-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #60 üzenetére
0:59-nél jól odavágtál a kocsinak
-
KAMELOT
titán
Volt már ilyen game amiben ilyen volt az irányítás. Simán hozzászoktam. Nekem nem okoz gondot. Azért ha észrevetted ha a kocsiban is ülsz és hirtelen rántod a kormányt 170-nél nem fogsz egyből betérni
(#41) Lord Vader: gamepadon nekem személy szerint kellemetlen játszani.
-
-
KAMELOT
titán
Ez idáig a legjobb NFS
1. élehű irányítás
2. jó forgalom
3. brutál grafika
4. és ami a legfontosabb jó törések...végre összetörheted magadat.
5. ami még hiányzik az a tankolás.....jó lenne ha fogyna a benzin. Érdekesebb lenne a verseny. Valakinek kifogyna cél előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest