- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Marci112233 #878 üzenetére
Ennyit sztem megér.
-
boogie84
veterán
válasz
Marci112233 #873 üzenetére
Kis ideig lekötött, az h kinek mi éri meg az relatív...
-
boogie84
veterán
válasz
rantotthusi #852 üzenetére
Üdv, nálam is dobott párat. Hogy mitől van az jó kérdés...
-
boogie84
veterán
Elsore olyan erzesen volt, mintha dog nehezek lennenek az autok. Alulkormanyzottak. Sot kanyarban nyomom az egyik iranyba billentyuzeten, konkretan nem fordul az auto hanem halad egyenesen (egy szalagkorlatnak, sztem a rasegites a gaz)
Soha ne told ki teljesen egyik vegletbe sem a csuszkat. Driftre drift gumi, tedd ra ivre es onnan tol mar meg kell tartani az autot. Sztem a drift a legelvezetesebb resze a jateknak.
Es igen, ahogy jonnek a tuning alkatreszek ugy talan konnyebb iranyitani az aztokat. Persze bele is jossz a jatekba.
-
boogie84
veterán
válasz
ADAM1337 #838 üzenetére
Kezdek belejönni. Amennyire nem szerettem az U2-ben a driftet itt talán a legjobb, legélvezetesebb játékmód.
A Hard drift is pite egy médium-high spritnhez vagy körveryenyhez képest. Biztos azért mert itthon is áll egy Mx5 a garázsban.
Nem tudom mit rontok el az említett versenyekben, talán amiatt nehéz, hogy még mindig csak egy Mx5-el megyek ami már 600LE-s, de még mindig nem egy közép-felsőkategóriás autó a játékban persze. Valószínűleg egy NSX-el már könnyebbek lennének a futamok.
A 458 Italia lenne az egyik kiszemelt, már most van 300e lóvém, gyakorlatilag meg tudnám venni a legdrágább autót. Ez így jól lett kitalálva? Pár nap játék és már a fullos utolsó autót is kipróbálhatnám? Furi...
Na mind1, kezd jobban menni ez a lényeg, végre élmény a játék!
-
boogie84
veterán
Üdv urak,
tegnap beszereztem a játékot. Olyan érzés vezetni a BRZ-t ill az MX5 ND-t, mintha dög nehéz autók lennének. Alapvetően az autók alulkormányzottak.Borzalmas az irányítás.
Másik fura dolog, ha elindítanék egy versenyt, akkor térképen felajánlja h GPS-t kapcsol, vagy odaugrik a versenyhez. Ha már nem akarok addig autókázni akk miért nem lehet elindítani térképről? Ez túl bonyolult lett volna?
Így odateleportálok, majd újra el kell indítani a játékot. Ezt egy lépéssel gördülékenyebbé tenné a játékot.
Már azt hittem csak nálam tölt sokat a játék. Ismerős mondja, hogy ez bizony minden platformon így megy. Növeli a játékidőt.
Lehet h már öreg vagyok az NFS-hez, de nekem nehéznek tűnik. Semmit sem állítottam, nem tudom lehet e...
Nem maxra van tuningolva az ND, de egész jól fel van húzva, viszont Hard versenyt alig alig tudok nyerni. 2-t nyertem. Egyik versenyt ha 10-15x nem próbáltam akkor egyszer sem.További idegesítő, hogy online játékosok ugyan azokon az utakon mennek, akár ugyan azt a versenyt játszák, akár mást, de idegesítő mikor telibetrafál egy...
Alulkormányzottságnak köszönhetően persze esély sincs h kikerüljem.
Csak h pozitívat is írjak a játékról: egyszerűen gyönyörű! Gondolom konzolportot vettünk megint, így nem mindig fut simán. Persze ez lehet h a 2500@4,4GHz már kevés, de nem hinném, mert mindig ugyan ott esik az fps.
Vezetési stílus beállítása. Ez tetszik, de meg kell találni mindegyik autóhoz a megfelelőt. Nem egyszerű!Pár szóban a játék szvsz: szar irányítás (meg lehet, meg kell szokni), szép grafika, sok töltés, nehéz.
Mit gondoltok, 1-2 nap után hogy látom a dolgokat? Javulni fog a játékélmény, ha erősebb autót veszek? Az /ok vezethetőbbek lesznek?
-
boogie84
veterán
válasz
gainwardgs #372 üzenetére
Annyira nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest