- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
crosman
csendes tag
válasz
valigabi #715 üzenetére
Szia, nekem ez a probléma úgy lett megoldva, hogy kicseréltük a gps fájlt. Ugyan is a gyári nem működött, viszont a cseréhez ki kellett rootoljam a készülékemet egy bizonyos Kingo root nevezetű programmal, sikerült is és tökéletesen működik vele a navigáció és a helyfelismerés is. Remélem tudtam segíteni, viszont ha a rootolásba kezdenél veszélyes egy művelet illetve tudtommal garanciát is elveszíti ezáltal a készülék.
-
iff
senior tag
válasz
valigabi #476 üzenetére
Én is cseréltettem. Előtte ennyit bírt
Most 2 kártyával:Volt telefonálás, wifi használat. Nem tudom, hogy más kártyát is használsz-e, ha igen egyesével próbáld ki. Lehet, hogy a másikat is cseréltetni kellene, de nem zárom ki a készülék hibáját sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged