- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Alister71 #686 üzenetére
Köszönöm az ötletet! (csak nekem ilyen iszonyat lassú a prohardver/hardverapró?és folyton errorozik)
Hátha tudsz segíteni:
Akármit megnyitok, és be akarom állítani, hogy mire konvertálja(?), nekem a program működése leállt és vagy zárjam be, vagy nézzen interneten segítséget, ez mitől lehet? :S
problémaesemény neve: APPCRASH
:S(win7 64bit)
bocsánat, ez a hiba csak akkor jön elő, ha a frapsal felvett videót akarom berakni a programba, mi lehet azzal a baj? Talán az, hogy az 60fps-el lett fölvéve?
Update: Most megpróbáltam 30fps-el felvette videót konvertálni, ott is ugyan ez a probléma.
Mi lehet a gondja a frapsos videóval? -
fasterware
aktív tag
válasz
Alister71 #661 üzenetére
Ezek szerint már 1 ideje van megoldás az fps drop - ra más elv szerint is.
Én Speedlink sl-6555 gamepaddal( ugyanúgy néz ki, mint, xbox360 - as ) játszom a most wantedet, minden funkció jól működik, de ha menübe lépek be, össze-vissza lépked a menüben saját magától, ezzel vajon mit lehet kezdeni ? -
h3lios
addikt
válasz
Alister71 #371 üzenetére
Én is kipróbáltam a játékot.
Az ellentábor részét erősítettem a megjelenés előtt.
A véleményem változott.
Most Wanted néven hiba kiadni a játékot, mert ez inkább az új Burnout rész (telepítőnél az egyik rendszámon Burnout felirat van, csak nem véletlen).
Maga a játék élvezetes, szépek az autók, de nincs motiváció. Rögtön a legacélosabb (karbonosabb) verdával csapatok, így nincs kihívás, vagy cél.Valaki nem tudja hol találom az Aventadort ?
Igazán rakhatnátok fel 1 képet. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Alister71 #69 üzenetére
Itt van némi CPU teljesítmény teszt. Sajna az AMD procikat annyira nem csípi a játék.
Gondolkodtam rajta, hogy beszerzem a "demó" változatot, de amilyen véleményeket olvasok itt, inkább nem pazarlom rá a sávszélességet.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest