Új hozzászólás Aktív témák
-
A zöld sáv az soha sem fog változni semmi fejlesztés hatására sem, egyik autó esetében sem.
Nekem azokkal az autókkal van bajom, amiknél a zöld sáv nagyon kint van (AMG, GTR, Mclaren), mert azoknál nem annyira könnyű időzíteni nekem visszaszámláláskor (nem tudok mihez viszonyítani).
Pl a Shelby és a Viper esetében annak ellenére, hogy ugyanolyan rövid azoknál is a sáv, azért megy jobban náluk a perfect startolás, mert tudom hova tenni a ritmust (vagy hogyan fejezzem ki magam.
), Shelby-nél kerek 1-0 között engedem fel a gázt visszaszámlásnál, Vipernél meg ehhez képest egy hangyányit várok.Zöld sáv szempontból az M4 a legnyerőbb ugye.
Akiknek nincs még erős AMG-jük vagy GTR-jük (vagy komolyabb autójuk), de azért erősödik az M4, akkor tanácsos rámenni a kimaxolására, mert kellemes vele perfect startolni és elegendő lesz a teljesítménye Mclaren BP farmoláshoz, amivel aztán teljesíteni lehet a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), Shelby-nél kerek 1-0 között engedem fel a gázt visszaszámlásnál, Vipernél meg ehhez képest egy hangyányit várok.