- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Hát nem igérek semmit de ha kedvem lesz és elég kitartásom akkor lehet csinálok Neked 1 videót, oszt majd melátod!
Különben rettentő sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy ilyen időket menjél az fix, és ez most nem nagyképűség! Én kb 4,5 órát küldtem ezen a pályán míg igy sikerült megtanulnom, hogy szinte hiba nélkül megy, legalábbis az eleje...
az uccsó időm rettentő jó lehettett volna, majdnem mérgembe a fejembe húztam a moncsit mikor látom fröccseni azt a kiba********* átkozott hordót a végén
Émn különben mindenkiben megbízom mert, nagyon tisztességes ''ellenfelek'' ( ez csúnya szó, inkább pajtik) vesznek körül! Nagyon sok emberrel játszottam neten és ismertem meg, milyenjól is nyomják, tudja mindenki kikre gondolok.....
És hagy ne mondjam, hogy nem mindenki állna ki egy vadidegen ember mellet, akit alig ismer csakmert ő úgy érzi helyén valónak a dolgot... igen Faszinger Rólad van szó!
Úgyhogy nagyon remélem sikerül fenntartanunk ezt a barátságos és tisztességes légkört ami eddig volt jelen ittköztünk!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest