- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
Anno a Pro Street miatt vettem kormányt, mert nagyon nem akart menni billentyűzettel, de nem bántam meg, sőt! 30 elmúltam, de úgy vigyorogtam, mint egy tejfölös szájú kisgyerek, mikor először kipróbáltam, és azóta is egy élmény minden autós játék nekem.
Ha megteheted, mindenképp ffb-st válassz, ne csak vibrást!
Hogy ne csak off legyek: a Shift nekem is nagyon bejön, a grafika szép, a játékélmény meg hatalmas! Szerencsére én nem szenvedtem vele egy percig sem, mondjuk nem Ati 48xx videokarim van. Egyeőre lvl 23 körül járok, de még csak a kettes szintű versenyeket csinálom.
Amit viszont kérdeznék: a hangokkal kapcsolatban, mindenkinek "bömböl"? Már szinte a torzítás határán van, olyan hangos! A win rendszerhangerő a lehető legkisebben van, ami egyéb alkalmazásokat és játékokat nézve már szinte légyzümmögés, ráadásul a shiftben is minden egyes hangot levettem 60% körülire, de még mindig attól parázok, hogy átjön a szomszéd verekedni, amikor játszok!
Másik kérdésem, hogy a megállított visszajátszás közben készített képeket ugyan feltölti valahová, ahol elvileg meg is lehetne nézni, na de hol ez a hely? Az EA acc-nál nem találom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest