Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
Sziasztok,most raktam fel a shiftet,de nem indul el windows 7 x86-on.Mi lehet a probléma?
-
C64
őstag
Újabb NFS: SHIFT DLC - de PC-re még mindig nincs
-
KukkSteve
senior tag
Jah és még valami...és a kocsibeállításokat nem nézegetted? mert nekem még abba sem volt időm beleásni magam. De sztem sok Mp-t jelenthet a dolog ha jól csinálná az ember
-
KukkSteve
senior tag
Jah am én egy DF Gt-vel tolom
nagyon jó kis kormány szerencsére van egy jó kis tesókám aki megajándékozott vele...
De am van egy MOMO-m is azt cseréltem a GT-re az is nagyon megbízható volt számomra
de am a MOMO eladó...esetleg nem tudsz rá valaki érdeklődőt?
-
KukkSteve
senior tag
Hali! Ki tolja kormánnyal ezt a gémet? Mert érdekelnének a kormánybeállításai
-
C64
őstag
ja ez engem is érdekel!
-
Tudja valaki, hogy a 3.1-es tyre mod, (sharp mod) megéri-e a 2.0b real mod mellé?
-
_Scythe_
aktív tag
Bocs, hogy ide írom, de nem találtam más topicot, szóval emlékszik valaki, melyik volt az az NFS amiben lehetett IV-es Golffal menni?
Vagy tud valaki olyat más autós játékot, amiben van?
Köszi -
volvoguy
addikt
Ti milyen kocsit használtatok a Tier 2-ben?
Én RS4-el vágtam neki, jó is volt eleddig, mert jól kanyarodik és a 4x4-nek köszönhetően könnyű vezetni, de most, hogy belepakoltam 600LE-t, kissé kezd irányíthatatlanná válni.
Nézegettem a Skyline-t, ez is 4X4-es, ugyanolyan szépen vezethető, vagy még talán szebben, csak jobb kormányos, és belső nézetnél ez kicsit szokatlan.
-
Vityapapa
tag
Melyik a legfrissebb patch hozzá?
-
C64
őstag
válasz
Silencer83 #4876 üzenetére
hát, egyelőre xbox (de utálom a konzolt
), de azért még bizakodom...
-
Silencer83
addikt
A kiegészítő február 16-tól lesz elérhető és tíz meseszép járgánnyal bővíti a kínálatot. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy Xbox360 exkluzív lesz. Hogy csak időlegesen vagy egyáltalán nem tervezik a PC-s, PS3-as megjelentetést az még nem derült ki biztosan, de feltehetőleg ez utóbbi lesz.
en ebbol indultam ki
-
C64
őstag
válasz
Silencer83 #4874 üzenetére
Források szerint Xbox360-ra lesz elérhető ami még változhat hiszen a PC-sek sem maradhtanak el.
NAGYON REMÉLEM!!!
-
C64
őstag
válasz
Silencer83 #4872 üzenetére
csak utána vettem észre... szal igen, pc-re sajnos még nem jelent meg!
-
Vityapapa
tag
Üdv!
Tört játékkal tudok hamachin keresztül játszani?
Ha igen valaki el tudná mondani hogy hogyan?
Előre is köszi! -
C64
őstag
-
volvoguy
addikt
Üdv. Hard-on nyomom, és van egy olyan "bajom", hogyha pl. a Tier 1-ben megveszem a TT-t, nyomok rá egy kis tuningot, szinte nem is marad ellenfelem........de tényleg, rajtnál elhúzok, és 30 méteres előnnyel nyerek úgy is, hogy minden segítség ki van kapcsolva. Persze logikus lenne választani egy gyengébb járgányt, de hát ez akkor is érdekes nem?
-
blazsey2
senior tag
válasz
Silencer83 #4865 üzenetére
-
Silencer83
addikt
lenyomtam az uccso szintet, hol tudom megnezni ill kiprobalni a "nyeremenyeket"
pl bmw e92, vmi egyedi R8 stb...sehol nem talalom
-
Clemi
veterán
Hali mindenki!
Meg tudná valaki súgni, hogy nitrót mikor lehet használni? Gyakorlatilag asszem 25 vagy 26-os szinten vagyok, és már a world tour pályákra is mehetek, de hiába vannak épített nitro-s autóim, hiába toltam rájuk az összes tunningot, a nitro tartályom üres.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Silencer83 #4860 üzenetére
Most már van új kocsi a Shiftbe (Alpine koncepció), így teljesen mindegy, ha Xbox-ra kijön a Ferrari csomag, akkor a PC-n is ott lesz hamar ;-)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #4836 üzenetére
Innen le tudjátok tölteni a Shift gumi modot!
-
romero28
senior tag
válasz
Silencer83 #4860 üzenetére
most elkeserítettél
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
A játékhoz van valami SLI patch? Az nv oldalról letöltöttem a 3 számút ami elvileg támogatja már az SLI-t a Shift-ben, de változatlanul nem megy vele egy GTX 295-ön. A 280-as kártyámmal több fps van a játékban.
-
frankie!
őstag
Sziasztok!
Melyik gomb a nézetváltás?
-
Sonja
nagyúr
Most már hivatalos a Ferrari DLC!
Ezek a kocsik lesznek:
# FERRARI 430 SCUDERIA
# FERRARI 599 GTB FIORIANO
# FERRARI CALIFORNIA
# FERRARI F50 GT
# FERRARI F430 CHALLENGE
# FERRARI F430 GTC
# FERRARI F430 SPIDER
# FERRARI FXX
# FERRARI SCUDERIA SPIDER 16M
# FERRARI SUPERAMERICA(#4847) GEPESZ66: 1.02-es patch fent van? Rendszergazdai joggal indítva?
-
C64
őstag
Az a hír járja, hogy egy új DLC-t lehet majd beiktatni a játékba ami pár Ferrarit fog tartalmazni.
Több forrásból tudtuk meg, hogy visszatérnek az olasz luxusautók a játékba. Rég elfeledett Need for Speed részekben lehetett megtalálni a híres sportautókat, a Ferrarikat. Nos ettől a szokástól néhány éve eltért a játék és az epizódokba már nem lehetett megtalálni egyetlen piros csodát sem.
Február közepétől "megtörik az átok" egy érdekes DLC-vel ami tartalmazni fog 10 csodaszép olasz sportautókat, a Ferrarikat.
Források szerint Xbox360-ra lesz elérhető ami még változhat hiszen a PC-sek sem maradhtanak el.
További hírekért később nézz vissza az NFS.hu-ra!
-
emre
veterán
Üdv
Tudna valaki segíteni abban, hogy miképpen tudom működésre bírni a FFB-et a játékban?
Egy Saitek R440-esről lenne szó, a menűben, illetve win alatt is érezhetően működik, de amint elindul a race semmi.thnx
-
csabicska
senior tag
válasz
Köszi .
Hová kell másolni a játékon belül ha elmomdanád nagyon megköszönném. -
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #4839 üzenetére
Megcsináltam
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom megcsinálni a Pördíts ki 4 ellenfelet feladatokat.Ha valaki tud segíteni,hogy könnyebben megtudjam csinálni,megköszönöm -
C64
őstag
válasz
Szeva,fel tudnád tolnit megaupload-ra,h ne kelljen bereggelni. Thx
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
PS3-on tolom a Shift-et,nem tudtok valami megoldást hogy ne szaggasson a hang? :Annyira élvezhetetlen így.Nálatok is előfordul? -
bokrosolajos
őstag
ÚJ! ÚJ! ÚJ!
Ezzel kiegészítve valós gumi fizikát alapul véve a kocsik irányíthatósága sokkal precízebbé válik (NFS Shift Drift módra nincs orvosság, az halott ügy)
-
C64
őstag
miért fagy ki állandóan a game? patch kéne hozzá talán??
üdv
-
GEPESZ66
veterán
Feltelepítettem a játékot.Elindul a betöltődés, majd fekete képernyő, s nem történik semmi.Mi lehet a megoldás?
-
kCipi
csendes tag
Nekem képekről nagyon tetszik a játék és sok jót és rosszat olvastam hallottam róla de ez hidegen hagy egyenlőre.
Lassan érkezik az új gép...és végre játszhatok vele.
-
volvoguy
addikt
fenn van a legújabb patch, nyomtam egy 5 köröset Silverstone-ban, de amikor kiakartam lépni, már be sem töltött, hanem fekete képernyő....
ennyit a patch-ről..sztem ez az 1.02-es peccs nem is tartalmaz semmi javítást, csak az extra játékmódot és a pár extra autót...
pedig nem indokolt a gépigény, mivel egy szinten lehet a GRID-el...az meg simán futott...szal nem értem
-
battyan
csendes tag
nekem meg van egy kis problémám vele. Egyszercsak arra lettem figyelmes,h az autó részletessége nagyot romlott, megnéztem a magason van, de ha lejjebb teszem akkor sem változik semmit! Sztem alacsonyon van hiába magast ír ki!
Vmi megoldás? Volt már valakinek hasonló problémája?ui.:már próbáltam újratenni, de ez nem segített
-
volvoguy
addikt
Nemtom mi ez...de a játék egyes helyeken random kifagy..kilép...miért? benéztem Off-ba, ott azt tanácsolják, hogy le kell szedni a patch-et...ez akkor a játék hibája, hogy kilépked?
-
MPowerPH
félisten
Gyerekek, ez a drift katasztrófa. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy kell nekiállni.
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Kipróbáltam mert sokan dicsérték...
Részemről az irányítása valami borzalom... ráadásul gagyi módban csal is... "zöld nyílnál" simán befékez ha nagy az előnyöm...
Egyébként valaki bebírta már lőni az irányíthatóságot?! NEkem ez jött be a legjobban, bár a váltások még nem az igaziak, de ezzel elbasni órákat, h megfelelően menjen, ez valami borzalom.
Tuningolás és fejlesztés is elég furára sikerült...
Összeségében, kicsit nagyot akartak vakítani a srácok a wanted, undercover -hez képest... ami valakinek bejön, valakinek nem...
Tudom, most mindjárt jön a kövezés, de nekem jobban tetszettek az elöző szériák...
ui: a zenékből is talán 3 ami illik a játékhoz, a "kantri" zené az engem eléggé kizökkentett a nyomvonalból...
-
netkoo
senior tag
válasz
Black-core #4809 üzenetére
Le van szedve a játék és még a kereső által talált nfs fájlokat lezsedtem de még sincs olyan,hogy telepítés.
-
Black-core
aktív tag
Sztem próbálj egy reinstalt,vagy ha már volt és az se jött be,és tényleg játszani akarsz akkor próbálj egy crack-et.Nekem is volt már ilyen pont az NFS egyik részével,hogy megvettem eredetiben és crack-elnem kellett.Kicsit én is durvának tartottam de hát....
Hopsz megelőztek!
-
netkoo
senior tag
Fent van igen a wolfentstein simán fut.
Igen el se indul azt irja nincsen exe fájl még akor is ha lemezen lévő exe.re katintok felpörög és nem történik semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i5 10th /ROG STRIX GTX 1070 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest