-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Hát, ma már volt itt mindenféle jobbnál jobb ötlet, valóban. De azt még továbbra sem tudni, hogy ha meg is valósulna bármi is, lenne nagyobb sebesség, térerő, bármi, utána nem fog használhatatlanra belassulni vajon?! Ami eddig volt sokszor csak 2/1 Mb/s sem volt annyira rossz. Ma hiába volt reggel bőven tíz feletti, szárnyalt minden, egészen délig. Majd jöttek ebédelni, vagy ki tudja hova, ki ment, de kétszer megállt és sem mérés nem teljesült (error), sem mást használni nem lehetett. Közben meg netflix, youtube ment, igaz nem 8K minőségben, de nézhető voltbes utána is folyamatosan és rendben volt, ha lassan is. Szóval, akkor a nagyobb sebességből talán nem veszít akkorát majd, hogy marad némi nekem is?!
Fakivágás nem opció, lásd előttem írta. Oszlop meg kellene akkora, amin már megintcsak nagy lenne a veszteség és olyan magasra nem lehetne (10 m-nél magasabb). Külső antenna, akár kettő is, annyit tényleg nem ér meg nekem, mivel akkor akár maradhatok is a régi díjcsomagban inkább. De router is olyan áron van, ami nem megfizethető számomra (amit láttam százezres kategória, az említett 5g képes). Vagy kísérletezni még valamivel esetleg? Vagy marad ez és ennyi.bégé
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest