Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Furcsa
,nálam a húzott 3850-mel,csak akkor csökken 20FPS környékére,ha 15 ellenfelet állítok be,és leghátulról indulok.Amúgy pár perce nyugodtam meg,mert az Nv-sek megint örülnek,hogy sz*rul fut Ati-n,de haverom gépén látva;Phenom X3(3,5GHz)+4GB ram+Gainward 9600GT Gs(szénné húzva) 1Gb-on sem futott többel mint nálam.Szal az Nv-nél sem fenékig tejfel az élet.

-
wednesday
őstag
Nem azt mondom, hogy játszhatatlan ATI-n, de azért be tud lassulni helyenként. Azért én egy 4830-től elvárnék full grafon(1280*1024) 50-60FPS-t erre a látványra.
Most látom, hogy Physx-et tartalmaz a játék, hát remélem nem az kavar be.
De az is lehet, hogy a W7 7100-as bétát nem komálja a játék. -
Ricco_hun
senior tag
Aha, szóval azt mondod, hogy én igénytelen vagyok és szaggatva játszom? Oké, oké, végülis te az éteren keresztül jobban meg tudod állapítani, hogy nálam, hogy fut. Attól, mert a te erősebb gépeden szarul fut valami anomália folytán, még el lehet hinni, hogy nálam fut normálisan. Ha szaggatna azonnal visszavennék a grafból, mert úgy nem lehet versenyezni, de nem szaggat.
-
Creative997
őstag
Nekem fagyogat rendesen.
Részletezem: Mindig amikor a következő pályát vagy akármit kezdi el betölteni. Amikre gondoltam:
- Vidkari driver, felraktam a legújabbat, uaz
- A Carbonnál csinált olyat h az automentésnél kilépett, kikapcsoltam, lefagy (ismétlem, csak a töltésnél!!)
- Most azt fogom kipróbálni, hogy csinálok egy új profilt, lehet a vinyóban van a gond amikor írni akar.Egyéb ötlet?
Pedig az új G25-ömmel tolnám...
Végre egy normális fizikájú NFS

-
mephi666
nagyúr
ejnye viszont... nem szép dolog megrágalmazni szegény júzereket... honnan tudhatod, hogy mondjuk nem éppen csikágóban lakunk, vagy akárhol, ahol már a friss-ropogós lemezről küldjük?

ha jól láttam, senki nem írt konkrétan olyat, hogy ő torrentoldalról szedte az akármilyen verziót is illegálkodik...

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig igyekeztem mindent maxra tenni 
,nálam a húzott 3850-mel,csak akkor csökken 20FPS környékére,ha 15 ellenfelet állítok be,és leghátulról indulok.Amúgy pár perce nyugodtam meg,mert az Nv-sek megint örülnek,hogy sz*rul fut Ati-n,de haverom gépén látva;Phenom X3(3,5GHz)+4GB ram+Gainward 9600GT Gs(szénné húzva) 1Gb-on sem futott többel mint nálam.Szal az Nv-nél sem fenékig tejfel az élet.

Én most kaptam észbe hogy eddig valami 4,1 pontos kocsival mentem, esélyem se volt. De most mindenkit letolok mint a sz*ros gatyát

(idegel, hogy megy win98 módban, de sz@rul... azt akarom, hogy úgy szakítson ezerrel, mint amikor komp. mód nélkül 1szer elindult...)

Hát nincs több 5letem, majd talán jön valami patch. De azt alá tudom támasztani hogy Win 7 alatt minden hibátlan.
Végre egy normális fizikájú NFS