- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Furcsa
,nálam a húzott 3850-mel,csak akkor csökken 20FPS környékére,ha 15 ellenfelet állítok be,és leghátulról indulok.Amúgy pár perce nyugodtam meg,mert az Nv-sek megint örülnek,hogy sz*rul fut Ati-n,de haverom gépén látva;Phenom X3(3,5GHz)+4GB ram+Gainward 9600GT Gs(szénné húzva) 1Gb-on sem futott többel mint nálam.Szal az Nv-nél sem fenékig tejfel az élet.
-
wednesday
őstag
Nem azt mondom, hogy játszhatatlan ATI-n, de azért be tud lassulni helyenként. Azért én egy 4830-től elvárnék full grafon(1280*1024) 50-60FPS-t erre a látványra.
Most látom, hogy Physx-et tartalmaz a játék, hát remélem nem az kavar be.
De az is lehet, hogy a W7 7100-as bétát nem komálja a játék. -
Ricco_hun
senior tag
Aha, szóval azt mondod, hogy én igénytelen vagyok és szaggatva játszom? Oké, oké, végülis te az éteren keresztül jobban meg tudod állapítani, hogy nálam, hogy fut. Attól, mert a te erősebb gépeden szarul fut valami anomália folytán, még el lehet hinni, hogy nálam fut normálisan. Ha szaggatna azonnal visszavennék a grafból, mert úgy nem lehet versenyezni, de nem szaggat.
-
Creative997
őstag
Nekem fagyogat rendesen.
Részletezem: Mindig amikor a következő pályát vagy akármit kezdi el betölteni. Amikre gondoltam:
- Vidkari driver, felraktam a legújabbat, uaz
- A Carbonnál csinált olyat h az automentésnél kilépett, kikapcsoltam, lefagy (ismétlem, csak a töltésnél!!)
- Most azt fogom kipróbálni, hogy csinálok egy új profilt, lehet a vinyóban van a gond amikor írni akar.Egyéb ötlet?
Pedig az új G25-ömmel tolnám...
Végre egy normális fizikájú NFS
-
mephi666
nagyúr
ejnye viszont... nem szép dolog megrágalmazni szegény júzereket... honnan tudhatod, hogy mondjuk nem éppen csikágóban lakunk, vagy akárhol, ahol már a friss-ropogós lemezről küldjük?
ha jól láttam, senki nem írt konkrétan olyat, hogy ő torrentoldalról szedte az akármilyen verziót is illegálkodik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gyúrósok ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest