- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
sry, dupla
-
h3lios
addikt
Egyébként az utolsó autóval egész korrektül lehet száguldozni, sokkal jobban kezelhető mint a Veyron, gondolom mert sokkal könnyebb. Sebessége ugyan az, meg a gyorsulása is közel van.
-
h3lios
addikt
Tévedés ne essék én sem azt tartom a legjobbnak, de azon a szinten már kell a sebesség, mert az egyenesben egyszerűen hülyére vert a többi autó. Ma végig is játszottam a játékot és most a Koenigsegg a kedvenc (teljesítményre). Nagyon jól kanyarodik, könnyebb is mint a Veyron és nagyon kicsivel rosszabb a gyorsulása.
Amúgy az abszolút kedvenc az Aventador, mind a játékban mint a valóságban. -
h3lios
addikt
Hát rengeteget változik a véleményem, ahogy haladok a játékkal.
Először fikáztam, mert a régihez hasonlítottam.
Hiba volt ! A rendőrök itt is durván jól nyomják, sokkal nehezebb lerázni őket, mint az elődben, révén hogy nincsenek ledönthető épületek. Persze Veyronnal úgy otthagyom őket, hogy öröm nézni.
Az irányítás először fura, ha az ember megtanulja mikor fékezzen és mekkorát öröm bevenni a kanyarokat.
A Most Wanted versenyek nem túl acélosak, eddig mindet simán vertem, ugyanakkor itt az egyik legnagyobb hiba a játékban. Az 2. a listán a Pagani autója, ami millió fényévvel rosszabb minta mögötte helyet foglaló Veyron.
Maga a játék bizony tartogat kihívásokat, a nehéz versenyeken meg kell durván szenvedni. Főleg ahol most járok. 249-es átlagsebességet kell elérni (Veyronos küld), közben 4-es vagy 5-ös szintű körözésed van.
Nekem csak ezüstre sikerült eddig, mert a rendőrök főleg a szemből jövő Ford terepek megnehezítik a dolgomat.
Ugyanakkor most jegyezném meg, hogy az az idióta barom aki kitalálta, hogy menet közben a Corvette-s rendőrök szöges útzárakat dobáljanak, az bitófát érdemel... -
h3lios
addikt
UI.: Az irányítás retek szar.
Nem értem mi értelme volt behozni, hogy "reális legyen" a kanyarodás, gyorsítás stb.
Ez mindig is 1 árkád játék lesz. Egyszerűen lomház kanyarodnak az autók, nem lehet mit kezdeni vele. Egy 90 fokos kanyart szinte lehetetlen rendesen bevenni, főleg nem ideális íven... -
h3lios
addikt
válasz
Alister71 #371 üzenetére
Én is kipróbáltam a játékot.
Az ellentábor részét erősítettem a megjelenés előtt.
A véleményem változott.
Most Wanted néven hiba kiadni a játékot, mert ez inkább az új Burnout rész (telepítőnél az egyik rendszámon Burnout felirat van, csak nem véletlen).
Maga a játék élvezetes, szépek az autók, de nincs motiváció. Rögtön a legacélosabb (karbonosabb) verdával csapatok, így nincs kihívás, vagy cél.Valaki nem tudja hol találom az Aventadort ?
Igazán rakhatnátok fel 1 képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged