Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
Gyakorlás..........fog az menni.
Az is jó ebben a játékban,hogy végre ész és rutin kell hozzá, valószínű,hogy a mentéseket is azért ilyen egyszerű másik gépre-op. rendszerre átrakni,mert hiába jutsz hozzá mástól kapott mentésből magasabb szinthez, esélytelen vagy gyakorlás nélkül.
-
Mariann294
őstag
Na igen,de végülis csak sikerült.
kisza: Meg lepődtem amikor az első 3-as szintű versenyre merészkedtem a nissan-al.Ugy otthagytam őket hogy csak na!
Nagyon megy,k*va jól tapad (!!!).Múltkor elbambultam és jött egy nagy kanyar mentem vagy 200-al.Kézifék+rendes fék,na mondom kampec lesz,de nem!Megállt ugy hogy épp be tudtam venni a kanyart!Bazz eszméletlen jó kocsi!! 
-
sagesz93
addikt
Nemtudom, nálam azok is pofonegyszerűek

Pontosan melyikekre gondoltok? Megnézem őket újra, eddig a drift volt a legnehezebb számomra, de most már az is megy...
Nálam behalt a game... elakarok indulni egy versenyen, töltés után bejön ahogy nézik a kocsit és kifagy....
Szal kampec...
Nekem is gt-r-em van(előbb skyline gtr-nek mondtam), fulltuningal 14,80 nagyon megy
-
athomi
veterán
Ez milyen felbontásban készült? Az én eredményeimhez képest a tied még így is kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon megy,k*va jól tapad (!!!).Múltkor elbambultam és jött egy nagy kanyar mentem vagy 200-al.Kézifék+rendes fék,na mondom kampec lesz,de nem!Megállt ugy hogy épp be tudtam venni a kanyart!Bazz eszméletlen jó kocsi!! 

(mostanában a fogyasztás as számit nálam)