- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Elsore olyan erzesen volt, mintha dog nehezek lennenek az autok. Alulkormanyzottak. Sot kanyarban nyomom az egyik iranyba billentyuzeten, konkretan nem fordul az auto hanem halad egyenesen (egy szalagkorlatnak, sztem a rasegites a gaz)
Soha ne told ki teljesen egyik vegletbe sem a csuszkat. Driftre drift gumi, tedd ra ivre es onnan tol mar meg kell tartani az autot. Sztem a drift a legelvezetesebb resze a jateknak.
Es igen, ahogy jonnek a tuning alkatreszek ugy talan konnyebb iranyitani az aztokat. Persze bele is jossz a jatekba.
-
-
laceszgamer
addikt
Vannak elég erős különbségek, azért tényleg érdekes lenne, ha egy mezei autó olyan lenne végül mint amit valami sportgépből ki lehet hozni.
Egyébként van sztori, az átvezető videokban megy, bár már elég régen toltam, de sokra azért nem kell számítani, az maradt leginkább emlékezetes, hogy mindenhol Monstert isznak...oké, reklámszerződés tudom, de viccesen néz ki, az amerikai kocsma néhol, aztán sör helyett energiaital...
SpeedList az a játék vége után lesz még egy kis elhetőség tolni, ha jól emlékszem online ranglétrák és versenyek, a DailyChallange meg az amit a enve sugall, napi kihívások némi pontért és pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest