Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Végre sikerült. Applikációból, webről és icsekkből próbálgattam erste számláról. Eddig ilyen gondom nem volt. Ami érdekes volt, az az, hogy a legelső tranzakció alkalmával rendben feldobta a George a hitelesítési értesítőt, amit ujjlenyomattal nyugtáztam. Itt a Gerorge ki is írta a sikeres fizetést, viszont amikor visszairányított az app-ba na ott sikretelen volt. Kb fél órás szenvedés után icsekkből sikerült, ráadásul hitelesítés nélkül.
-
p.t.r
aktív tag
Egyenlegfeltöltés folyamatosan sikertelenre fut. Elég bosszantó.
-
zzola
titán
válasz
azbest
üzenetére
Nem jön 3 hónappal előrébb (de lényegében mégis). Lejárat előtt 90 nappal kapsz értesítést, hogy elvégezhető az adategyeztetés. Ha elvégzed, onnantól számítva 365 nap múlva kell újból. Ha te előbb elvégzed 3 hónappal, akkor buktad a 365 napot...
Nem kötelező az első napon egyeztetni. -
azbest
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
nem halászós, előző nyáron is ilyen béna leveleket küldtek.
null <no-reply.hu@vodafone.com>Áh, azt hiszem megfejtettem. Mivel értesítés után időben megcsinálom, ezért mindig 3 hónappal előrébb jön a határidő...
Ja látom az ügyintézési felületen is:

Biztos így viccelnek április elsejével előre
Ha megcsinálom holnap, akkor még idén ősszel újra értesíteni fognak, a munkaszüneti napok miatt lehet decemberi lejárattal
-
azbest
félisten
Nektek is kiküldték a feltöltőkártyás adategyeztetés levelet ma reggel?
Gondolom valaki mellényúlt, mert nekem valamikor nyáron van az éves fordulónap.
Szép email a "null" feladóval
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Ebben a hónapban lejáró hűségidős előfizetésem, hogy tudom most lemondani ?
Telefonon ez müködik ? -
dchard
veterán
Pusztán elméleti síkon: akár kimenő teljesítmény, akár antenna ág, akár multi-RAT tekintetében elképzelhető a csere. Például a régebbi 1800 és 2100-as RRU-k is cserére szorulhatnak, adott esetben a CPRI-t is bővíteni szükséges, de hogy ezek egy részét korábban elvégezték-e az jó kérdés. Nyilván a nem létező 700MHz-es réteg szintén új RRU-t fog igényelni, a 3.5GHz-es réteg pedig mind AAU.
De azt tudni kell, hogy alapvetően a lényeg nem az RRU-ban, hanem a BBU-ban van. Az RRU-nál a kimenő teljesítmény, a multi-RAT, esetleg az ADC/DAC felbontása lehet korlátozó tényező, minden mást a BBU csinál ami kártya rendszerben bővíthető egy bizonyos határig.
-
Sziasztok!
Valaki van aki ért a vodafon online rendelős felületéhez?
Én most csütörtökön rendeltem egy ASUS TUF laptopot. Kb félóráig volt készlet, el is kapkodtuk.
Viszont a rendeléseimnél, konkrétan 12 szer szerepel. Adok egy két screenshotot.
Azt írja, hogy sikertelen, pedig jött email róla és még a számlát is megkaptam.
Jelzem a boltban az Arénában nem tudtak rá semmit mondani, az online ügyfélszolgálat dettó...és a felső sor nélkül még ez van bent 11 szer. Valami tipp?
-
dchard
veterán
válasz
anglergab
üzenetére
1800-on már nem nagyon van 10MHz, de 2100-on még igen, szóval simán lehet 700+2100 vagy 800+2100, a lényeg hogy nem 4CC van az tuti

Lassan egy év eltelik mióta a refarm megvolt, de még mindig csak alig alig látni 1800@20MHz-et. Nehéz elhinni, hogy ahová megérte 2100-at is rakni, oda nem érte meg +5MHz licencet venni a Huától, hogy a zömében két CC-s klienseket jobban ki tudják szolgálni midband-en.
-
dchard
veterán
Érdekes, nálam Voda 2CC és 3CC mellett nem ír semmit a bal felső sarokban, de a Vodafone felirat mellett sem. Csak annyi van hogy 800, miközben NSG-n látom hogy hol 2CC van hol 3CC attól függően, hogy a 2100-at még mellé tudja-e nyomni. mondjuk nálunk 700 nincs.
Szóval a CA kijelzés (már ha egyáltalán az) biztosan nem stimmel.
-
törölt tag
Erről a vodafone chat-ről tud vki vmit? (sms-ben jött videóval kiegészítve, pár hete, hónapja)
-
dchard
veterán
válasz
Landsmann
üzenetére
Vigyázzunk ezzel a képpel, mert megtévesztő lehet. Már egyszer szóbakerült, és akkor sem tudtuk eldönteni, hogy amikor ebben az app-ban azt látod, hogy "800+700+2100+1800", akkor ez azt jelenti, hogy a 4 frekit össze is fogja a telefon, vagy csak méri a 4 frekit, amiből mondjuk kettőt fog össze. Tekintve hogy a bal felső sarokban ott virít a "2CC" logó, én ebből arra következtetnék hogy csak 2 frekit fog össze. Különösen gyanús a 700+800 összefogás, mert alig van ilyen telefon a picaon...
-
Signum04
tag
Azaz elkeserito, hogy 1,5 evvel a magyar bevezetes utan ez meg mindig orosz rulett…
Nem hiszem ha ezt a voda bedobja pl. nemetorszagban, hogy csinalunk neked esimet, ja bocs elbasztuk ugrott a szamod, akkor ezt ott barki lenyeli…
Igazabol nekem nem lesz melle masik sim, nem fog tudni mivel osszeakadni a halozat. Ha sikerul nekik legeneralni akkor elvileg mukodnie kellene.
Egyebkent, ha legeneralom az eSimet, onnantol az eredeti fizikai sim kuka es hasznalhatatlan? Vagy tud parhuzamosan futni? Vagy amelyik eppen aktiv az mukodik? -
-
ledgeri
nagyúr
Tudna valaki linkelni nekem megfelelő ASZF doksit, és leírni a pontos ASZF paragrafust (számáot), hogy mit kell néznem feltöltősként, ha itthonról menne külföldre, külfödi számra SMS?
Keresem nézem, de nem értem. Ha hívásról van szó akkor az egyértelmű még táblázat is van, hogy kinek hova mannyi honnan, de ami SMS küldéses részek nem ennyire részletesek...
Ha jól gondolom, és a következő linkeltben a 152. oldal ami csak és kizárólag EUs és nem EU-s ként bontja, akkor bocsi... Ha nem akkor meg a helyesbítő infókért köszi!
-
Klara_
őstag
Készülék cserénél - cseretelefon formanyomtatványon látom a régi készülék (Sony nem javítható, áraban kérhettem mást) adatit, és az újét - IMEI, típus, csere dátum; de azt nem, hogy az új készülék meddig garanciális. Azt mondták garanciajegyet nem adnak, a fenti nyomtatvánnyal tudok menni ha gond lenne, 2 év garancia van a csere napjától. Normális ez így, vagy verjem az asztalt egy garanciajegyért?
-
Signum04
tag
Sziasztok,
eSimmel kapcsolatban érdeklődtem a Vodánál, (meglévő fizikai előfizetéses sim kártyát szeretnék lecserélni eSimre) és azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem ajánlják és csak saját felelősségre, mert hogy be tud ragadni a rendszerben és használhatatlan lesz a számom. Van erről valakinek bármilyen tapasztalata? 2022 (2023) -ban tényleg létezik, hogy ez egy megoldhatatlan probléma, amivel a voda nem tud mit kezdeni? Ha ez igaz, adják vissza az összes jogot aztán vonuljanak ki a telekommunikációból :/
Van aki mostanában kért ilyen módosítást, vagy van erről pontosabb infója?
Köszi szépen! -
Remekelek28
őstag
Udv
Nektek a weboldalon betöltődnek a telefonok? Nálam napok óta hibát dobál,illetve,ha be is jönnek,árak nem látszódnak.. -
yanna
addikt
Hali! Alkalmazás bajom van. Előfizetésemben vodán belül korlátlan, más hálózatba 200 perc lebeszélhető perc van. Az alkalmazásban látom a hátózaton belüli korlátlan adatot (aminek szerintem semmi értelme), viszont nem mutatja a 200-ból hátra lévőt. Playen jeleztem, azt írták jelezzem az "írj emailt" elérhetőségen. Írtam, jött a blabla, hogy 30 nap. Ez csak nálam van így vagy más, hasonló előfizetésnél is?
-
dchard
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Nálam is hibátlan. Prepaid és postpaid is működik, két különböző készülékkel (Xioami mindkettő).
Egyébként meglehetősen érdekes "hálózati" hiba az, ami készülék specifikus
Nem mondom, hogy soha nem láttam még ilyet, de sűrűbben fordul elő, hogy egyszerűen a készülék nem csinál valamit a szabvány szerint. -
-
Üdv. Van valami hír hálózati hibáról? Voda oldalán nem találom. Mohácson vagyunk, ismerősi körben van 2 telefon is (Redmi 9A régebbi simmel, iPhone 5S újabb simmel), amiket mostanában néha nem lehet hívni, illetve ők sem tudnak hívni olyankor. A redmit visszaállítottam 2G onlyra, az azóta megjavult, de előtte semmi gond nem volt.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
üzenetére
Marha egyedi, ugyanúgy pár napja kaptam én is 200mb-ot meg ugyanakkor egy másik szám is (két különböző neven van). Mind a kettő feltöltő kari. Lehet bizonyos előfizetések vagy futó szolgáltatások befolyásolhatják mikor kap az illető és mikor nem, így lehet "egyedi".
-
4Grider
félisten
Nincs a vodánál korlátlan adatkártya, ahogy multisim sem. Előzőt és utóbbit is csak egy-egy másik szolgáltatónál tudsz igényelni. A voda nincs úgy elkapatva sávszélességgel, hogy bírja a hálózata a korlátlan adatkártyákat. A telefonon lévő opciós korlátlan net meg közel nem jelent akkora forgalmat, mint egy router forgalma.
-
IMX22
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék meglévő előfizetésemhez mégegy SIM kártyát igényelni másik eszközömbe (egy SIM kártyás router), de a Vodafone oldalán nem látom, hogy jelenleg lenne erre náluk ilyen opció. Egy dolog van az oldalukon, valami havi kb. 500 Ft-ért kapsz egy kártyát tőlük, amin van 5 GB adatkeret. Ami csak azért zavaró, mert egy ilyet igényelni a korlátlan adatkeretes előfizetésemhez nem látom értelmét
Esetleg valakinek van hasonló tapasztalata, vagy jelenleg tényleg nem lehet Vodáéknál ilyet csinálni? -
MadMancs
veterán
válasz
Gutenberger
üzenetére
Szia.
Sajnos nem. Vásárlástól ilyen módon elállni csak online vásárlás esetén lehet. Pont azért mert akkor nem láthatod vásárlás előtt a készüléket. -
zzola
titán
válasz
üzenetére
Mit szeretnél tudni róla? A számhordozás is egy meglévő számra való "ráhordozás".
Ha van a Vodafone-nál egy SIM-ed, ami aktív, akkor arra bármelyik szolgáltató számát rá tudod hordozni.Ha pl. a Vodafone feltöltős számodat szeretnéd ráhordozni a Vodafone előfizetésedre (ergó számcsere), akkor először elhordozod másik szolgáltatóhoz, onnan pedig vissza az előfizetésedre...
-
törölt tag
A ráhordozásról nincs vmi hivatalos leírás is?
A gugli szinte csak az itteni hsz-okat dobja fel
-
Landsmann
addikt
válasz
Gutenberger
üzenetére
Én Redmi telefonokat használok. A 9-es is eljátszotta ezt a gyorsabb merülést, okát nem tudtam feltárni, aztán az is magához tért. Van egy "tartalék telefonom, Redmi Note 10 5G személyében. Van benne egy yetteles kártya, azt nem viszem magammal, itthon csücsül a wifi hálón. Frissítéseket automatikusan tölti, aktívan nincs használva. Eleinte 5-6 nap készenléttel volt, mostanában 160-180 órát is simán kibír egy töltéssel. 100 %-ra töltöm és akkor teszem töltőre, mikor 20 %-ra csökkent az akku szint. Ugyanígy töltöm a többit is.
-
Landsmann
addikt
válasz
Gutenberger
üzenetére
Ami az akkut illeti, az azért változik még. Nálam is úgy volt, hogy új korában rohadt hamar lemerült. Aztán mikor minden frissítést letöltögetett, szépen kezdett beállni. Most éppen a Redmi 6-os van górcső alatt, a korábbi 3-4 nap helyett 2 nap alatt kaputt. Nem látszik semmi hogy zabálná az energiát, de mégiscsak elmegy valahová. Volt már ilyen korábban is, aztán normalizálódott.
-
zzola
titán
válasz
Gutenberger
üzenetére
Nem.
Ezért kell mindig online vagy telefonon hosszabbítani. -
Landsmann
addikt
válasz
Gutenberger
üzenetére
Én mindig úgy választok telefont, hogy megnézem a műszaki paramétereket ami nekem fontos. Ha ennek megfelel a kiszemelt, akkor megveszem. A többi dolgot meg elfogadom úgy, ahogy van. Sajnos olyan nyilvánvalóan senkinél nincs, hogy minden tulajdonságával teljesen elégedett legyen az ember. Ez amolyan kompromisszumos dolog. Milyen típusú készülékről van szó?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bp.
Esetleg valakinek van hasonló tapasztalata, vagy jelenleg tényleg nem lehet Vodáéknál ilyet csinálni?