- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás1985
csendes tag
Köszönöm a tanácsot és jelen esetben lehet mázlitis emlegetni mert igen 2gb van jelenleg a gében viszont más területen megfelel.
telepítés kezdeténél beleis kötött a játék,de szerettem volna kipróbálni.
jobb a win 7mint az xp? mondjuk ha rakok egyett az nfs shift2 elmegy azzalis???
köszi -
karakpecze21
senior tag
Mondjuk igen, a kanyarvételt most hogy mondod valóban fúrcsa, de csak pár autónál tapasztaltam, hogy szar pl.Lamborghini.Nah annál volt olyan, hogy lassítok, már majdnem megállok és akkor is egyenesen akar menni.
Bár a legtöbb autónál nekem annyira nem tünt fel, lehet megszoktam idő közben.
A tükör nekem csak most tűnt fel, hogy írtad, mert én mindig külső nézetből vezetek.(álltalában)GT5-ben nem.Ilyen játékoknál álltalában dühöngeni szoktam x idő multán, de ez a rész valahogy most megkímélt.
Én úgy vettem észre, hogy ebből a részből eltűnt az, hogy ha picit nekisurlódtál egy palánknak , akkor odatapad az autó, mint ha egy rohadt mágnes szívna a falhoz.Engem az előző részekben ez dühített fel a legjobban.A jó öreg Most Wanted-nél a rendőrös üldözések verték ki néha a biztosítékot, nah ott el is fogyott egy Logitech billentyűm.(repkedtek a gombok
)
-
karakpecze21
senior tag
Hát ha ennyi hibát találtál, akkor neked tényleg nem sok élményt tud nyújtani ez a játék.
Te kimondottan keresed a hibákat.
Nekem, pedig pont az a véleményem, hogy nagyon izgalmasak a páyák, karrier módban ugye nincs is két egyforma pálya."-Élesebb kanyart nem lehet normálisan bevenni, csak komolyabb sebességvesztéssel"
Hát ez sajnos az életben is így van.Viszont van jópár pont amivel teljesen egyetértek, bár engem azok a hibák sem zavarnak különösebben.
Ne érts félre, nem piszkálódni akartam. -
Sonja
nagyúr
A letöltött zip file-ban a d3d10 mappából a 3 file-t (dxgi.dll, SMAA.fx, SMAA.h) másold oda, ahol az exe is van, majd az nfs-t rendszergazdaként futtasd, és automatikusan használatban lesz az AA!
Ami fontos, hogy semmilyen másik AA-t ne használj driverből, mert nem fog működni. A másik, hogy ne is futtass fraps vagy msi afterburner progit, mert akkor se fog működni.
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest