-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #978 üzenetére
Ugy nezem csak anyaznom kellett egy sort, meg utana megprobalni az Originben a "Repair game" opciot es szepen le is zavartam a veget. Hat az utolso 10-15 helyezest elegge osszecsaptak, olyan, na vegezzunk mar mert haza akarok menni erzesem volt... Befejezes nagyon snassz volt. Bar az elso hely megszerzeseben volt nemi izgalom, vonatok meg minden. Ki tudja lehet elkezdem elorol az egeszet, hatha most jobban megy.
Vagy ha mazochista vagyok megnezem az extremet -
czingerp
csendes tag
válasz
SQX_Barto #240 üzenetére
ÁÁÁÁ értem!
XP-n még használtam ezt a futtatás cuccost, de Win7-nél már nem úgy van és ezért értetlenkedtem!
Köszi!
Kipróbáltam! Király így már!
Beállítottam mindent ultrára meg átálítottam az irányítást, így már zsír!
Szerintem nem lesz ez rossz játék!
Idáig tetszik!SQX_Barto Köszönöm a nagyon gyors válaszodat!
Nyugodalmas jó éjszakát Kívánok és jó játékot!
-
czingerp
csendes tag
válasz
SQX_Barto #234 üzenetére
Nagyon Szépen köszönöm!
Már próbálom is szerkeszteni!
Ha így maradna lengyel nyelven akkor nem nagyon örülnék neki!
Kicsit érdekes, hogy ezt nem lehet csak úgy állítani!
A doboz hátulján jelzik, hogy van angol nyelv is! De hol?! Ilyet még nem láttam!Köszönöm még egyszer! Jelzem ha sikerül!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
SQX_Barto #77 üzenetére
Elvileg 1.0.1.18 ez az utolsó patch az Undercoverhez, de a 17-es-nél írták, hogy optimalizálták a játékot benne. 4000 Ft a Cdgalaxysban, lehet megveszem, mert az összes közül az tetszett a legjobban, csak ez a fránya optimalizáció miatt nem vittem végig. Még kormánnyal is elég jó volt.
-
Sonja
nagyúr
válasz
SQX_Barto #67 üzenetére
Undercover nekem is tetszett, de a legjobb számomra a 2010-es Hot Pursuit! Ez a Run attól szerintem gyengébb, de nem rossz. Irányítása jó, grafika jó és szerintem a gépigény is jó. Mondjuk 10-et szerintem nem ér meg, mivel rettenetesen rövid.
Tudom, ott a Challange meg a Multi, de na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest