- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
ok....már csak a 60-nál is kicsúszok zavar...de ez be is tett végleg....
Pedig nekem megvan a Formula 1 szimulator és azon nem ennyire xar a kanyarban tartás,pedig az aztán nem marad bent a kanyarban...pláne az eddigi NFS részekhez képest.még jó,hogy csak kölcsön van a játék....este pékségnél majd vissza is adom
Nah így meg lehet úszni a warezolást! Egy őrült fan haverja csak akad mindenkinek,akitől el lehet kérni az új játékokat...szal hajrá eredeti game!
Köszönöm,de csöndesen én áttérek a nem szeretem a shift emberkehez
Üdv mindenkinek!
Szép napot
-
djyuri
őstag
Amíg a főmenüben vagyok semmi gond...látom én is
...de a versenyben csak resume,restart és options van.....az optionsban meg csak audio és videó.....tehát semmi esély a kilépésre...jah és tetszik,hogy könyökölhetek is az összes kritikus billemen is,amíg tölt a game,mert egyszerűen letiltja a billemet a gépről
....
Oké a másikat kikapcsolom....THX
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
kicsit el vagyok veszve a játékban.
1.- versenyből hogy lehet kilépni? (azt tudom,ha megnyerem,akkor előbb utúbb megtalálom a kiutat,azaz sok backspace+esc+q....de amúgy csak feladatkezelő és bezár...
A lényeg az,hogy nekem a controlnál csak konzolt enged meg kormányt...stb...sehol sincs bill...tehát egy fikasz gombfunkciót sem tudok állítani és az én office billemen ez a játék xar...Bár így is megnyertem. De erősen formula 1 szaga van...főleg irányításilag. De nem ítélek elsőre,mert eleve nem tudom beállítani,mert nekem nincs benne semmi billre utaló jel2.- amíg a versenyző szemszögében vagyok szép a textúra...sőőt....de máshonnan ocsmány. Gondolom erre törekedtek inkább...szal nem probléma.
Engem is zavar ez a vezető csík....majd kikapcsolom....de ez,hogy magától fékez a kanyar előtt naggyon zavarÉs hogy 35-50KMh-nál is kicsúszok a bmw kupéval... LOL
De meg az,hogy ha ki is csúszok,akkor is szinte ugyanúgy gyorsulok füvön,így nem előznek meg így se...most vagy azért,mert akkora portfelhőt is kavarok,hogy nem tudnak vagy csak egyszerűen LOL.Lauda Rendben
...kicsit nyugszom,addig digitalizálok...aztán újra neki esek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest