- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyo
tag
Ha valakit érdekel leírom melyik modokat használom és most "tökéletes" a game :
Az új install után a következőket rakom fel ( nem kicsomagolt játék !!!! ) ...- hivatalos patch
- speed dof mod ( nincs blur, elmosódás )
- real mod 2.0b ( reálisabb az autó mozgása, stb, olvass utána ..)
- no bloom mod ( picit élesebb a kép )
- wipe-out mod 1.1c ( kitakarítja a pályáról a fölös cuccokat, zászlók, stb ... )
- sunmod ( a nap / árnyék viszonyokat teszi rendbe )
- cocpit cam mod ( ez jóóó ... távolabb és magasabban ülsz > több látszik belső nézetben + a
visszapillantó tükör is látszik + csökken a rángatózás menet közben ... nekem néha majd kifolyt a szemem már)
Ennyi ... ezek mind fent vannak, nem akadnak egymással ... jól játszható ... szerintem egyébként a következő patch fog ezekre a modokra is támaszkodni
( amúgy vicces hogy noname - nyilván hozzáértő - programozó srácok tudnak javítani egy játékon nem is kicsit, míg a kiadó bénázik ... na mindegy
)
-
Gulyo
tag
válasz
Barthezz2 #4512 üzenetére
Sajna van ebben valami .. tegnap nyomtam egy 20 percet GTR2-vel, rFactorral ( Endurance Mod egy állat ) és utána Shift ... hááát ... GTR2-ben, rF-ban az autót minden kanyarban odateszed ahova akarod ... és minden körben ... egyszerűen kiszámítható, pontos ... Shiftben sajna nem ... ott vagy összejön vagy nem ... egyszerűen az autó nem követi a megkezdett ívet ill az egyenesfutása is gyatra .. evvan ... reméljük az új pecs sokat javít rajta
Még valami ... G25-tel amúgy elég pontosan terelhetők a járgányok Shiftben ... a pontatlanság ellenére -
Gulyo
tag
Na én mostanra meguntam ... online se izgat már ... kár ... most kellene egy pár új autó, új pálya de azt szerintem várhatjuk, mert nem lesz ... ilyen szempontból GTREvo, rFactor, GTR2, GT Legends sokkal tartósabb stuffok ... az igazi moddolhatóság sokat dobhat egy játékon, persze ez kétélű dolog ( lásd rFactor sok szutkodék modját )
A shift tulajdonképp nem moddolható csak bele lehet piszkálni de új autókat, pályákat belerakni utólag nem lehet ... vagy rosszul látom ? -
Gulyo
tag
Hasznos modok > [link]
-
Gulyo
tag
Embörök
... szerintem sokak nevében írok ... valaki aki ért hozzá írja már le a tuningolás alapelveit lépésről lépésre ... léccíííí
Én folyamatosan próbálkozom de sokszor ellentmondanak egymásnak a beállítások vagy én látom rosszul
Szóval nem a titkokkellenek csak végigmenve a listán kb mit, merre, hova ...
Kérdezte ezt már más is csak aki tudná az szégyenlősen titkolja ... hogy miért nem tudom
Na üdv -
Gulyo
tag
Jó hir azoknak akiknek néha, a pálya bizonyos részein akad a gém ... feltettem egy modot, ami eltávolit minden sallangot a pálya mentén ... nekem gyakorlatilag megszünt az akadás ... igaz igy ingerszegényebb lett a játékmenet de legalább a versenyre lehet koncentrálni
-
Gulyo
tag
válasz
bokrosolajos #4279 üzenetére
nekem van de úgy látom nem nézed meg a prividet órák óta ...
-
Gulyo
tag
-
Gulyo
tag
Ez a "játékkliensed elavult" duma megint előjött mikor csatlakozna a netre ... mi lehet a bibi ... eredeti a játék ... teszkós
volt már valakinek ugyanez ???
Szépek ezek a modok de nem vagyok hajlandó kicsomagolni játékot ... vagy nem nagy cucc
-
Gulyo
tag
Próbáltátok már az átépített Lotus Elisse-t ... megy mint disznó
-
Gulyo
tag
Off topic ... kijött a Race On demo ... röviden ... tragikus ... főleg a Shift után ... pedig nekem megvan a GTR Evo is és az teccett ...
Az a grafikus motor 2009 végén eccerűen egy vicc ... -
Gulyo
tag
Online játék ... azt irja ki hogy elavult a játékkliensem ezért nem tud csaklakozni a szeróhoz ... most mi van ... eredeti game ...
-
Gulyo
tag
Van ez a " Can you run it " oldal amivel ugye meg tod nézni hogy fut-e a játék ... ott azt írja ki hogy jelenleg win 7 alatt nem fut ... amit most tettem fel
most fut vagy nem ???
-
Gulyo
tag
Real mod 2 megjelent ... próbálta már vki az egyet vagy ezt ?
-
Gulyo
tag
Offtopic de ... annyira sajnálom hogy nem tudom kipróbálni a Forza 3-at és a GT 5-öt basszus ... vagy vegyem meg mindkét konzolt ???
Ha más nem lesz ...
Valakinek tapasztalat ... ? -
Gulyo
tag
válasz
bokrosolajos #3284 üzenetére
Elkúrtam valamit
ezt a modot buziztam és ....
játék elindít, épített cosworth a főmenüben ... viszont "Karrier mód elindít" képernyő fogad !!!!!!!!! Nullázódott a játék ... azóta má wint visszaállítottam de nem segített ... én barom ... nem tud vki küldeni egy mentést ... .30-as szinten voltam már ...
most rakom újra
Előre is kösz ... -
Gulyo
tag
Új modok itt [link]
-
Gulyo
tag
nincs ea szeró vagy el...tam valamit ...
-
Gulyo
tag
Ha még valakit érdekel
... Grid vs.Shift rövid összevetés ( szubjektív )
Mindkettő megvan szóval tulajdonképpen mindegy is de mégisGrid
Pro :
nagyon szép menü rendszer
jól felépített carrier mód
kifinomult onlány versenyzés
kitünő drift mód
törési modell kitűnő ( hat a vezethetőségre )Kontra:
elmosódott grafika ( homályos az egész )
autók sínautóként viselkednek a Shifthez képest
onlány módban pattogó autók a pályán
nincs tuning lehetőség
kicsit kevés autó illetve a választék annyira nem jön be mint a GridbenShift
Pro:
ultra realisztikus belső nézet és egyáltalán grafika
elképesztően eredeti hangok, hanghatások
TUNING !!!! lehetősége
autók külsőleg jobban testre szabhatók bár még mindig nem eléggé
autók vezethetősége, úton való mozgása ( jó-jó, nem a felettünk repülőké)
autóválaszték jobban bejön
moddolható ... moddolható ???Kontra:
optimalizálatlan PC-re
komor menü rendszer
onlány picit eccerű lett
törés modell gyakorlatilag nincs ill hatása nincs ( 200-zal a falnak )
drift mód tragikus ( reméljük javítják majd ! )
karrier módnak hülyén van vége ... vagy nincs is ?Ezek alapján számomra eldönthetetlen hogy melyik "jobb" ... mindkettőnek vannak erősségei-gyengéi és mindkettőt lehet szeretni ... erősen döntetlen szagú ez
A teljesség igénye nélkül
ennyi ... egyébként meg a megoldás : a kettővel felváltva játszani
Üdv : Gulyó
-
Gulyo
tag
hamacsi
gulyo
shift
-
Gulyo
tag
Megjelent 2 új patch, nem hivatalosak de műxenek
Az egyik a blurt veszi lejjebb vagy totálisan le nagy sebességnél a másik viszont a gripet növeli, érzésre olyan 20%-kal és határozottan kellemesebb az autók vezethetősége... a felülírt fájlokról készítsetek mentést.
A link[link] -
Gulyo
tag
Valaki elmagyarázná szájbarágósan a Hamachi beállítását mert tegnap hajnalig nem sikerült ...
-
Gulyo
tag
driftre vki ... nem hiszem el h nem lehet beállítani ...
-
Gulyo
tag
Valakinek van valamilyen autója valamilyen beállításokkal DRIFTRE ???????
Úgy értem HASZNÁLHATÓ -
Gulyo
tag
Befutott az első peccs
... van egér a menüben és 5-6 mp a betöltés a pályákra
ja és van LAN
-
Gulyo
tag
Kérdés : azt honnan lehet tudni hogy egy autót át lehet-e építeni vagy sem ... úgy értem van amelyiket engedi van amelyiket nem .. még nem sikerült rájönnöm ...
-
Gulyo
tag
Szóval szaggat basszus ... mindent kikapcsoltam ( vírusirtó, stb ... ) új driver 190 nem tom mennyi van fent ... Nordon frapssal 52-es átlag fps ( min42 max 60 ) és nem sima ... úgy értem ennek úgy kéne mennie mint a vajnak ... megöli a játékélményt ... halkan kérdem, hogy számíthat a játék eredetisége ?
Még valami ... tuningra érzéketlen a szaggatás ... cpu + vga meghúzva hiába, ugyanúgy szaggat mintha alapon mennének ... valami softveres szutyok tuti
Igazából nem szaggat folyamatosan csak beszaggat néha és ez hányinger. -
Gulyo
tag
Cső ! Nekem az a gondom hogy bármilyen felbontást állítok be, néha beszaggat ... tehát nem hardveres gondja van ... legújabb vga driver van fent ... valaki már sikeresen megoldotta ezt ?
-
Gulyo
tag
Na ez egy pozitív hozzászólás lesz ...
A játék szépen fut 1920*1200 ban bár a grid szebben, szaggatásmentesebben fut ... érthetetlen módon néha beszaggat.
G25-tel precízen terelhetők a járgányok bár 1 nap kellett a beállításához ... A hangulata jó bár egy picit steril ... a grid picit akciódúsabb nekem.
A versenyek tetszenek, változatosak, több helyszínen, sok autóval.
Ami nagy negatívum eddig az a drift ... ez tragikus a gridhez képest.
Belsőnézet nagyon ott van, hangok autentikusak, irányíthatósága jobb mint a gridé ( legalábbis nekem ). Itt precízebben viselkednek az autók. A FF lehetne jobb is, az közepes.
Online még nem nyomtam.
Jó játék lett ... ez közelebb van a GTR 2-höz mint a Grid az tuti ... de nem hardcore szimulátor ... nem is annak készült.
Ennyi kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest