- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Az összes Need 4 Speed játék megvan és végig is toltam mindet, nemis egyszer.
A mostani gépemen is fentvan:
Hot Pursuit II, Underground I, Most Wanted (2005), Carbon, Pro Street, Undercover és Most Wanted (2012)Az első Most Wanted (2005) és Carbon is tetszett történetileg is...átvezető videók is passzoltak.....azokban az időkben nagyon ment ez a "hangulat".......bele lehetett tenni pár órát mindegyik részbe.

-
.LnB
titán
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. De nekem a következő játékok vannak állandóan feltelepítve: Assetto Corsa, Project Cars, Dirt Rally, RaceRoom. Igaz ezek nem arcade játékok, de mindegyikbe több mint 10órát öltem. Ezek mellett régen természetesen én is szerettem a NFS Underground játékokat, és még párat. Kellemes kikapcsolódások voltak. De nagyon rég a NFS név egyenlő a szutyok jelzőkkel. Ezért ha be is jelentenek egy új címet szkeptikusan állok hozzá. Előzetesen ez a rész nagyon tetszik. De valami nagyot kell gurítaniuk, hogy ismét pénzt áldozzak egy NFS játékra. És a 10 órás játékidő nem túl biztató. Mélyről kell felküzdenie magát ennek a névnek, és azt hittem most akkor tényleg apait-anyait beleadnak, hogy sikerüljön visszakerülniük legalább a jó (nem is kiemelkedő) játékok közé. Nos az első beszámolók, értékelések alapján ez nem sikerült. Ezért én se biztos, hogy meg fogom venni.
szerk.:
Ja és, hogy majd a multiplayer opció biztosítja a játék szavatosságát? Kérdem én az ahol mindenki csak lökdösődik és semmi tisztelet, tiszta versenyzés nincs? Az nem túl szórakoztató, hogy az ember minden verseny előtt azért imádkozik, hogy értelmes emberekkel kerüljön össze. -
MeghaL0L
addikt
Na látod, izlések és pofonok. Én PC-n bétáztam, eléggé átjött. Nekem ez inkább multi élmény mint az nfs. De amúgy nézek majd streameket, hátha valaki mutat nekem olyat amiért azonnal rákattanok megint. Pedig hidd el szinte remegve vártam , mert az underdgroundos korszakra emlékeztet... De úgy nem csak játék téren, hanem arra a szép időkre amik akkor voltak!

-
LeventeV
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, annyi mindent megépítene az ember