Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Barthezz2 #4439 üzenetére
...én is szenvedtem vele egy darabig...* 2006 Chevrolet Cobalt SS : csúnya kis elsőkerekes, nagyon jól irányítható...* 2006 Dodge Challenger Concept : a hátsó hajtás miatt csúszkálós, de olyan, mint egy tank, és ahogy tuningolod, egyre jobb...* 2009 Chevrolet Camaro SS : itt még használható, de átépítés után nekem valamiért szinte irányíthatatlan...
...a többit csak érintőleg próbáltam, de valamiért nem tetszettek...
...* 2006 Chevrolet Corvette Z06 : bár Ő már nem az a kategória, de számomra az egyik leg szimpibb autó a játékban...
...
...más : nv karival nem volt alkalmam tesztelni, de ATI-val annál inkább... 3850-es kártyával is majdnem ugyanaz a produktum, mint a 3870X2-vel...ami áttörést hozott, az a proci tuningja...4 magos procinál 3.5GHz felett már nem volt zavaró belassulás...2 magos procival (E4300) 3 GHz-n előfordult, hogy a képkockák száma 10/mp alá esett...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...van még valaki akinek a soförszint ikonja agresszív?
...én 27-es szintnél járok, és nehezebb agresszíven tartani, mint pontoson...
...azt hittem könyebb lessz...
...
-
Str8 sk8r
őstag
-
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...próbáltam rákeresni a problémámra de nem találtam:
...nem bírtam megvárni, már munkahelyemen feltelepítettem a laptopra (intel proci-csipp, nVidia8600 VGA) kíváncsiságból, és nagyon tetszett...3 verseny végig is vittem, de azért asztalin szerettem volna kipróbálni...
...hazaérve fel is telepítettem a full AMD konfigra(athlon X2 6000+ 4x1giga ram HD4830 VGA) játék indít, töltő képernyőnél a csík alul sacc a feléig eljut, majd sötét képernyő, és kifagy...feltelepítettem a legújabb VGA drivert, amit ajánlott az AMD(9.9) de nincs változás...
...valaki?
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest