-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Alister71 #372 üzenetére
challange mód milyen? olyan, mint az MWben volt? annál is a karrier kissé el volt szúrva (rágógumi ai miatt eszméletlenül hullámzott a nehézség), de a kihívás része zseniális volt. a végén a fél órás fogócska a zöld Gallardoval a rendőrökkel konkrétan a játék egyik legnehezebb feladata volt. vagy az Evo IXel a város körüli toolbooth. másik oldalról viszont a kukásautós üldözésen könnyesre röhögtem magam.
subaruwrc: jaja. fő vicc, hogy a fórum alapján a srác az EVGAval levelezett (SR2 a lap), hogy akkor menni fognak e együtt/működni fognak e a vgak számítgatni, mert ennyire nincs tapasztalat ilyen extrém rendszerekkel. egyébként volt egy ember, akiről sose tudtam eldönteni, hogy kamuzik e... a procihűtője féligmeddig inkompatibilis volt a házzal (hint: a Cosmos St triplaradira és nem léghűtésre tervezték, némi moddolás nélkül a venti összeakadt az összes akkori csűcshűtővel, pl a TRUE copperrel). meg meg lehetett oldani, meg igazából ez az összeállítás annyira ritka volt (külön-külön is), hogy nem igazán volt ismert a dolog. csak ugye annak, aki wishlistet ír adatlapra, ez nem derül ki
. amiért mégsem vagyok biztos, mert az oldalsó ventit ki lehetett venni (ld még stacker 830/832)/meg lehetett fűrészelni, csak ugye Cosmos St általában az oldalsó venti és a túlnyomás miatt szoktak venni.
-
proci985
MODERÁTOR
díszdoboz pl MW+U1-2ből van, az itt is van mögöttem a polcon. carbon fillérekért megy, viszont korábbiak neccesek. nfs:high stakes (aka nfs4) pl win7 64 alatt kb esélytelen, pedig két órát bűvészkedtem anno vele. nfs1, nfs3 ok, porschevel szívni kell, de meg lehet oldani, hp2őt és nfs2t nem próbáltam (állítólag ok), postUndergroundok mennek. a Motor City Onlinenak meg vége ugye.
-
proci985
MODERÁTOR
elvileg a windowsban a hangerőszabályozón programonként lehet a hangerőt állítani. húzd a master hangerő alá (master fölé nem megy), úgy már működnie kell.
Spam123: add meg a tényleges géped az adatlapodon, és nem lesz ilyen problémád. az iskolai gépteremben akarsz játszani, ehhez képest az adatlapodon egy kb 2 milliós rendszer van. majd linkelsz egy félkész német HPC projektet, hogy volt már jobb is, csak SB-Ere gyűjtesz. aha, persze. ph!n vannak ilyen erős gépek egyébként, de azokat a fórumról szokás ismerni: minél extrémebb egy gép, annál több szokott lenni vele a probléma. főleg ha multigpu+multimonitor kombóról van szó.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
subaruwrc #360 üzenetére
két 1500as Striderről szándékozza etetni, aki építi. úgy néz ki még nincs kész a projekt a német fórum alapján, riserekkel meg plusz hűtéssel szívnak az enermax nagytornyában. 3000Wnak meg azért elégnek kell lennie.
más, játékhoz: működik origin nélkül?
fizika, vezetési modell mennyie reális? Hot Pursuit (3) szint, vagy legalább köszönőviszonyban van a valósággal? pl Burnout Paradiseval jól elszórakoztam, de a HP nekem már túl sínautós volt. dolog még elméleti, de eredetileg a HPt se akartam megvenni... aztán leárazták
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest