- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
A LaFerrarihoz egy kicsit gyakrabban, mint a többihez, de mivel az egyik legerősebb autóról beszélünk, kicsi az esély rá, hogy könnyedén hozzádvágják. A játék elején, amikor elkezdtem, akkoriban 3 simán a Campaign-ban megszerezhető autóra írtak ki 5 napos eventeket a laF 1-1 szintjéért... Én azt javaslom, hogy ne a LaF-ra várjál, pörgesd a játékot, és minimum a Mclaren 650-ig menj el. Azt kimaxolva meg simán hozod a BRR-ben a legmagasabb szintet, én is azzal tolom. (annak ellenére, hogy az Aventador és a Koenig is ki van maxolva). Ne az eventautókra várj, azok csak azért vannak, hogy költs a goldra...
Igen, a Bnr 34-nél az 5 csillagos, kimaxolt kocsi pont nem elég a Car Series-ben. Kb 7 hónapot vártam rá, hogy meglegyen...
BRR-ben simán ki lehet hagyni néhány 3. szettet, én is kiszoktam. Ami miatt fontos, az az, hogy akkor annyi pénzt ad, mint az előző kettőben összesen, ezért amikor KP-ra utazom, sajnos végig szoktam pörgetni. Érdemes úgy csinálni, hogy reklámmal lerövidíted a követési időt, ha tudod, hogy 3 óra múlva már nem lesz időd...
A VIP3 még nem állandó. Elérted, elhasználtad, és ennyi. (azt hiszem 1 hónapos talán???) A VIP 4 az első állandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Android dual SIM okostelefonok
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest