Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Daffni2 #4907 üzenetére
Oké! megértem a ti szemszögeteket is...(valószínű hogy ha nekem is olyan szüleim lennének hogy kiejtem a számon és már a kezemben van az NFS shift VAGY a havi keresetemből futná akkor én is bolti verziót futtatnék...de nem : havi keresetem nincs, mivel tanuló vagyok, a szüleim meg fölösleges dolgokra nem dobnak ki pénzt...inkább vesznek pár játék árából egy új farit.)
Igenis le fogom tölteni ha tudom, és igenis ha úgy tetszik el fogom "lopni...". Amit tudok azt kihasználom, nehogy már csak a fejesek lopjanak a nagyvilágban...NA IGEN AZ MÁR LOPÁS a százmilliók. Nem pár ezrek egy játék miattt...
"Jajj szegényke"...akkor BIZONYÁRA TE NEM TÖLTÖTTÉL LE MÉG EGY FILMET SEM AZ INTERNETRŐL, ÉS BIZONYÁRA TE MÉG NEM INSTALLÁLTÁL EGYETLEN FELTÖRT PROGRAMOT SEM!!!!!
A választ tudom, és te is,akkor nem értem mért kell saját magadat is offolni?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED monitor topic
- Metal topik
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest