- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ez most komoly, hogy 4 giga a peccs, vagy én csinálok valamit rosszul?
-
Drizzt
nagyúr
Tesla Roadster hangja a legjobb.
Persze ez így van rendjén.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Dr. Romano #83 üzenetére
Elkéstél a kérdéssel, már a Hot Pursuitból is kettő volt ugyanolyan címmel.
-
Drizzt
nagyúr
Végre tudok picit többet játszani. Eddig kb. 1-2 órám lehet benne. Gyaskorlatilag azon kívül, hogy be tud néha lassulni, minden teljesen korrekt. Grafika tökéletes(néha vannak villogó fénymapek, de ez tuti driverrel javítva lesz), irányítás picit nehezebb, mint a HP-ben volt. Forgalom remek, s engem nem frusztrál, ha a végén megyek bele valakibe, ettől lesz izgalmas. Zsaru üldözés eddig 4-es level volt, de 6 perc alatt leráztam őket Maseratival. Kéne keresni mostmár valami olyan kocsit is, amit szeretek.
Na jó, a Porsche 911 olyan volt...
-
Drizzt
nagyúr
Végre megy nekem is, de húzok is aludni. Első benyomás: iszonyat jól néz ki. Emellett minden maxon 40 fps volt a minimum, amit láttam. Nem mondanám szaggatósnak viszont ekkor sem. Picit azért tán kevés egy GTX680 körüli sebességű GTX670-től. Irányítástól elsőre én is megijedtem, de ahogy átültem az első kocsiból a következőbe, minden irányítási gond megszűnt. Persze az szivatás, hogy alapból a z-re van téve a fék, ezért magyar billentyűzeten mindenképp kell állítani. Fék nélkül nem nagyon lehet kanyarodni, azt vettem észre. Fékkel kanyarodva teljesen korrekt. Billenytűzettel játszok. Egyelőre csak az első versenyt csináltam meg, aztán szálguldoztam az autópályán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest