- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Headbang
aktív tag
válasz
leixlo80 #624 üzenetére
Így van ez a fogyasztó megtévesztése, és igen az 1750mAh is gyatra nemhogy az 1600mAh. Nyilván ha tudom, hogy csak ekkora a kapacitás akkor még inkább meggondolom hogy e mellett a készülék mellett döntök. Én is felvettem velük a kapcsolatot(még nem jeleztek vissza), viszont tuti hogy a teljes megrendelésük 1600as akksival lett szerelve. (2014.szeptemberben vettem itt meg voltak akik későbbi szériákból szereztek be és mindenkinél 1600as érték nem lehet véletlen.).
-
Headbang
aktív tag
válasz
leixlo80 #611 üzenetére
Valóban nagylelkűnek tűnnek, viszont akkor nem értem miért nem keresik meg a többi érintettet. Ez így eléggé eltusolás gyanús. Ha mindenképpen orvosolni akarják a dolgot akkor inkább egy külső akksit küldjenek. (szerintem félnek hogy fogyasztóvédelmi botrány lehet az ügyből)
-
Zoleeee23
csendes tag
válasz
leixlo80 #614 üzenetére
Hívtam őket. Mondtam nekik a hibát. Mondták hogy vigyem vissza ahol vettem,garanciába megjavítják. Mire is elmondtam nekik hogy nem a készülék a hibás,hanem az akku. Nem azt kaptam amit vettem. Erre azt a választ adta a hölgy hogy mailban küldjem el az akkuról a képet nekik.
Most én is kíváncsi leszek mit reagálnak.
-
leixlo80
csendes tag
válasz
leixlo80 #610 üzenetére
Most hívott a szerviz vezetője. Nagyon szépen megköszönte, hogy jeleztem ezt nekik, elmondása szerint ők se tudtak róla, de ellenőrizték, és úgy néz ki, tényleg eljött egy ilyen széria. Kárpótlásul küldenek még egy akksit (a kettő már így ki fog bírni egy napot), illetve köszönetképpen a hiba jelzéséért egy ajándék Predator 8 tabot is. Ez több, mint amit vártam, szóval részemről megemelem a kalapom előttük.
-
Zoleeee23
csendes tag
válasz
leixlo80 #584 üzenetére
Üdv!
Tegnap én is szert tettem egy ilyen készülékre.
Nekem is ugyan ilyen gyenge az üzemidő.
Megnéztem az akkut és 1600mAh-s nekem is.Viszont a használati utasításában az van írva hogy az első használatba vételt követően,az első három töltést 12-14órán keresztül célszerű végezni. Gondolom ilyenkor formázódik az akku...
Feltételezem hogy ha te 3napon belül vagy/voltál így nem került sor erre.
Én kipróbálom hátha!
Viszont az akku a matrica alatt nekem is 1600mAh-s! -
-
iff
senior tag
válasz
leixlo80 #584 üzenetére
Nekem már 2x cserélték a készüléket és most meg az akkut, elkezdett púposodni. Sz@rul jelezte az akku%-ot merüléskor. Volt, hogy 40% és kikapcsolt. Eddig (mennyire új ez az akku amit cseréltek, nem tudom 5% volt benne) egyszer töltöttem a cserélt akkut, most 2 nap 16óra, ebből képernyő 3ó 20p, wifi használat 18ó 30p, 43%-on az akku. Nálam is 1000mAh ír a cpu-z.
hol itt az 1750mAh.
Nekem is eléggé furán érzékel a kijelző, az előző két telefonnál viszont jobban érzékelt. A partíció mérete meg ennél jó.
-
leixlo80
csendes tag
válasz
leixlo80 #583 üzenetére
Bocs a dupláért, de már nem szerkeszthető. Nem hagyott nyugodni a gyenge akksi, ezért leszedtem róla a matricát, mert ezekre rá szokták nyomtatni a sorozatszámot, és a kapacitást mielőtt a megrendelő márkájával felmatricázzák:
Nem tudom mennyire látszik, de nem 1750, hanem 1600mAh a gyári nyomtatás szerint. Így már érthetőbb a nagyon gyenge teljesítmény. Feltételezem nem egyforma mindegyikben, mert azt kizártnak tartom, hogy egy 1600-as akkuval olyan jó eredményeket lehet elérni amit írtak néhányan. Mivel 3 napon belül vagyok, szerintem produkálok valami hibát vele, és kicseréltetem délután. -
Petyka3
aktív tag
válasz
leixlo80 #580 üzenetére
"Még egy kérdés: jelenleg V7 szoftver van rajta, a V9-et megtalálja, fel is ajánlja, de nem tudja letölteni. (fél óra után is 0%-on állt a letöltés) Aki már frissített OTA-n annak is ilyen keserveden jött le, vagy csak engem szivat?"
Húzd le a micro usb-ről és mindjárt elkezdi letölteni. Tegnap este nekem sem akarta az igazságot.
Ha rootoltad felejtsd el a frissítést, letölti és meghal a készülék! Saját tapasztalat, szerencsére újrarakták a szervizben.
-
torentman
csendes tag
válasz
leixlo80 #580 üzenetére
szia
nálam jelenleg a v9 van fent a frissítést pikk-pakk leszedte, a feltelepülésénél sem volt semmi zökkenő.
Én speciel nem vettem észre semmi újdonságot, lehet azért mert nálam elötte is minden rendben volt.
Az aksi lehetne jobb is, de én még ha egésznap is nyúzom a melóban ( net, játék, film ilyesmi) akkor sem esik 30% alá. Amúgy meg minden este töltőre teszem és reggelig ott is van
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gombászkönyvek egyben
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest