Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Hát, ma már volt itt mindenféle jobbnál jobb ötlet, valóban. De azt még továbbra sem tudni, hogy ha meg is valósulna bármi is, lenne nagyobb sebesség, térerő, bármi, utána nem fog használhatatlanra belassulni vajon?! Ami eddig volt sokszor csak 2/1 Mb/s sem volt annyira rossz. Ma hiába volt reggel bőven tíz feletti, szárnyalt minden, egészen délig. Majd jöttek ebédelni, vagy ki tudja hova, ki ment, de kétszer megállt és sem mérés nem teljesült (error), sem mást használni nem lehetett. Közben meg netflix, youtube ment, igaz nem 8K minőségben, de nézhető voltbes utána is folyamatosan és rendben volt, ha lassan is. Szóval, akkor a nagyobb sebességből talán nem veszít akkorát majd, hogy marad némi nekem is?!
Fakivágás nem opció, lásd előttem írta. Oszlop meg kellene akkora, amin már megintcsak nagy lenne a veszteség és olyan magasra nem lehetne (10 m-nél magasabb). Külső antenna, akár kettő is, annyit tényleg nem ér meg nekem, mivel akkor akár maradhatok is a régi díjcsomagban inkább. De router is olyan áron van, ami nem megfizethető számomra (amit láttam százezres kategória, az említett 5g képes). Vagy kísérletezni még valamivel esetleg? Vagy marad ez és ennyi.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Eladó egy IBM XT Floppy Disk Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy Western Digital Wd1002s-wx2 ISA 8 Bit MFM Hard Drive Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Szürke Switch Lite - Atmosphere 1.8.0 / Nintendo FW 19.0.1)+ 256Gb SD kártya + töltő + tok
- Iphone 16 128GB/független vennék
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest