- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beluschi
tag
válasz
Antigabo #703 üzenetére
Mérgemben kipörgettem /persze easy-n, hogy haladjunk/, 2:13:55. Ez a story rész nagyon rövid, bármelyik korábbi NFS-ben hosszabb volt. A Porsche GT3 RS 4.0-al nem volt rossz menni, legalábbis úgy értem, hogy nem volt az a frusztráló "megyek a szappantartóval" érzésem, mint a többinél.
-
beluschi
tag
válasz
Antigabo #695 üzenetére
NFS Hot Pursuit (régi), Underground 1-2, Most Wanted, Carbon végigtolva /bár a carbon már hanyatlás) új NFS HP /új/ elkezdve, be nem fejezve. Ezen tapasztalatok alapján /és egyéb autós játékok pl. GRID végig, NFS W ma is játszva - bár a fene esz meg a csíterektől/ ez a játék egyszerűen É L V E Z H E T E T L E N. Előre is elnézést kérek a rajongóitól, de ez nem egy PC játék. Nincs konzolom, lehet, hogy azon jó, vagy ilyennek kell lenni, de PC-n számomra az NFS - figyelembe véve a Carbon óta megjelent részeket - leírta magát. Az NFS World fizikája - a jármű mozgását, reagálását tekintve a billentyű parancsokra - szinte szimulátor ehhez képest.
Ha egy régi NFS rajongó élvezte a játékot, akkor írja már le, hogy mit kell csinálni, mert én elvesztettem a fonalat.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Antigabo #691 üzenetére
Ha valaki egy játékból akar vezetni tanulni, az elég gáz. nagy valószínűséggel rövid életű lesz az illető. a játék pont attól játék, hogy semmi köze a valósághoz. Ha a valóságban nekimész 200-al egy fának, akkor nincs 5 lehetőséged,hogy újrakezd. ha a játék olyan lenne, hogy egy ütközés után vége lenne,hát nem tudom ki akarna vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest