Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojokka #4388 üzenetére
Kipörgettem már a játékot, igazából visszatérő játékos vagyok (csak kíváncsi voltam, hogy jelenlegi telefonomon hogyan fut a játék és kicsit vissza kockultam
).
Tehát azt mondod, hogy BRR-ben nem tanácsos a lehető legmagasabb PR szintű autóval (esetemben a LaFerrari) menni? Például ha én is azzal az McLaren-nel játszanék, akkor gyengébb játékosokat adna be esetek többségében ellenfélnek?
Persze kipróbálom majd (aztán csak ki ne derüljön, hogy Ford Fiestával fogok igazán kaszálni).
Akkor a Skyline Car series-je nálam is várólistára kerül, köszi az infót!
BRR-t meg akkor nem kezelem annyira stresszesen, de egyébként tudom általában bőven teljesíteni azt a napi 3*5 versenyt. Legalább az első reklámnézést (az visze le ugye legtöbbet a várakozási időből) megejtem majd olykor igen, mikor sűrűbb napnak nézek elébe.
VIP 3 tudom igen, hogy csak 1 hónapos és jó lenne megszerezni valahogyan a leg gazdaságosabban a VIP4-et, csak az baj, ahhoz 500 pont kellene és ha vennék egy pl egy Monthly gold-ot, az még csak 450 pontot adna és amúgy sem olcsó manapság (1-2000 Ft) a Monthly gold, ahogy nézem (pedig 2 éve még 537 Ft-ért tudtam olyat venni).
Nem tudom hogyan lehetne ennél olcsóbban szerezni 500 VIP pontot.
Valami ilyen IAP is jó lenne, ami csak VIP ontot adna, cserébe olcsó lenne.Köszi amúgy minden infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Suzuki topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest