- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
válasz
George85 #841 üzenetére
Jó hogy legalább kárpótoltak, ha már èn is ajánlottam hogy vedd fel a harcot a gyártóval. Van a családban leon ès havernak is. Eddig ez a tapasztalat: (leon4g)
Leonnak szèpek a színei, összessègèben az alacsonyabb felbontás ellenère is jobb ránèzni a leon kijelzőjère, mint a navonèra. Kamerája is èrtèkelhetőbb kèpet lő. Akksi problèmái sincsenek. Harveresen is hajszállal erősebb, viszont ez a mindennapok során sajnos nem èrződik. Sokszor elgondolkodik, újrarajzolja a launchert, stb. -
Headbang
aktív tag
válasz
George85 #823 üzenetére
Próbáld meg szerintem egy kicsit jobb árban eladni.(sok helyen 30eújonnan)
Bár èn nem lennèk a vevők között. Az enyèm alig másfèl èves ès most a 3. akksit fogyasztja (mind felfúvódik benne) amit már saját zsebből áldoztam rá.
Mivel az akksira fèl èv gari van èn mèg addig biztos hogy használom. Zenei tèren tèny hogy gyenge eresztès. Szoftver optimalizálás is 0 ès a kamera is.
Èn a helydben ha leadástól számított 30 napon belül nem kapnám vissza kèrnèm a vètelárat. Amit kötelessègük visszafizetni. -
lacy027
tag
válasz
George85 #736 üzenetére
Léteznek A valamint B bekötésű eszközök. Azthiszem a mikrofon valamint a föld cserélődik fel. Ezzel a telefonnal csak a B bekötésű fülesek működnek tökéletesen. Próbálkozni kell, hátha kifogsz egyet, amivel kompatibilis. Esetleg nem teljesen bedugva megtalálható az a pont, ahol tökéletesen szól a füles, de még nem szól a telefon hangszórója.
-
-
Imilenni
addikt
válasz
George85 #727 üzenetére
Az akkumlátoros dologra nemtudok válaszolni, de nálam pl egy kicsit régebbi Sony füles sehogysem akart szólni (úgy szól mintha meglenne törve a vezeték, pedig semmibaja sincs!)
Nálam az érintéssel nincs baj, elötte egy Lumia 520-am volt annak sokkal érzékenyebb volt az érintője de szerintem oké!
Yt-n pedig szerintem nagyobb felbontást is bír a telefon -
Imilenni
addikt
válasz
George85 #724 üzenetére
Én a gyors akku merülést úgy oldottam emg hogy vettem egy hordozható akkumlátort.
A másik kérdésedre pedig énis keresem a választ..adott egy játék Amit egypárszor próbáltam telepíteni de nem sikerült, és még pár nagyobb játék..valahogy meglehet oldani hogy telepíteni lehessen ilyen játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged