- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #978 üzenetére
Ugy nezem csak anyaznom kellett egy sort, meg utana megprobalni az Originben a "Repair game" opciot es szepen le is zavartam a veget. Hat az utolso 10-15 helyezest elegge osszecsaptak, olyan, na vegezzunk mar mert haza akarok menni erzesem volt... Befejezes nagyon snassz volt. Bar az elso hely megszerzeseben volt nemi izgalom, vonatok meg minden. Ki tudja lehet elkezdem elorol az egeszet, hatha most jobban megy.
Vagy ha mazochista vagyok megnezem az extremet -
SQX_Barto
addikt
Most van egy jo gepem, gondoltam folytatom a jatekot. Erre allandoan kilep ezzel a szajbak@rt stopped working hibauzenettel
Neten talaltam olyan megoldast, hogy kapcsoljam be a kompatibilitas modot vista sp 2-re. Az sem oldja meg, azota talatam registry turkalos megoldast is, utana is ugyanugy megall, reszemrol elmegy ez a fostalicska a k@~"£ anyjaba -
SQX_Barto
addikt
Ezzel én is így vagyok, kivétel a Shift-ek, de azokat nem is próbáltam mert nem ment az 1. rész, valamiért kidobott az első versenynél. De szimulátorokkal nem is játszom, annyira nem tudok vezetni. Ellenben a World-be nem akarok belemenni úgy döntöttem. Kipróbáltam, addiktív lehetne meg minden, de nem akarom
-
SQX_Barto
addikt
Na Originen letöltöttem az angol verziót, ugyanúgy "hiányoznak" belőle részek.
Szóval valószínűleg a gépem kevés hozzá, hogy mindent megjelenítsen...
Majd új gépre felteszem, amikor meglesz. -
SQX_Barto
addikt
Használható online (más kérdés vannak-e még szerverek meg rajta emberek), hanem 2008 előtti játékok elvileg nem regisztrálhatók be az Originbe. Na meg ezeket valószínűleg már használtan találod meg, ami talán EA store-ba be volt regisztrálva.
De csak, hogy meglegyen meg néha elővedd játszani arra bőven elegek -
SQX_Barto
addikt
válasz
subaruwrc #259 üzenetére
Nálam az original nem hoz be grafikai dolgokat.
Pl az irányítás beállításánál csak van a felső két sor szöveg van, de a táblázat nincs. De "vakon" be tudtam állítani a felfelényilat accelerate-nek, és működik is. Többit nem állítottam át, mert nincs kedvem sakkozni melyik hol van...
Lehet gyenge a notim a játékhoz vagy kevés a 2 Gb memória és így csökkenti a gépigényt
De még így is felénél vagyok kb. A scritpes részeket youtube-ról néztem, mert ott sem mutat semmilyen jelet. Tetszik a játék, bár az irányítás nem mindig kóser, meg ez a benzinkutas autócsere sem mindig zökkenőmentes. Ja és a játékban remélem nincs reset limit, mert most már kb 54nél tartok -
SQX_Barto
addikt
válasz
czingerp #238 üzenetére
Az angol audio fájlok alapból megvannak (és ne is töröld le/helyezd át őket!) mivel a hangja még a szuahéli nyelvűnek is angol
Start Menü Futtatásba (vagy Keresésbe) beírod regedit, akkor megkeresed azt a sort:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Need for Speed(TM) The Run és az értéknél átírod a Value-nál "en_US" -re.
De lehet nem is kell hozzá.Aki írta a default settingseket, köszi! bár lehet valamire sikerült elállítani és a Reset menüpontot sem bírom elérni... Marha vicces egy játék ez így...
Szeretem a kihívásokat, de kezd már sok lenni a mai napra... -
SQX_Barto
addikt
válasz
czingerp #235 üzenetére
Szívesen!
Megpróbálom feltenni az sp1-et a winfosra hátha az a kínja...
De így vicces ez az egész....
Valaki leírná a default billentyű kiosztást? Mert nem igazán megy a gáz semmivel sem, oldalra meg a nyilakkal, meg tolat X-szel vagy Y-nal, de annyi.Tolatva meg nem enged meglépni -
SQX_Barto
addikt
válasz
czingerp #233 üzenetére
Szia elküldtem mailben a 2 angol nyelvi fájlt.
Be kell másolni, többit áthelyezni máshova, meg a regedit móka nem tudom kell-e hozzá, de azt is beleírtam az emailbe.
Nagynehezen kiszabadultam a kocsiból jelzőszarok nélkül (mert nálam nem jelennek meg) Már csak a default keyboard settings-ek kellenek (mivel azok sem jelennek meg)
Szóval fa...a ez egy új játéktól.... -
SQX_Barto
addikt
Majd visszanézek ha lesz valami patch, addig meg remélem a készítők anyja sokat csuklik...
Kell nekem hülyének megjelenéskor játékot venni jó drágán. Utolsó volt az EA-tól.
Virágbolti meg vígan menne.
Nem baj, majd eljátszom a MoHával ezt meg elteszem télire.
EA ,|,, -
SQX_Barto
addikt
Valami nálam totál nemkóser....
Mintha hiányos lenne a grafika vagy nem tudom...
Irányítás beállításánál nem jön ki semmi
Exit-nél nem látom a Yes No-t
De már a Polska-nál sem láttam, szóval nem a nyelvi haxolás miatt lehet...
Eddig totál szopás részemről ez a q... játék.
Még jó hogy megvettem mellé a MoH-t. -
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Sikeresen megjött....
Kiba... sok idő alatt feltelepült.
És most jön a móka. Hogy haxoljam át a nyelvet angolra Origin letöltés nélkül? (mert szar a netem).
Találtam regedites okosságot. De az nem segített (Locale értékét átállítani ”en_US”-re)
Lehet valakitől el kellene kérnem emailben csomagolva a nyelvi fájlokat és felülírni vele a bennlévőket. Más ötletem nincs. Lengyelül még a kilépésre sem jöttem rá, hanem feladatkezelővel kilőttem a g**ibe.
Ötlet segítség srácok?
Előre is köszi -
SQX_Barto
addikt
Na megjött a vinyóm (hála kymera fórumtársnak), 7 fennvan többé kevésbé, UC települ, sok játéknak nézek ma elébe.
-
SQX_Barto
addikt
Kösz, hogy szóltál még nem volt letöltve, egyébként volt az 1.17-es patch volt és a 18-as a Challenge mód maga. Péntekig szarrá játszom az UC-t, ha végre megjön a vinyóm, akkor meg jönni fog a Run (meg elvileg a MoHa ha a CDGalaxis képes volt szerkeszteni a rendelésem....)
-
SQX_Barto
addikt
Nekem ha levettem (notin) a dolgokat nem szaggatott, ment rendesen, de a poén, hogy van hozzá patch, amivel meg mintha irányíthatatlanabbá vált volna a kocsi.
Ja és a patch-ben van challenge mode, teljes plusz játékmód 15 challange, ha jól emlékszem. EA oldalán le lehet tölteni (persze csakis az originalhoz megy) virágboltihoz nem tudom megoldották-e, de szerintem nem. -
SQX_Barto
addikt
Egy ideig nekem is tetszett az új Hot Pursuit bár hosszú távon a single unalmas volt már, túl lineáris, még rendőrként is, ami több "fun" volt. Multival meg nem játszottam, mert na...
Undercover van meg eredetiben, de mivel ritkán volt stabil netem mostanában még nem multiztam vele. Singleben meg sztem az a legjobb. MW, Carbon sem voltak rosszak na meg az UG-k a maguk idejében, és réggebbiek sem voltak gázok. Főleg a régi Hot Pursuit 2-vel jól eljátszottam. Lehet majd később megkeresek boltokban minden NFS-t eredetiben, amik tetszettek. -
SQX_Barto
addikt
Na most rendeltem meg a Run Limited Edition-t (+ Word) CD Galaxistól 10.000ért (9890
)
18.án elvileg meglesz az ujságosnál. Nagyon kíváncsi vagyok rá, Undercovert meg jópárat imádtam a régebbiekből, és infók alapján ez is tetszeni fog. Akinek már megvan (vagy így vagy úgy) annak vélemény? De spolier nélkül! A sztorit magam akarom felfedezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest