-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy 7870GE és Athlon X4 880K kombóval kezdtem el a játékot, és amikor pl. több autó, vagy füst van a képen, akkor beesik 20 alá az FPS, néha, 15-re is lemegy.
Egyéb esetben fix 30fps-sel megy a játék.A kérdésem, hogy ez proci, vagy VGA limitáció lehet?
(Win 8.1 64bit - minden legújabb: WU, driver, patch, stb.)
Kössz!
-
elithun
őstag
Tegnap gondoltam én is nekifogok, mert már régóta csücsül az Origin fiókomban kipróbálatlanul. Az első tapasztalat: ablakban indul és nem lehet teljes képernyőre rakni, opció meg nincs rá a beállításokban! Én kipróbáltam már szinte minden neten fellelhető tanácsot: Dokumentumokban a config fájlban a scale 3-asra állítását, az Alt+Enter nyomogatást, a regedites 3-as Scalinget Graphics driverekben (mindben), parancsikonon teljes nézet állítást, Win 7, Win 8 kompatibilis módban futtatást és Rendszergazdai futtatást, plusz ezeknek végtelen permutációját. Van valakinek esetleg még ötlete? Adatlapon lévő konfiggal 50" TV-n játszanám a feeling kedvéért, de így ablakos módban inkább csak frusztrál.
-
Kiss70
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki a billentyűzetet hogy lehet finomhangolni?
Mert az alap elég gáz.
Nyomok egy jobbost az autó meg keresztbe fordul. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bakker,nem lehet játszani,állandóan kifagy autolog connection lost..........
-
flymi
addikt
Fentartásaim voltak a játékkal, de lecsaptam rá, mikor ingyen lehetett letölteni, ennyit megért.
Az irányítás elég pocsék, de megszokható. Egy kis önfeledt száguldozásra megfelelö, de nagyn jó lenne egy nálam etalonnak számító Underground2 újra kiadása modernebb köntösben, szerintem többen is így vagyunk ezzel. Ez volt a legjobb nfs eddig és ez valahol sajnálatos... -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok is laggol a multi része? Össze vissza ugrálnak az autók.
-
_stick_
őstag
sziasztok
van lehetőség multiban a HUD-on állítani?
biztos nem normális, ahogy nálam most van, a játékoslista kb a képernyő 1/4 lefoglalja és nem látni semmit -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
M0N5T3R-ENERGY Origin néven felvehet aki akar játszani.
-
K1nG HuNp
őstag
Most hogy free volt, mennyire él a multi?
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Nálam az elmúlt 1-2 napban olyan probléma van,hogy 60 fps-ről leesik 30-ra,esetleg 15-re majd onnan megint 60-ra...Főleg nfs most wanted 2012-nél van ez,de gta v-nél is előfordult és csak egy újraindítás vagy egy új pálya betöltése után tér vissza stabil 60-ra.Eddig nem volt ilyen és a vga (gtx 770)-nek meg sem kottyanna egy nfs 2012.A hőmérsékletek rendben vannak,nincs túlmelegedés.A vga 55-70 fok között mozog,a cpu pedig 55 körül.
Én a win 10-re gyanakodnék,mert amióta fent van csak a baj van vele játékok terén.
Másnak van/volt hasonló problémája? -
erzol
őstag
-
csonor
tag
Én játszok vele kifejezetten elégedett vagyok a multiplayerrel is. Elég rég meg van (Limited Edition) és sokat is játszottam vele 100%-os vagyok. Egyébként egy ilyennel játszom: [http://gaming.logitech.com/hu-hu/product/f710-wireless-gamepad] Ezzel jó irányítani és más játékkal is tökéletes.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Milyen kártya kell ehhez a játékhoz, hogy full maxon lehessen futtatni?
AZ adatlapomon látható konfiggal max 2X-re lehet rakni a super samplingot, a 4X már megakassza rendesen.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis gond a játékkal, indításkor elkezd forogni egy kis fehér kör, miután az eltünik a képről az egész kép fehér lessz és úgy marad örökre. Mi Lehet a gond?? NFS Rivals simán megy (Origin,Ahogy az mw2012-is)
Nem értem mitől lehet, drivereket is frissítettem, ujratettem az origint, meg a játékot is 2x-is!
HD 5450 512MB-a VGA-m!!! GDDR3-as
Ha valaki tudna segíteni, nagyon szépen megköszönném! -
Micsurin
nagyúr
Jól észlelem , hogy ha kikapcsolom coldown alatt a motort akkor gyorsabban csökken a körözés? 1 es körözésnél meg el is mennek mellettem
a multiban , hogy szerzek új kocsikat? v hogy működik a multi?
köszi előre is
-
maszat07
tag
Sziasztok!
letöltöttem a játékot egy 5,3GB-os ISO verzióban fel is telepedett szépen semmi hibaüzenet nem volt és nem volt váratlan leállás a telepítés közben!
A játék elindul de szinte azonnal ki is dob és kéri hogy adjam meg egy verziószámot és töltsem fel a nemtudom hova!
van erre valami megoldás vagy meg kell vennem a az eredeti kiadást!
előre is köszi a segítséget! -
Mister_X
nagyúr
válasz
scampolo84 #729 üzenetére
Valami be van ragadva, nálam (PS3) az analóg kar ilyen, ott kellett egy kis bűvészkedés, mire meg tudtam cserélni a gázt és a féket.
-
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémán lenne, hogy a játék megvan a megjelenés óta, de kb. idén nem is játszottam vele. Korábban minden ment teljesen probléma mentesen, de most valamiért nem engedi az irányítás konfigurálását. Van egy Saitek ps 1000 analóg padom, amivel soha nem akadt semmi gondom, azonban most ha szeretném megváltoztatni a kiosztást, akkor a következő "hibaüzenetet" kapom a játékon belül: "Please release all controls on ps1000 analog pad" Ha pedig a billt. szeretném átállítani akkor ue. csak keyboard a vége. Mi lehet ez? ha valakinek akad ötlete, vagy járt így és meg tudta oldani, kérem segítsen.
Előre is köszi!
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Most kezdtem neki a játéknak. Picit csalódott vagyok. Hiába Criterion, hiába Burnout feeling, hiába NFS adalék, nem áll össze. A város kiismerhetetlen, nincsenek meg benne az egyedi és jól megkülönböztethető helyek, mint a Carbonban vagy az első Most Wantedben volt, Butnout: Paradise-ról nem is beszélve
Másik: rendőrök vannak, de lerázó és rejtelhelyek sehol. Ambushokat nem is tudom teljesíteni, pillanatok alatt felszökik a Heat levelem és utána nem tudok mit csinálniAz irányítás inkább NFS-esebb, nincs meg benne a Burnout-féle dinamizmus, sebességérzet. A grafika korrekt PS3-on is. 0, pontosabban 343,75-ot megért azért. Majd többet autókázom, ha lesz energiám melószezon után.
Tippet tudtok adni Ambushokra? (még az alap mercivel próbálkozom, találtam valami Maseratit is, de az szerintem rosszabb)
-
HaZsolt
őstag
Most kezdtem a játékot, lenne pár kérdésem ha elkapnak a zsaruk annak nem lesz semmilyen következménye? Választottam egy kocsit, de azzal nem kapok több új versenyt, de ha átülök egy másikba akkor igen, hogyan kapom meg a versenyeket? Amit kapok verseny után tuningalkatrészeket azokat csak arra a kocsira tudom felhasználni? Köszi előre is a válaszokat. Az első részt kb 2 hónappal ezelőtt csináltam meg 100%-ra, furcsa a játék ahhoz képest
-
albert8
veterán
Én végeztem is vele IAM THE MOST WANTED.
Nem volt egy rossz játék, de van amikor téptem a hajam. 3k-t szerintem megért, főleg dobozosan limited.
A BAC mono nagyon jó kis járgány benne én azzal taroltam. Azon kivűl még az avantador és az R35 se rossz.
Olyan 10 óra játék kell hozzá és még vagy 10 óra a kis milestone-ok-ra úgy tippelem. Szóval azért nem olyan rövid, bár ezzel az irányitással nem túl élvezetes. -
Sirpi
senior tag
Én is megvettem 3k-ért múlt héten, bár még nem volt sok időm játszani vele (a 4,6GB-os patch mondjuk engem is beszívatott, bár már előtte írtátok, így számítottam rá.).
Viszont előtte 1$-ért megvettem az androidos verziót is (még decemberben, amikor leárazták), amit végig is pörgettem, Origin acchoz kötve. Ennek az lett az eredménye, hogy mikor elindítottam a PC-s verziót, egyből 875.000 SP-m volt, és a Most Wanted 3. helyén állok. Nem tudom, így mennyi lehetőség maradt a játékban, de ez eléggé azt sugallja, hogy már nem kell sok a végigtoláshoz. Erről mi a véleményetek? Még nem ismertem ki magam annyira a PC-s verzión.
-
albert8
veterán
Én még csak harmadik szinten voltam, ha jólemlékszem 1 órát toltam csak ma vele, szóval nem nagyon ismerem még. Több mint 3k lenne a többi kocsi, ha jól néztem 3x9,99 és vagy 3x2,99-es pack van, de nem tudom melyik milyen. Ez nagyon bosszant viszont....szokásos EA malőr. Majd hátha később lesz akciózva aztán úgy talán belefér. Az ujjaim viszont elfáradtak, mert bill-el elég nehezen akar kanyarodni.
De a kedvenceim már megvannak.
BOSS 302 és R35, bár fáj a fogam a GT500 és a challanger után
-
DigitXT
félisten
Én is így vagyok vele, hogy 3K volt a játék, és még ~3K lenne egy DLC pakk?
De gondolkodom rajta, mert anno a Burnout Paradise-ot szerettem, ez eléggé
arra hajaz.Szép autók vannak benne, meg viszonylag vállalható irányítás.
Multit még nem néztem előbb inkább kiismerném + fejlesztgetném az autókat.
Tegnap este amikor már a SWAT akart megállítani, az tetszett. Sikerült nekik.
Mondjuk hiányoltam a helikoptert, ill .vicces, hogy ki van világítva a spike-strip.
(A hordókat dobáló helikoptert NEM hiányoltam, csak a légi megfigyelést, na.)Bár így is nehézkes néha lerázni az üldözőket: túl tápos az alap rendőrautó is.
-
albert8
veterán
Szevasztok!
Megvettem én is ezt a csodát.Elsőre azt mondom nem is annyira rossz mint számitottam.
3k-t megért szerintem igy limited+ doboz. Jó sok járgány van benne ahogy nézem, de az viszont elszomoritó, hogy a negyede fizetős, főleg a legjobbak, és sajnos nem csak pár euro, hanem elég kemény pénz ahogy látom. Valaki multizik esetleg vagy egyáltalán érdemes ott próbálkozni? -
DigitXT
félisten
Én is azt hittem erre a 4GB patch-re, hogy elkezdi lehúzni a teljes játékot?
A napszakváltozás volt korábban, mert engedett patch nélkül játszani: volt.Mondjuk ez nagyon faja: kilépni nem lehet az Origin-ből, mert tölti a patch-t...
Szüneteltetni lehet a letöltést, de kilépni akkor sem, ha szüneteltetve van, ha
meg megszakítom, akkor az eddigi 2GB adatnak búcsút mondhatnék: fasza.Talán ha tetszett volna előre szólni, kedves Origin, hogy 4GB patch letöltése
következik, és biztos benne, hogy biztos benne, hogy most? Mobilneten?
De semmi: se nem kérdezte, se nem szólt, mekkora + nem megszakítható.Itt hagyom a gépet éjjelre, az lesz: eszem-faxom megáll az ilyen frissítésbe.
-
Drizzt
nagyúr
Ez most komoly, hogy 4 giga a peccs, vagy én csinálok valamit rosszul?
-
SzlobiG
félisten
Jött megint patch elég sok jó újítás került a játékba.
A grafikán mintha turbóztak volna lett AA támogatás viszont iszonyat VGA igényes 4XAA-val 30FPS 7970-el, 2XAA-val már jó, de ritkán van meg a fix 60fps így néha akadozik. Dinamikus napszak változás. (eddig én nem vettem észre hogy lett volna) +még apróbb változások.
3db új DLC is jött most már egyet tényleg megveszek.
Egyre jobb ez a gém azt hittem, hogy lefogják sz@rni kiadás után bár a sok DLC egyértelműen a lehúzásra megy.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Lézerparaszt #711 üzenetére
Már javítva van egy ideje.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, történt valami optimalizálás mióta kijött a játék? Amikor kijött még 60 fps -nél akadt a játék, és nem a vsyncre gondoltam. Jó lenne vele megint nyomulni
-
Sziasztok!
Kb egy hete játszom vele,a kezdeti nehézségek után egészen beleszoktam. Az irányítás efész jó (a tuningolások után) ,de vannak problémáim,amik zavarnak és nem jöttem rá,hogy oldható meg...Az egyik,hogy csak 2 kameranézet van,nem lehet valahogy kormány mögé ülni? Esetleg motorháztetőre?
A másik ismét kamerához kötődik,konrétan az eseménykamera...Ha ütközök,egy helyben áll az autó,gyakran emiatt kapnak el. Ilyen kamera volt az eslő MW-ben is,de ott ki lehetett kapcsolni. Itt nincs ez az opció?Vagy van rá más megoldás esetleg?Előre is köszi.
-
Alister71
nagyúr
válasz
fasterware #705 üzenetére
Minden NFS a világ legnagyobb csalója, ezzel együtt kell élni és játszani. Engem ha nagyon felidegesít, benyomom a traineren az always first gombot, és futok pár nyugodt kört.
Ha a játék csal, én is tudok csalni.
-
Ez akkor is gáz... Nyilván nem szimulátort vár az ember, de pl egy underground-ot is elvezettem kormánnyal, de ez itt esélytelen. Amúgy a játék tetszik csak nekem kicsit össze viaszának tűnik, de a feeling az ott van.
-
fasterware
aktív tag
válasz
adamssss #704 üzenetére
Billentyűzettel sem könnyebb a helyzet, Én speedlink sl-6555 ( xbox360 utánzat ) kontrolerrel tolom, azzal egészen jó az irányítás.
Az más dolog, hogy annyit csalnak a gépi ellenfelek, hogy az már pofátlanság, lezúzol 1 ellenfél kocsit, pár másodpercre rá már melletted húz el, de ha Téged zúznak le, akkor Neked rendesen bele kell húznod, hogy utólérd a gépi ellenfeleket, vicces és idegesítő. -
Ebben a játékban lehet valahol állítani a nehézséget? Mert kb legjobb esetben is max utolsó előtti vagyok...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged