Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jojokka

tag

válasz fery02 #4386 üzenetére

A LaFerrarihoz egy kicsit gyakrabban, mint a többihez, de mivel az egyik legerősebb autóról beszélünk, kicsi az esély rá, hogy könnyedén hozzádvágják. A játék elején, amikor elkezdtem, akkoriban 3 simán a Campaign-ban megszerezhető autóra írtak ki 5 napos eventeket a laF 1-1 szintjéért... Én azt javaslom, hogy ne a LaF-ra várjál, pörgesd a játékot, és minimum a Mclaren 650-ig menj el. Azt kimaxolva meg simán hozod a BRR-ben a legmagasabb szintet, én is azzal tolom. (annak ellenére, hogy az Aventador és a Koenig is ki van maxolva). Ne az eventautókra várj, azok csak azért vannak, hogy költs a goldra... :DDD

Igen, a Bnr 34-nél az 5 csillagos, kimaxolt kocsi pont nem elég a Car Series-ben. Kb 7 hónapot vártam rá, hogy meglegyen...

BRR-ben simán ki lehet hagyni néhány 3. szettet, én is kiszoktam. Ami miatt fontos, az az, hogy akkor annyi pénzt ad, mint az előző kettőben összesen, ezért amikor KP-ra utazom, sajnos végig szoktam pörgetni. Érdemes úgy csinálni, hogy reklámmal lerövidíted a követési időt, ha tudod, hogy 3 óra múlva már nem lesz időd...

A VIP3 még nem állandó. Elérted, elhasználtad, és ennyi. (azt hiszem 1 hónapos talán???) A VIP 4 az első állandó.

Új hozzászólás Aktív témák