Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Autókat nem lehet eladni a játékban.
-
david0025
friss újonc
Valaki tudja hogy van pár felesleges autom amit nem használok azt el lehet adni vagy valami válaszokat is elöre is köszi 😃😃
-
Entonik
junior tag
Van mèg itt valaki rajtam kívül

-
Entonik
junior tag
BUÉK mindenkinek .
-
saen
veterán
Új update vasárnap: 3 új kocsi lesz ami talán a lényeg, meg a vault is bővül szépen.
-
saen
veterán
Sikerült megcsinálni az első komolyabb Vault eventet, gold költése nélkül. Tudom ez messze nem a legnehezebb, cserébe viszont most ez a legjobb kocsim, végre tudok haladni ismét a kampánnyal. (Eddig a maxos BRZ volt a top, de azzal elakadtam PR miatt) Következő event a 370Z lesz, mert rövidesen kell majd a párbajos bajnoksághoz.

-
-
saen
veterán
Köszi, igazából redditen is megvan minden info. Két nehezebb eventet próbáltam eddig, az egyik a most futó Corvette-es, itt egyszerűen nem volt elég pénzem a végére, hogy felfejlesszem a kocsit (többet kellett volna farmolni), a másik pedig a harmadik sztori mission, urban legends néven ami egy bmw-t ad. Ez kb a legnehezebb event a reddit szerint, van benne 7 igen kemény menet. Simán eljutottam az első nehéz versenyhez ami a 6. napon van, de ahhoz közöm sem volt. Még úgy sem, hogy megnéztem a youtube videot, hogy hogy lehet megcsinálni... Ehhez persze hozzájött a telefonom is, mert baromi szar rajta játszani.
Egyelőre a könnyebb eventeket tervezem csinálni, aztán majd ha jobban megy akkor bepróbálkozom a nehezebbekkel is. Most a második sztorisat csinálom, az anno simán ment. Utána meg nem az urban legendset tolom, hanem keresem a könnyebbeket
Idővel majd bepróbálom a nehezebbeket is, de még én sem tudom, hogy mennyire leszek kitartó. -
Van egy SpeedHUNters nevű magyar NFS: No Limits facebook csoport.
Ha komolyabban érdekel a játék, akkor csatlakozz oda, mert ott aktivitás van, segítő tagok vannak, plusz rengeteg tippet olvashatsz a könnyebb haladás érdekében, például az Event-ek esetében is raklapnyi tipp, okosság van, hogy nulla arany ráköltés nélkül tudd megnyerni onnan az autót.
Ja és itt csak is legális dolgokra kell persze gondolni, semmi csalásra nem gondolok. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Többihez viszont nincs autom...

Ez hogy lehet? Mi maradt ki nálam? Úgy tudtam, hogy kezdés után van 7 napom.