- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Jhonny06 #106 üzenetére
ott nem kisodródtam, hanem nem volt helyem hova menni
na mindegy is nekem tetszik, neked nem ennyi,
amúgy meg a zsarukat ennyi lerázni -
norbi0604
aktív tag
+1
Itt vagy tökig nyomod a pedált vagy a kontrollert vagy pedig sehogy, mivel az átmenetnek és fokozatosságnak ennél az irányításnál és ennél a játéknál nem sok értelme van. Persze lehet finomkodni kormánnyal meg gamepaddal de rövid időn belül rájön a user, hogy teljesen irányíthatatlan, vagypedig ugyan olyan hatásokat idéz elő mint ami pl. billentyűzetnél is van.
-
KAMELOT
titán
Volt már ilyen game amiben ilyen volt az irányítás. Simán hozzászoktam. Nekem nem okoz gondot. Azért ha észrevetted ha a kocsiban is ülsz és hirtelen rántod a kormányt 170-nél nem fogsz egyből betérni
(#41) Lord Vader: gamepadon nekem személy szerint kellemetlen játszani.
-
- = Zk = -
félisten
hát nem... ó nagyon nem
az bacna be....
ez egy ritka car játék lett....a grafon kívül semmi pozitívumot nem tudok sorolni.....
nem tudom irányítani... falnak csapódom állandóan...
ez egy Börnáut. én köszönöm, de nem kérek ebbőlszomorú vagyok. a The Run-ra még azt mondtam, oké. sőt, meg is vettem. onlány mókának nagyon jó... hát.. az MW nem az én játékom.
-
enginev3.0
félisten
Én 2 kört játszottam le vele eddig.
Az irányítással különösebben nincs bajom, talán lehetnének egy minimálisan jobban irányíthatók, de ez lehet autónként változik, még nem figyeltem megIlletve az elején ugye városban vagyunk, és alig látni néha az utat a "sok mindentől"... főleg ha kamera nézet úgy van beállítva hogy csak az utat látni, már pedig én úgy szoktam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged