Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
A LaFerrarihoz egy kicsit gyakrabban, mint a többihez, de mivel az egyik legerősebb autóról beszélünk, kicsi az esély rá, hogy könnyedén hozzádvágják. A játék elején, amikor elkezdtem, akkoriban 3 simán a Campaign-ban megszerezhető autóra írtak ki 5 napos eventeket a laF 1-1 szintjéért... Én azt javaslom, hogy ne a LaF-ra várjál, pörgesd a játékot, és minimum a Mclaren 650-ig menj el. Azt kimaxolva meg simán hozod a BRR-ben a legmagasabb szintet, én is azzal tolom. (annak ellenére, hogy az Aventador és a Koenig is ki van maxolva). Ne az eventautókra várj, azok csak azért vannak, hogy költs a goldra...

Igen, a Bnr 34-nél az 5 csillagos, kimaxolt kocsi pont nem elég a Car Series-ben. Kb 7 hónapot vártam rá, hogy meglegyen...
BRR-ben simán ki lehet hagyni néhány 3. szettet, én is kiszoktam. Ami miatt fontos, az az, hogy akkor annyi pénzt ad, mint az előző kettőben összesen, ezért amikor KP-ra utazom, sajnos végig szoktam pörgetni. Érdemes úgy csinálni, hogy reklámmal lerövidíted a követési időt, ha tudod, hogy 3 óra múlva már nem lesz időd...
A VIP3 még nem állandó. Elérted, elhasználtad, és ennyi. (azt hiszem 1 hónapos talán???) A VIP 4 az első állandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest