- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
zsolthee #345 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy bár gyengébb autókra több a tuning alkatrész de ugye ott alacsonyabb teljesítményről indul az autó így ott ezért van több lépcső. Az erősebb autókhoz kevesebb a teljesítmény növelő alkatrész de végeredményben kb ugyan ott vagy. Ettől függetlenül lehet, hogy egyszerűbb egy erősebb autót venni és arra aggatni pár fejlesztést de én nem így csinálom
.
Az első adandó alkalommal eladtam a kezdésnél választható autót és vettem egy AE86-ot és azzal csapatom, ha valahol elakadnék akkor rágyúrok kicsit és fejlesztek rajta. Eddig nem volt gond szóval elképzelhetőnek tartom, hogy simán hozhatóak a versenyek egy szét tuningolt olcsóbb autóval is max kicsit több játkidővel. Mondjuk pont nem is szempont nálam, hogy minél hamarabb végigérjek a történeten 5+ óra játékidővel alig haladtam valamit a storyban inkább egymás eredményeit javítgatjuk az ismerősökkel.
-
Omli85
őstag
válasz
sirszevenap #330 üzenetére
Tiszta versenyzés max szerintem össze szokott társaságban vagy kemény szabályzattal rendezett versenyeken van. Random online megmérettetéseken millióból ha egy esetben találkozik értelmes ellenfelekkel az ember.
.
-
Omli85
őstag
Én is csak a saját véleményemet tudom leírni, én a bétába beletoltam jóval több mint 10 órát
és nem untam meg pedig a bétában nem sok story volt. Ezért nem értem a béta után konkrétan ki mit várt ? A történet mindig csak egy kiegészítés volt az NFS-ben legalábbis számomra. Félre értés ne legyen én nem leszólni vagy beszólni szándékoztam azoknak akiknek nem tetszett, csak nem értem konkrétan mit is vártak a játéktól
. Főleg azért sem értem ezt a "csak 10 óra kampány" dolgot, hogy manapság a legtöbb játék ennél kevesebb játékidőt hoz kampány terén pár kivételtől eltekintve.
-
Omli85
őstag
Nem értem.. mit vártatok 50 órás kampányt vagy mit? Most komolyan ki az aki csak a story miatt vesz NFS-t?
Egyik NFS sem volt több mint ez szal nem értem a probléma tárgyát
.
-
Omli85
őstag
Össze kéne gyúrni a kettőt és kapnánk egy eléggé etalon cuccot
-
Omli85
őstag
válasz
sirszevenap #315 üzenetére
Pontosan, ahány ház annyi szokás
.
BF esetén maga a játék rendben volt de nem éreztem az ezt meg kell venni hatást. NFS bétát meg kb le se tudtam tenni. Sajnos milyen áron dobálják ezeket most két game nem fér bele a költségvetésbe egy hónapban amúgy se szóval kivárok míg jóárasodik a BF ki tudja mi lesz itt még a megjelenéskor
.
-
Omli85
őstag
válasz
sirszevenap #312 üzenetére
Engem meg special az nem győzött meg, így nem is rendeltem elő. Szép meg jó de nekem az kevés, lebutított BF4 SW skinnel nekem csak ennyi jött át, szal max majd féláron
-
Omli85
őstag
válasz
sirszevenap #308 üzenetére
Gondolom a város instanszolt nem lesz egyszerre x száz ember a városban, versenyeken lehet egymás ellen meccselni, legalábbis a béta alapján én ezt így vettem észre de különösebben nem figyeltem. A durván 10 óra sztori nekem special bőven elég, amit láttam bétában az hangulatos volt ha azt hozza végig akkor nem lesz gond.
Viszont a 10 óra alatt max szint az tényleg kicsit gyors, béta adatok alapján kicsit finomíthattak volna rajta de gondolom az volt az alap elképzelés, hogy a történet végigjátszásával érd el a max szintet és utána úgy is multi mókázni fogsz meg autókat pimpelni arra meg elég a pár random verseny. -
Omli85
őstag
A 10 óra sztori jobb mint a nagy átlag, kivétel az rpg-k azok a történetre építenek logikus, hogy hosszabbak.
No de egy NFS esetén minek ide 30 órás kampány ? A legtöbb időt úgy is az autó csinosítására tuningolására és az időeredmények döntögetésébe fogja bele ölni az ember, no meg a multiba. Ezen a téren kell, hogy be tudja húzni az embert.
-
Omli85
őstag
válasz
sultansmith #261 üzenetére
Értsd úgy, hogy amik ebből a listából a neked szuper ritka autókból a legtöbb nagyobb országban naponta többet látsz az utakon
. A játékfejlesztőket meg vajmi kevésbé érdekli, hogy ez magyar országon nem éppen mindennapos autólista.
-
Omli85
őstag
válasz
sultansmith #259 üzenetére
Ne magyar viszonyokhoz hasonlítsd azért az autólistát
.
Én is hiányolok bár "kötelező" darabot de remélhetőleg utólag bővülni fog még szépen ez a lista.
Ellenben ha marad az 5 autóhely a garázsban az problémás lesz
arról nincs infó ez így marad ahogy a bétában is volt?
-
Omli85
őstag
válasz
sultansmith #256 üzenetére
Majd jön "ingyenes DLC"-ben
-
Omli85
őstag
válasz
sultansmith #248 üzenetére
Ez így van
-
Omli85
őstag
Én a régi Impreza-t hiányolom nagyon
tessék már beletenni, ha itt röpködnek a klasszis verdák akkor annak is ott a helye
-
Omli85
őstag
válasz
bulikavagyok #226 üzenetére
Azért is írtam, hogy néha tudnak hirtelen sokan lenni mert tuti olyankor futsz bele egy személyautó teherautó személyautó vonatba amikor épp rekordjavításra hajtasz egy drift versenyen
. Menekülni nem tudsz semerre ha koccansz nullázod a pontot ha fékezel tuti hátulról beléd jön valamelyik kolléga
.
Aláírom én is, hogy kell egy kis plusz forgalom a város elég kihalt főleg ha csak úgy gurulgat az ember erre arra, az autópályák is eléggé üresek voltak pedig ott tempót diktál az ember és olyankor a kevés is hirtelen sok tud lenni.
-
Omli85
őstag
válasz
zsolthee #223 üzenetére
A nagyobb forgalom pik pakk megölheti a játékélményt ez szerintem elég kényes határértéken mozog. Jelenlegi ritka forgalom is tud hirtelen túl nagy forgalom lenni
bár azt vettem észre, hogy többnyire ugyanakkor ugyanott találkozok különböző kombókkal pl versenyeken. Szóval egy idő után kiszámítható a dolog ide jobb lenne egy kis random faktor hosszútávon az élmény miatt.
Útlezárással nem találkoztam pedig pár alkalommal igencsak sikerült felhúzni a közeget
. Apropoó közeg, irtóra irritál, hogy amikor elkezdenek üldözni akkor ha motorháztetős kameranézettel megyek kb semmit nem látok mert mintha a képembe villogna a sziréna fénye... rohadtul idegesítő volt, ezzel remélem kezdenek valamit.
Motor tuningot és egyebeket vizuálisan nem látod én nem láttam, hogy fel lett volna nyitva a motortér vagy ilyenek. Ajtók kinyitogatására szintén nem láttam lehetőséget, hangcuccot lehet beépíteni de szintén nem láttam igazából mi szerepe. Mondjuk ha ennek eredményeképp jobb minőségben fog szólni a zene az autóban az úgy érdekes lehet
.
Neon fényekről volt anno szó, szinte biztosra lehet venni, hogy lesznek. Bétában nem találkoztam vele de egy csomó opciót nem is lehetett feloldani lámpák pl és egyebek.
Fotókat lehet készíteni és ha jól vettem ki ezek meg is jelennek a játékba beépített Snapshot rendszerben itt lehet lájkolgatni mások képeit is stb bétában ez be volt kapcsolva első nap de aztán kikapcsolták így nem nagyon tudtam tüzetesebben megnézni mi is az
.
Autólista tényleg impozáns viszont nekem nagy szívfájdalmam, hogy hol vannak a régi Imprezák a listából
? Számomra ez még egy fájó pont kellene bele a jó öreg csíklámpás
de nagyon.
-
Omli85
őstag
válasz
LeventeV #218 üzenetére
Igen egy kicsit talán tényleg sovány a felvezetés de annyira nem vészes. Bár ha lenne pár random verseny ahol így kicsit beharcoljuk magunkat ebbe a körbe akkor talán kicsit kerekebb lenne az egész.
(#219) Secunda :
Nálam a szerelő csaj a befutó. A drifter csaj valamiért nekem nem szimpatikus.
Embere válogatja, nálam pl a Fast and Furious sorozat sem megy kis soha a divatbólnincs bajom ezzel sem.
Ez az irritáló satyeszos srác amúgy tuti azért van, hogy legyen aki majd jól megkeveri a sz@rt a sztoriban, erre szinte fogadni mernék.
Gondolom azért pakoltak bele a fiatalabb korosztályból is mert ez a célközönség és nem a 30+ os veteránok mint én, bár engem így is megvettek kilóra.
(#220) zsolthee : Mondjuk most, hogy mondod a garázs így tényleg elég szűkös kíváncsi vagyok ez tényleg így marad e mert hosszú távon ez az öt hely irtó kevés :/.
-
Omli85
őstag
Sikerült észrevétlenül 20+ órát belepörgetnem a bétába, szerintem ez mindent elmond
.
Számomra teljes mértékben hozza a nosztalgia hangulatot NFSU és MW összegyúrva hangulat és látvány nagyon rendben van. Az irányítás és beállításokkal való szórakozás is teljesen oké persze senki ne várjon egy szimulátor szintű buherálást meg finomhangolást de azért kategóriát tekintve ez így rendben van szerintem. A story is elég érdekesnek tűnik a karakterek is rendben vannak.
Negatívumnak csak azt tudom felhozni, hogy a zenékkel nem vagyok teljes mértékben megelégedve mondjuk ezt ki tudja küszöbölni az ember de azért nem ártana valami értelmesebb tracklist.
Illetve volt azért szép számmal network problem meg pár alkalommal game crash. Előbbi tuti jelen lesz indulásnál is legalábbis az első napokban/héten utóbbi remélem javítva lesz.
Kár, hogy csak a hétvégén lehetett csapatnide arra mindenképp jó volt ez a teszt, hogy meggyőzzön, nyugodtan mehet rá a preorder
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest