- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Lev Andropov #4265 üzenetére
Grat az eredményhez, most látam a GS oldalán.
(Ezt a topikot mostanában nem néztem, mert egyszer kivettem a kedvencekből, és ugye a bal oldali listában sehol nem jelenik meg.
) Viszont felmerül a kérdés, hogy a piros kiemelés akkor mit ér?
-
DigitXT
félisten
válasz
.:Kristian:. #1589 üzenetére
Civil, egy-két challengben kell ilyenekkel nyomulni.
A betonkeverő elég mókás, csak szeret borulni, a szemeteskocsi stabilabb.
Persze mindegyikben van nitró, mert az kell.
De én egyszer kamionnal szeretnék menni, várom az ötleteket!
Mod2bzoley: köszi a tippet a beállításokról, így már megy az eleje 380+, de a továbbiakat még gyakorolni kell.
A sikátort amúgy valszeg ''könnyebb'' kormánnyal teljesíteni, legalábbis lehetőség van nagyobb precízitásra.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
.:Kristian:. #1432 üzenetére
Ezzel az eredménnyel lehet valamit kezdeni?
Lehet: javítani rajta!Még én is csak 3400-nál tartok...
De ma nem játszom.
-
DigitXT
félisten
válasz
Lev Andropov #1436 üzenetére
Nagyon cuki, mégha csak megszólalásig-hasonlít-rá-mintha-ő-lenne!
A következő videóban viszont sztárvendégként követeljük!
Jókívánságra: dettó!
-
DigitXT
félisten
Remélem megfelelő verdával próbálkoztál
A full (Junkman) tuningolt Porsche Carrera GT elég jó?Mondjuk zöld...
Amúgy lehet, hogy majd még gyúrni fogom!(Ill. gyakorolok még kormánnyal.)
(Azt a 3418km/h-mat bill-el csináltam, viszont az utolsó nagy rendőrhajszát tegnap kormánnyal nyomtam, eszméletlen volt a feeling, és meglett a Rap Sheet 100%!)
Amúgy nem tud összeadni!Részeredményekből 3420km/h jön ki!
Mod: esetleg van vmi általánosan bevált Performance beállítás erre a pályára? Pl. az első ponton simán megvan a 388, de a másodikon nem tudom megcsinálni!Pedig már összevissza állítgattam mindent, ettől az lett jobb, attól az...!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Lev Andropov #1301 üzenetére
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nekem furi ez az állóképes kezdés.
Meg az adott muzsika eredetije is jobban bejön, és hiányzik a GT hangja. Ennyi.
-
DigitXT
félisten
válasz
Lev Andropov #1297 üzenetére
esetleg egyik szarabb mint a másik!
Cseréld le vmi dögös autós képre, ''ezeknek'' semmi köze a vidhez. -
DigitXT
félisten
Apropó, nem tudja vki, hogyan lehetne ilyen KAMIONNAL menni?
A betonkeverős challenge után elkezdett a dolog érdekelni, asszem elég mókás lenne...
Nos? Mod: mintha a demóhoz is lett volna vmi átmásolgatós módszer, hogy több autót lehessen kipróbálni, lehet, hogy ekörül kéne keresgélni. Pl. betonkeverő helyett kamcsi.
Persze simán lehet, hogy ez nem ilyen eccerű, és behalna rá a gamma, ezért - még
/csak úgy - nem kísérletezek/nék.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Lev Andropov #1262 üzenetére
A végén az a kétkerekes megfordulás zseniális!
Meg az egész az!
Egyedül az elején az állóképes felvezetés nem jön be, de amúgy a videó egyben nagyon jó.
-
DigitXT
félisten
válasz
SPDeluxe1.0 #1199 üzenetére
és jöhetne az M3
Azért ennyire ne örülj neki, nem a legjobb kocsi, és tuningolni sem lehet!Szerintem amúgy én is a 996-os Turbóval álltam ki Razor bácsi ellen: elsőre megvolt.
-
DigitXT
félisten
Aha! Leesett, szóval a manuális váltóra gondolsz! Mondjuk a shift+ctrl kombó annyira kretén, hogy azonnal a jól megszokott a+z-re raktam át, de sokáig automatát használtam (egy új játéknál mindig azzal kezdek, sokmindenre kell még figyelni
), jóval később kezdtem manuálisozni, most meg már csak azt. Szerencse, hogy a dolog még automata állásban is félautomata, tehát oda lehet neki dobni a 2-t, de tény, hogy ha mondjuk ő meg 1 mp múlva visszadobja 1-be, és megint kipörgteni, akkor szívás.
Mod: egyébként néha a tolatás/180 as forduló is bejön, lényeg, hogy megzavard őket, csak ugye ez nem mindig sikerül: ha iszonyatsokan vannak, spuri.
Eccer pl. leálltam karikázni velük körbe körbe a kórháznál, persze borogattam szegénykéket rendesen: egész addig volt a dolog menő, amíg ''el nem szaporodtak'', onnantól forró lett a talaj...
[Szerkesztve]
-
DigitXT
félisten
válasz
Mikibachy #996 üzenetére
nem tudom, hogy menti-e magától
Igen, autosave rendszert használ, mint a telepítéskor/után írja is, arra is rávilágít, hogy amikor a ''SAVING'' ikon villog, ne lődd ki a gépet, mert nagyon megszívod.A dolog egyetlen szépséghibája (ami igazából épp, hogy nagyon jó), hogy a mentés olyan gyorsan lezajlik, hogy csak egyszer-egyszer láttam egyáltalán bevillanni az említett ikont. Mindenesetre menteget, frankón, minden verseny/sikeres üldözés után.
A ctrl-alt-del-es megoldás szerintem is hasznos, de szerencsére játék közben nem kellett használnom, csak most utólag, hogy szórakozok a Rap Sheet rankingért.
Mondjuk SZVSZ nekem bugzott néha a gamma, mert volt, hogy nem adott piros keresztet, pedig már CASH-sel fizettem, meg volt, hogy adott, de a másik kocsitól elvette, stb. Nekem persze jól jött, nem panasz.
Ja és a game érdekes ''feature'' volt az is egyszer-kétszer, hogy magától játszotta ''a folyamat kilövését'': amikor a zsaruk elkaptak azonnal desktopra ugrott, kedvesen, előzékenyen: megalol.
-
DigitXT
félisten
válasz
SPDeluxe1.0 #993 üzenetére
Egyetlen megoldás: ne hagyd magad tökre körbefogni.
Épp csak ''kezdődő'' esetben még segíthet, hogy a ''barmok'' tolnak, és ha szerencséd van együtt félretoljátok azt, aki ''rádzárta a kaput'', de ha már nagyon sokan vannak az esélyek jelentősen csökkennek...
Nekem amúgy már csak a Rap Sheet feltornászása van hátra, ehhez még keringőznöm kéne egy fél órát a zsarukkal, és fél milka kárt okoznom kb. Nem tűnik nehéznek, hiszen voltak nehzebb Challenge-k is, de itt mindenre neked kell figyelned, fárasztó már az egész: elkapnak, stb..
Javaslom ilyen helyzetekre egyébként a nitró tartalékolását, és ha már pici lendületet nyertél a 2-es fokozatban való ráadagolását: így jó esetben nem pörög ki (annyira) a kerék, és nem balettozni fox körbekörbe, hanem (f)elgyorsulni.
Jó esetben.
[Szerkesztve]
-
DigitXT
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest