- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #914 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséget, akkor hagyom. Pedig szívfájdalom nélkül megváltam volna a játéktól még a progressel együtt is, ha lett volna valami lehetőség.
.
Amekkora hype volt körülötte anno kb annyira nagy csalódás volt számomra az egész sajnos. A Blackbox halála óta már nem olyan az NFS, mint régen volt. Szerencse, hogy azóta van Forza PC-re. -
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #912 üzenetére
A supportnak sem érdemes akkor ezzel kapcsolatban írni?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #910 üzenetére
Köszi a választ!
És átruházni sem lehet másik accountra vagy törölni az enyémről?
-
UFO1
senior tag
válasz
Németh Péter #846 üzenetére
Van kontroller (majd kipróbálom), de nem igazán szeretem vagy bill. vagy kormány csak azt meg elég macerás mindig előszedni.
(#847) laceszgamer
Nézegettem videókat akkor e szerint mindent teljes áron számol, ha eladom (csak a festést bukom ha jól gondolom)? -
dombi81
senior tag
válasz
Németh Péter #753 üzenetére
Közben én is megnéztem, nem kell semmilyen pontra állni. Akárhol kiválasztható a Rout funkció a térképen. És onnan az amit írtál, köszi!
-
dombi81
senior tag
válasz
Németh Péter #751 üzenetére
Megköszönném, mert én csak "Invite all"-t látok, L, illetve Page Down-ra "Start Match"-et..
-
dombi81
senior tag
válasz
Németh Péter #749 üzenetére
Milyen "pontra" gondolsz? Akármelyik verseny bármely pontjára? Én ott nem találok teleportot..
-
laceszgamer
addikt
válasz
Németh Péter #716 üzenetére
Hát más nem elsz akkor, addig emgyek míg nem pakolnak le kettőt.
Bár jó kis idő lesz gondolom mire az outlaw végére érek, az alig pár % mig a többi már 100%, de prestige modhoz meg kéne mind az 5.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Németh Péter #714 üzenetére
Azzal próbálkoztam többször is. Kimentem autópályára, megvártam míg felment 4 esre és ott mentem folyamatosan, de 0 útzár, ráadásul még sokszor a rendőröket is úgy keleltt bevárnom.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Németh Péter #700 üzenetére
jah ilyesmit én sem tapasztaltam, bár tény hogy élből SSD-re telepítettem a játékot.
Egy lassú HDD is okozhat ilyen problémát.szerk: hopp látom már írtátok az SSD-t..
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #700 üzenetére
Az tényleg nagyon jónak számít, de a te géped nagyságrendekkel jobb az enyémnél (ami szintén messze áll a gyengétől), plusz SSD-d is van. Az út eltűnéséről azt hallottam, hogy common nVidia bug, még komoylabb kártyákon is képes előjönni. Viszont most olvastam, hogy offline ez nincs, szóval lehet megpróbálom úgy.
Amúgy megvan a gépigény, game-debate szerint még mediumon is el kéne futnia 1080p-ben. Bár ez az eredmény nem túl releváns, mert a Mad Max-hez sincs meg a minimum VGA követelmény, mégis high beállításokon játszok vele 1080p 50-60 FPS-sel, de ez ugye a másik irányba téved... A gépem megtalálható a cuccaim között.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Németh Péter #691 üzenetére
Én már a 3-4 próbálkozás után is idegbajt kapok...főleg, ha hosszú a verseny. Mert egy csomószor csak a szerencsének köszönhetem, hogy pont úgy estem be, csúsztam be a kanyarba, hogy pont nem mentem neki valaminek. Szóval sokszor nem tudatos a nagy sebesség és a sötét pálya miatt. Már másodszorra nem ugyan úgy megyek végig egy pályán
-
Roleegsi
tag
válasz
Németh Péter #686 üzenetére
Nem működik, leszedtem az összeset, de úgy sem. Két dll fájlt hiányol: 'MSVCP100.dll', és 'MSVCR100.dll'
Nem akar elindulni. Javítást már próbáltam originen, de semmi. A játékkönyvtárban lévőt is installáltam, úgy sem megy.. :/ -
Roleegsi
tag
válasz
Németh Péter #686 üzenetére
Megnézem hamarosan, köszönöm szépen!!!
-
Roleegsi
tag
válasz
Németh Péter #682 üzenetére
Abban még tudnál segíteni, h melyiket kell leszednem? A 2015-öt elég?
-
Roleegsi
tag
válasz
Németh Péter #683 üzenetére
Huu ha haza érek egyből csinálom is, nagyon szépen köszönöm!! Akkor amit én leszedtem dll file-t, azt ki törlöm a francba!
Ezer hála!!! -
dombi81
senior tag
válasz
Németh Péter #566 üzenetére
DLC magától települ, vagy telepíteni kell? És mit tartalmaz? Nem találok az Originen ehhez a játékhoz való DLC-t..
-
válasz
Németh Péter #558 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy megszűntek a fagyások, miután Originen a Játék javítsa opciót választottam. Úgy látszik nem települt rendesen a DLC vagy valami ilyesmi lehetett.
-
válasz
Németh Péter #557 üzenetére
Habár az elmúlt 2 órában vagy 5-ször crashelt. Egyszerűen nem tudok tovább menni vele, annyira gyakori lett a fagyás.
Ezt írja a logba:
(Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Felügyeleti eszközök\Eseménynapló)Hibagyűjtő: 120443652899, típus: 4
Esemény neve: APPCRASH
Válasz: Nem érhető el
CAB-azonosító: 0Probléma aláírása:
P1: NFS16.exe
P2: 1.0.0.0
P3: 56eaea74
P4: NFS16.exe
P5: 1.0.0.0
P6: 56eaea74
P7: c0000005
P8: 0000000003663fea
P9:
P10:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest