- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
fasterware #705 üzenetére
Minden NFS a világ legnagyobb csalója, ezzel együtt kell élni és játszani. Engem ha nagyon felidegesít, benyomom a traineren az always first gombot, és futok pár nyugodt kört.
Ha a játék csal, én is tudok csalni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
LordAxwell #685 üzenetére
WinAvi video konverter.
-
Alister71
nagyúr
válasz
LordAxwell #672 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, még mindig.
Ahogyan a Run is, felváltva szoktam játszani.
-
Alister71
nagyúr
válasz
fasterware #659 üzenetére
Elég alt+tab-al letenni, majd alt+enterrel vissza. Akkor is rendbe kapja magát, megszűnik a dropp.
Aki kontrollerrel szeretne játszani, és nincs Xbox 360 kontorllere, az próbálja ki a xinputemu 3-at. Ez egy Xbox 360 kontroller emulátor, és elhiteti a játékkal, hogy eredeti kontrollerrel nyomod. Nem kell semmit állítgatni benne, csak használni a gyári beállításokat. Csak be kell másolni a fájlokat a telepített mappába, és mehet is a game.
Nekem nagyon bevált. Minden Xbox játékot ezzel játszok, egyikkel se kell kínlódni fél órákat a konfigurálással. Run-ba is jó, a nyomkodós részeknél nagy az előnye. -
Alister71
nagyúr
A Logitech analog gamepad is van olyan mint az xbox controller. Volt nálam is box cont, ugyan olyan volt teljesen mint az enyém, annyi csak az előnye, hogy több játék támogatja. De az irányítás semmivel sem különb. Dirt3-at és a Runt teszteltem, nem volt semmi eltérés, ezért nem is vettem meg.
-
Alister71
nagyúr
Nagy kár érte. Engem a grafika nagyon megfogott, de ilyen irányítással, ilyen forgalomban nem lehet játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest