- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
Én Babettával mentem végig de speckó tunningossal és az a rész tetszett amikor ott a farmok szélén ahol a júing famili kezdte ott volt jó kirajzolása a fűnek és ahh... rajta ült egy katicabogár és integetett
éééés:lehetett látni mind a 6 pettyet a hátááán yeeeóóó bakkerr !
vattaflessss.....de jött a buta rendőr és letaposta ááááhhh na ez adott okot arra hogy arcon rúgjam de jó volt
-
Antigabo
tag
Driver LVL ?
huhh azt észre se vetem !
azt tudom hogy amikor kijátszottam -fájt, és letöröltem 1 perc alatt a gamet...
de szerintem az jó
gyűjteni kell és akkor az jó
és nagyon - még agresszívabban tudod nyomni a babettamotoros mosógépet mert az jó
vagyis coool de ez már USA - jee
tudni kell ó ye usa ye -
Antigabo
tag
válasz
beluschi #699 üzenetére
:...Ha egy régi NFS rajongó élvezte a játékot, akkor írja már le, hogy mit kell csinálni, mert én elvesztettem a fonalat...
Ha a kérdésed arra vonatkozik hogy mit kell csinálni ahhoz hogy élvezd a játékot a válszom:
butujjál le de nagyon !
nekem is sikerült tegnap jó sok Finlandia vodka után oda ültem folytatni a játékot és egy darabig csináltam tovább amit KELLETT !! De játékra vagy élményre ne számíts - talán kipróbálom majd fűvel is ha visszamegyek hollandiába...attól majd azt hallucinálom hogy ez tuti ! -
Antigabo
tag
Totálisan jól látod !!
Azt éreztem hogy most gyorsan kilépek és LE KELL írnom ezeket a dolgokat.
Brrrrr....az előttem szólóhoz :
fejlesztés : össze van törve a kocsid -vesztésre állsz - no problem - húzzad le a szakadékba és akkor kapsz egy hibátlant ,új esélyt ,jobb pozíciót , nyaralót a Balatonnál -
Antigabo
tag
válasz
ForRedGlory #690 üzenetére
Miért lenne gond ?
Inkább azt kérdezd meg a Run készítőitől hogy miért tettek a játékba sport autókat
amivel aztán erdei utakon kell menni meg bulldózerként lökdösődni aztánmeg lerobbantják a hegyet ééééésss jön boborján meg besenyőpistabácsííí osztan kolbászt evő verseny is lessz benne ?
totál ráderőlteti a játékmenetet az agresszivitást - szpészt meg entert kell nyomkodni ütemesen !!!! - Jáááhaháháhááá !!! - Ez igeeen ! és akkor eksön ! -húú -
a rendőrt jól pofán rúgja ! jahhj de kúl lassított felvételben áhhh had tanújanak a gyerekek vagy elégüljenek ki a felnőttek akiket elnyomnak a csúnya bácsikvattaflesh
Szerintem ha autók helyett mosógépet vagy csillét tettek volna bele akkor realisztikusabb és érthetőbb lett volna a játék meg viccesebb - így sportkocsikra hajazva - ÉGŐ !.. -
Antigabo
tag
Vannak autós játékok amik tanítanak és hasznát veheted akár a hétköznapi autós balesetek elkerülésében is.
Az NFS általában egy akció -arcade játék.-tök jó - ez nem baj lehet vele repkedni meg a korlátot sínként használni-fasza !
de a Run egy idegesítően butító agyrém. -
Antigabo
tag
válasz
subaruwrc #685 üzenetére
Igazad van totál
de azokat már nem is akarom felemlegetni - azt még elszenvedtem...
DE EEEEZZZ !!
ezt nagyon nem én játszom ez tényleg szőrnyű.
miért kellett elkúrni így ezt a játékot ? lehetett volna jó is -például az eleje még jó
az a röhej hogy aki játszik mégis vele az azt hiszi hogy vezet -
Antigabo
tag
Leírnám a véleményem a játékkal kapcsolatban de előtte leszögezem hogy az össze NFS játékot kijátszottam már de ezt nem akarom !!!
ÁÁÁÁÁÁHHHHH !!!!!
ISSSZONYATOSAN ELBA.ZOTT, ERŐLTETETT JÁTÉKMENET !!!
A GÉP TOTÁLIS IRÁNYÍTÁS ALATT TARTJA A JÁTÉKOST !!!
Teljesen ÁTVESZI AZ IRÁNYÍTÁS A JÁTÉKOSTÓL AKI CSAK MINT EGY SZEMVEDŐ BALFA:Z ÉLHETI VÉGIG AZ EGÉSZ TÖRTÉNETET HA VAN HOZZÁ BIRKA-TÜRELME !!!-NAGYON ROSSZ !!!
Szuper autók 325 ös végsebesség helyett padlógáz es folytonos nitro mellett egyenes úton még a 230- 210 et mennek minha egy láthatatlan kéz húzná hátra közben a rendőrök vagy ellenfelek százzal előznek és betonfalként szorítják le a játékost aki az agresszivitástól vérző orrall hiába is nyomná a gázt...
A gép satufékkel gondoskodik arról hogy a szuperautó egy Babetta erejét produkálja mosógép szerű lassan szenvedő motorhangok mellett !!
Júúúúúhhhjjj de idegesítőőőő !!!
SZÖRNYŰŰŰ !!!
Elismerésem annak akik végigszemvedi (vagy ésre sem veszi ezt) !!
A grafika nagyon szép de nem éri meg ezt a rossz érzést - RÉMÁLMAIMBAN vannak ilyen részek amikor nem tudok haladni mert egy sötét erő visszahúz...
Ez nem játék-EZ egy aggresszív(vá idegesítő) MŰLÓSZ.R !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest