- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Oké! megértem a ti szemszögeteket is...(valószínű hogy ha nekem is olyan szüleim lennének hogy kiejtem a számon és már a kezemben van az NFS shift VAGY a havi keresetemből futná akkor én is bolti verziót futtatnék...de nem : havi keresetem nincs, mivel tanuló vagyok, a szüleim meg fölösleges dolgokra nem dobnak ki pénzt...inkább vesznek pár játék árából egy új farit.)
Igenis le fogom tölteni ha tudom, és igenis ha úgy tetszik el fogom "lopni...". Amit tudok azt kihasználom, nehogy már csak a fejesek lopjanak a nagyvilágban...NA IGEN AZ MÁR LOPÁS a százmilliók. Nem pár ezrek egy játék miattt...
"Jajj szegényke"...akkor BIZONYÁRA TE NEM TÖLTÖTTÉL LE MÉG EGY FILMET SEM AZ INTERNETRŐL, ÉS BIZONYÁRA TE MÉG NEM INSTALLÁLTÁL EGYETLEN FELTÖRT PROGRAMOT SEM!!!!!
A választ tudom, és te is,akkor nem értem mért kell saját magadat is offolni?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest