Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz jojokka #4388 üzenetére

Kipörgettem már a játékot, igazából visszatérő játékos vagyok (csak kíváncsi voltam, hogy jelenlegi telefonomon hogyan fut a játék és kicsit vissza kockultam :) ).

Tehát azt mondod, hogy BRR-ben nem tanácsos a lehető legmagasabb PR szintű autóval (esetemben a LaFerrari) menni? Például ha én is azzal az McLaren-nel játszanék, akkor gyengébb játékosokat adna be esetek többségében ellenfélnek? :U
    Persze kipróbálom majd (aztán csak ki ne derüljön, hogy Ford Fiestával fogok igazán kaszálni ;]).

Akkor a Skyline Car series-je nálam is várólistára kerül, köszi az infót!

BRR-t meg akkor nem kezelem annyira stresszesen, de egyébként tudom általában bőven teljesíteni azt a napi 3*5 versenyt. Legalább az első reklámnézést (az visze le ugye legtöbbet a várakozási időből) megejtem majd olykor igen, mikor sűrűbb napnak nézek elébe.

VIP 3 tudom igen, hogy csak 1 hónapos és jó lenne megszerezni valahogyan a leg gazdaságosabban a VIP4-et, csak az baj, ahhoz 500 pont kellene és ha vennék egy pl egy Monthly gold-ot, az még csak 450 pontot adna és amúgy sem olcsó manapság (1-2000 Ft) a Monthly gold, ahogy nézem (pedig 2 éve még 537 Ft-ért tudtam olyat venni).
    Nem tudom hogyan lehetne ennél olcsóbban szerezni 500 VIP pontot.
    Valami ilyen IAP is jó lenne, ami csak VIP ontot adna, cserébe olcsó lenne. :D

Köszi amúgy minden infót! :)

Új hozzászólás Aktív témák