellentétben a Frostbite 2 2011-es motor DX11-gyel, tehát sokkal több potenciál lenne benne annál, mint hogy a World-del versenyezzen.
-
válasz
- = Zk = - #538 üzenetére
Nekem ultrán van, de amikor csak váltogatsz a kocsik között, akkor jól látod, szándékosan csökkentett beállítású modellek között válogatsz, csak akkor vált normálba, amikor belépsz fotó módba.
-
-
-
-
Hova kell tenni a fájlokat, hogy működjön? A fő NFS The Run mappába tettem, de nem csinál semmit a Pause gombra.
- = Zk = -: köszi a választ, dobok egy frissebb drivert.
Egyébként újabb problémával találkoztam, a játékban a hangok elég bugosan viselkednek, legalábbis a zene és a kocsi hangok folyton hangosítják-halkítják magukat. A zene hangereje is folyamatosan ugrál, néha csökken néha nő, nagyon idegesítő. Találkozott már ezzel valaki?
-
Sziasztok!
Mit lehet kezdeni a:
-Villogó textúrákkal
-Fix 30 FPS-el (pedig V-Sync off)
-AA hiányával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest