- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A sajtó nem először ír baromságokat, többször volt már róla szó.
A Vantage towers-be kizárólag a torony felszerkezete, alpja, telke, és ha van bármilyen épület (konténer, kabinet stb.) valamint a betáplálási szakasz tartoznak, semmi más. A tornyon lévő antennák, RRU-k, BBU-k, mikrók valamint a teljese core infra saját tulajdonban maradt. Az optika nagyobbik része pedig bérlemény, nem saját hálózat, amit esetleg a UPC bekebelezésével örökölt, az pedig még nem volt a Vodáé, amikor a Vantage kiszervezés megtörtént, ergó az üzlet része sem lehetett.
Remélem nem kell még egyszer meghallgatnom olyan "nemzetközi szakemberektől" ezt a baromságot, mint Mártha Imre. Talán maradnia kellett volna az energetikánál, és nem nyilatkozni olyan kérdésekben, amihez jól láthatóan nem ért.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
zelikocc
senior tag
-
zelikocc
senior tag
válasz zmtTom #73462 üzenetére
Feltöltőkártyás eSIM és iPhone esetében ha van mellette egy fizikai SIM is (dual SIM) akkor bizonyos szolgáltatások nem fognak működni egyik kártyán sem, mint pl. Messenger hívás, Viber hívás, FaceTime hívás, egyes IP kamera streamek.
Számlás eSIM-el és más telefonnal nincs ilyen hiba. Illetve ha nincs dual SIM akkor sincs hiba.
Nem tudom hogy azóta javították-e ezt, mert már vissza váltottunk fizikai SIM-re ez miatt.
Amikor jelentettem nekik ezt a problémát akkor hárítottak én meg erősködtem hogy próbálják ki az általam leírt összeállítást ugyanis én többféle variációban teszteltem több eSIM-el és több készülékkel is és mindig ugyanaz volt az eredmény. Végül azzal hárítottak és ráztak le, hogy továbbították az Apple-nek a problémát, mert nem náluk van a gond, pedig 4 másik (magyar es külföldi) szolgáltató SIM kártyájával nem jött elő a hiba.
További érdekesség, hogy csak magyar voda hálózaton volt ez a hiba, amint roamingban voltam eltűnt a hiba. Majd visszatérve a honos voda hálózatra azonnal ujra előjött a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Azt írja a sajtó, a tornyok és az optikai rendszer is az adás-vétel részét képezte. A tornyokat korábban kiszervezték a Vantage Towers Zrt.-be. A tárolt cégkivonatokban még nem látszik az új tulajdonosi háttér, várhatóan kell pár nap, még frissítik az adatokat....
-
törölt tag
Ez még olcsóbb: [link]
Ott még a feltöltősöket is marasztalják: ha bejelentik a hordozási szándékukat másik szolgáltatónál, akkor a voda marasztalás gyanánt ad egy extra ajánlatot. Ez elenne: havonta 200 GB + korlátlan beszéd bármilyen hálóba + korlátlan SMS bármilyen hálóba...mindösszesen 2euró+áfáért.
-
bohoc71
aktív tag
Kíváncsi leszek,hogy holnaptól milyen szuper árak lesznek...
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
AnonymusX
senior tag
Létezik olyan, hogy utólagos számhordozás [link]
"...utólagos számhordozásra is lehetőségünk van, amely azt jelenti, hogy előfizetői szerződésünk felmondását követő 31 napon belül kérhetjük a megszűnt szerződésben szereplő hívószámra vonatkozó számhordozást. Érdemes tisztában lennünk a szerződésünk feltételeivel, mert nincs mód utólagos számhordozásra abban az esetben, ha erről a jogunkról (az előfizetői szerződésben) lemondtunk."
[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
Ha a passra hivatkozol, akkor igen.
Felhívod a 1270-et és szerződést bontasz, de csak és kizárólag a pass-ra hivatkozva, hogy hátrányosan érint és kötbérmentesen szeretnéd felmondani.
A készüléket egyösszegben ki fogják számlázni, az előfizetést pedig a 8. napon fogják bontani.... -
pjen
félisten
Üdv Urak. Van most nekem egy Go super előfizum+ egy részletre vásárolt telóm. Még 4 részlet, a hűség agusztusig tart. Van 3 nulla forintos pass om is, amit ha jól tudom márciusban kivezetnek. Ezért én felbonthatom kedvezmény vissza fizetés nélkül a hűséget? Nyilván a teló törlesztést egy összegben kifizetném. Átmennék netfone hoz.
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki. Gondolkodom hogy igényeleg eSIM-et. Mennyire megbízható? Volt már valakinek gondja vele itt a vodánál?
Köszönettel -
zzola
titán
válasz 4Grider #73459 üzenetére
A lényeget nem sikerült kilvasni az írásomból. Ha hűségidő lejárta után mondja le, nem kell fizetni 8 napot.
Nem tudom ki hogy van vele, én nem bízom az előre beállított felmondásban, láttam nem egyet, amikor hónapokon át ment a huzavona, mert "elfelejtették" lekapcsolni a szolgáltatást.
De persze mindenki eldöntheti, mit szeretne. Én inkább magamban bízom.... -
Landsmann
addikt
Vodafone-nál nincs az egyenleg terhére Google Play-ből vásárolni?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Joker88
őstag
lehet,hogy egyszer már kérdeztem (vagy csak akartam ) , de február 24.-én lejárna a hűségidőm a pirosaknál.
De szeretném kompletten megszünteni a lejárati idő után.. (időközben lett egy másik szám,sokkalta másabb konsktrukcióban , másik szolgáltatónál )
A kérdésem az lenne,hogy hová kellene emailt írnom,vagy hol/milyen címen kellene jeleznem eme szándékomat ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
Bogyi007
veterán
Tegnap voltam bent Szegedi Ügyfélszolgálati Irodában, amit a MyVodafone appban nem tudtam megcsinálni (a +1 GB adatforgalom hozzáadása) ott helyben megoldották S kiderült a Jódolgok nekem (sem) jár már...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
lasga
csendes tag
Tisztelt hozzáértők, mit lehet tudni, lesz VOWIFI a Vodánál?
-
Diák66
őstag
válasz bociusz #73441 üzenetére
Hát az előző lekapcsolásokból is lett néhol visszakapcsolás, valahogy ez nekik nehezen megy. Sok lehet a 3G only ügyfelük. Mondjuk a Telekom a gyors lekapcsolással elüldözhette az ilyen lift távsegítségre, riasztó távfelügyeletre és egyéb más célokra használt GSM/UMTS modulos ügyfeleket és lehet a Yettel/Vodafone párosnál kötöttek ki a 4G LTE/NB-IoT/Cat-M modulok megvásárlása helyett. A Balatontól délre eső terület amúgy se volt az erősségük 4G-ben.
[ Szerkesztve ]
-
bociusz
aktív tag
A hétfői 3G lekapcsolás után (Vas, Zala, Baranya, Tolna és Somogy megye) van esetleg tapasztalata valakinek, hogy a teljes 3G hálózatot, vagy a Győr-Moson-Sopron megyei lekapcsoláshoz hasonlóan csak a B1-et állították le? A lefedettségi térkép egyelőre nem frissült.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Helló,
az alábbi számlázási-havidíj problémával találtuk szembe magunkat a Vodafone-nál...
Az UPC-nek 2005 óta voltunk ügyfelei. Vezetékes internet, tévé és telefon előfizetésünk volt náluk. 2017-ben lett 2 mobil előfizetés. Aztán ugye megvette az UPC-t a Vodafone és átkerültünk a Vodához...
A számlázás ahogy az UPC idején úgy a Vodafone-nál is külön volt. Azaz külön kaptunk számlát a 2 mobiltelefon előfizetésre (korlátlan telefon és mobilnet) és külön érkezett a vezetékes szolgáltatásoké (vezetékes internet, tévé és telefon).
A 2 korlátlan net és telefon mobil előfizetés kedvezménnyel 17.980 Ft-ba került.
A vezetékes szolgáltatások úgy mint 1000/40 net , DTV HD Plus és Nonstop S migra vezetékes telefon 6.990 Ft-ba került.A kettő együtt 24.970 Ft.
A szerződésünk lejárt novemberben. Sajnos nem az én nevemen van a szolgáltatás így nem tudtam a telefonos lemondás-ajánlat lehetősséggel élni hanem bementünk személyesen az egyik üzletükbe...
Az üzletben adott ügyintézővel egyeztettünk, hogy nem akarunk többet fizetni és a jelenlegi csomagjaink megfelelőek. Abban maradtunk hogy marad minden a jelenlegi formájában és pár ezer Ft-ot le tud faragni az árból.
Az akkori állítása szerint a fent részletezett csomagok mennek tovább és mindezért 21-23 ezer Ft között fogjuk majd tovább fizetni. Ez is érdekes , hogy nem tudta pontosan megmondani... Meg kaptunk egy 10.000 Ft-os jóváírást.
Említette hogy lesz egy olyan számla a tört hónap miatt -amit mi is tudtunk már korábbról- amin magasabb összeg fog szerepelni. Meg is jött ez a tört számla 36.349 Ft-ról.
Viszont a héten jött egy újabb számla 29.864 Ft-ról.
Tegnap bementünk az üzletükbe, de az a ügyintéző akinél intéztük tavaly az előfizetéseinket nem volt bent. Másik ügyintézőhöz mentünk.
Részleteztük a problémát amire azt a választ kaptuk, hogy az adott ügyintéző nem tud állást foglalni az összegben tapasztalható eltérés miatt. Mikor megkérdeztük hogy mi különbség van Sanyi, Józsi, Mari és Anna között mikor ugyan abban a rendszerben dolgoznak ugyan annak a cégnek akkor mi ez a kavarás? Nem tudott választ adni.
De említette, hogy amúgy van egy 6.990 Ft-os túlfizetésünk (vezetékes szolgáltatás ára) amit NEKÜNK kell jelezni a Vodafone felé telefonon.
Ez után ismét megkérdeztem, hogy miért kellene most többet fizetnünk ha nem erről volt szó és mint láthatja korábban ezért a szolgáltatás csomagért korábban 24.970 Ft-ot fizettünk. Megint csak azt a választ kaptuk, hogy nem tud állást foglalni.
Magam részéről panaszt fogok tenni és a facebook oldalukon is kérdőre vonom őket.
A ti részetekről ki mit javasol merre érdemes tovább menni?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
Ha már marketing...
vezetékes rejtett (nem szerepel nyilvánosan), be van jelölve, hogy nem kérek stb...
mégis jön ilyen hívás... néha...nem mintha sokat zavarna...
-
4Grider
nagyúr
-
kl122
tag
sziasztok!
olyannal már találkoztatok Vodafone hálózaton, hogy dual Volte Samsung készülékben ha a Vodafone SIMen megy az adatforgalom, de a másik SIM-re jön a hívás akkor utána nem áll vissza az adatforgalom (és a 4G kijelzés sem) a Vodafone SIM-en csak egy repülőmód után? Vajon mi okozhatja ezt?
Illetve az mitől lehet, hogy sok esetben bár aktív a 4G CA (látszik szervizmenüben) mégsincs 4G+ kijelzés?
-
-
BoscoD55
tag
Sziasztok,
nem igazan tudom, hogy melyik lenne a megfelelo topik, de mar jojozik a szemem a sok olvasastol, es a fulem is verzik az ugyfel referensek ellentmondo informacioitol.
A szitu az, hogy Szerdan utazom el, es meg a mai napon szerettem volna uj csomagba lepni a Vodanal (nekem a Go Midi boven eleg), de nem szuletett dontes, igy holnap muszaj leszek. Szoval keszulek vasarlassal egyutt tortenne meg: iPhone14 Plus.
A Yettelnel lenne lehetosegem ceges flottaba belepni, ott nyilvan a havidij sokkal kedvezobb lenne, sokkal jobb feltetelekkel, de nem tudtak pontosan megmondani, hogy most akkor ugyanugy husegidore vehetnek-e havi torlesztovel iPhonet. Plusz, lefedettseg es minden mas kerdesben sem feltetlen hallok jokat a Yettelrol.
Aki koruljarta mar a temat, hogy a harom szolgaltato kozul hol erdemes venni, az megosztana velem? Koszi!
-
Nikaré
őstag
Ne lepődjetek meg, az app karbantartás alatt van.
-
törölt tag
válasz Bl.Gyo. #73415 üzenetére
Nem mindegyik szolgáltatónál lehet ám ezt állítgatni... De sose nem is érdekelt annyira
Az appban nincs benne ennek a lehetősége, amikor nagy ritkán bent jártam, úgy 5évente, nem jutott eszembe rákérdezni ilyenekre. Kb szerződéskorkötéskor voltam bent, meg mikor a puk kellett (nem, az sincs az appban benne, és mivel az eltelt évek alatt új személyim lett, előbb azt kellett felvezettetnem, akkor meg már elintéztem a pukot is helyben, amit telefonon is lehetne egyébként. -
asdf_
veterán
Milyen baj történhet abból, ha nem tudnak elérni mobilon?
Nem elbúcsúzol valakitől, hanem már csak a sajnálattal közlöm hír el ér hozzád. (szándékosan sarkított extremitás, ám előfordulási esélye nem nulla)
De engem egyszer mondjuk a gondnok hívott fel, hogy lehet, hogy áztatok. Nem is tudtam, hogyGDPR ellenesen adatkezel.megvan neki a telefonszámom.[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #73410 üzenetére
Na erre varrjon gombot, aki tud. Ma 14:09-kor írtam meg a Vodafone-nak, hogy nem jogos az e-pack nem teljesítési díj. 15:54-kor érkezett a válasz: jóváírják az 1000 forintot a mai nappal. És tényleg, már az 1000 forinttal kevesebb összeg a befizetendő, sőt, még be is tudtam fizetni (app-ban).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
törölt tag
ilyen esetem is volt, amikor direkt láthatóra lett állítva a szám, mégis mondták, hogy azért nem hívtak vissza mert nem látszott a szám, kiderült a szolgáltató rejtette - mobilnál.
Átállítottam a szolgáltatói oldalon azóta nincs gond. (előtte nem is feltételeztem, hogy rejti magától). -
Landsmann
addikt
Én is ezzel kínlódok.Minden újraindítás után a hálózati alapértelemzettre áll vissza. A Yettelnél alap a szám küldése, mégsem küldi el, az engedélyezésre kell állítani,úgy jó. Céges a kártya, úgyhogy beleszólásom nincs, ellenőrizni sem tudom hogy szolgáltatói oldalról mi a helyzet. De korábbi készülékkel nem volt ilyen gond, az mindig küldte a hívószámot.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz #73820095 #73414 üzenetére
"Jaja, hányszor volt, h szóltak, h ugye tudom, h nem látszik a számom, mert az a telefonom előszeretettel állította el magát újraindításkor"
Ezen lehet segít az ha a szolgáltató oldalon aktiválod a hívószám kijelzését; Lehet alapból tiltva van ott de telefonon be lehet állítani kijelezze. Aztán újraindításnál a "szolgáltatói alapértelmezett"-re áll vissza ami ugye a tiltott opció ha Szolgáltónál tiltva van.
Csak egy ötlet. -
törölt tag
válasz Bl.Gyo. #73411 üzenetére
Jaja, hányszor volt, h szóltak, h ugye tudom, h nem látszik a számom, mert az a telefonom előszeretettel állította el magát újraindításkor
Az, h a nem főszámot is jobb rejteni néha, az is teljesen igaz. Szintén.
Aki fél a marketingesektől, vmit rosszul csinál
Nem mondom, h soha nem hívtak még, de nem jellemző. (De ha hívtak is, pillanatok alatt rövidre zártam.) Az viszont inkább igen, h régi/új ismerősök keresnek meg telón, és nem írásban. Magam is százszor inkább hívok, mint írok, főleg, ha csak a szám van meg régről.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MadMancs #73406 üzenetére
Nekünk pl van rokon is aki a vezetékest nem tudja, vagy akarja átállítani, van más idősebb ismerős is, aki privát. Ott sem mind csaló, meg márketinges...
De marketinges hívott már fel kijelzett számmal is.
#73410 rgeorge
Írjál nekik panaszt részletesen tételesen leírva, jó eséllyel jóváírják utólag.#73411 Bl.Gyo.
+1 Bármi történhet... azt gondolni "hogy elfog érni" elég naiv... és merész... ha beszűkíti vki a kört... nekem is volt már hasonló story.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #73820095 #73403 üzenetére
Egyszer nyomtam rá egy csaló számra, abban a pillanatban lerakta
Én szoktam rejtetten is hívni, mert több szám is van de csak ideiglenesen és elég ha egyet tudnak nem kel a többit. - abból is csak a bonyodalom volt amikor nem volt használva inaktív volt és ott kerestek volna...
#73404 zzola
Én voltam már így rákerestem a tudakozóban kiadta a számát felhívtam. "közösségi" oldallal az a gáz, hogy kitudja hova sorolja mikor látja az üzeneted...Másrészről meg, ismerőstől is megkaphatja bárki a számod kereshet, munka, családi, baráti, ezernyi más okból.
aki így tiltogatja a számokat, annak valami háttér története, pszichológiai alapja biztos van.
pl zárkózott[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Vagy olyan hív akit ismersz de véletlenül van rejtve a száma (valamit elallított), vagy más számról hív fel mert ő nem tud. Egy velem nemrég megesett példa:
Egy eltévedt embernek segítettem, aki kérte hadd hivja fel az ismerősét mert lemerült a teloja. Namost ebben az estben ugye az ismerősnek egy idegen szám jelent meg. Vagy ha én úgy döntök hogy ne lássa a számom akit hív akkor elrejtem. Ha ezért nem vette volna fel akkor a bajbajutott szarban marad. Na ezért kell felvenni mindent mert lehet egy szerettedel baxol ki.[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #73373 üzenetére
És ahogy sejtettem: ma megérkezett a következő számla, +1000 Ft e-Pack nem teljesítési díjjal. Úgy, hogy a számla érkeztekor fizettem az előzőt, csak a csodarendszerük nem tudta lekezelni. Nyilván arra fognak majd hivatkozni, hogy az összeg könyvelése jóval a határidő után történt, de én azért nem vagyok felelős.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
titán
Alap, h felveszem: Ki tudja, ki keres. Ezer éve nem látott ismerősök bukkannak fel néha. Akár külföldi számmal. V rejtettel.
Én ezt nevezem egyfajta paranoiának. Felveszem, mert ki tudja mi van, vagy mi lesz.
Nem lesz semmi. Ha valaki meg akar találni, megtalál másként, aki meg nem, az nem is fontos. Ha kórházból/omsz-tól hívnak, mert rokon bajba került, azok el fognak érni. Hivatalos ügyekben pedig úgy is ajánlott/tértivevényes ajánlott levélben keresnek. Feleslegesnek tartom ezt túlpörögni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mert miért kellene?
Ha valakinek olyan titkos az élete hogy titkolja a számát, én leszek olyan korrekt hogy titokban tartom a mondandoját is, de hogy biztosra menjek meg se hallgatom.Tudod az a baj 99,9% ban marketingesek keresnek rejtetten.
Számmal érkező, de általam nem ismert számot természetesen felveszek. Bárki lehet.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zzola
titán
Én meg azt nem értem, hogy neked miért nem mindegy, ki mit vesz vel vagy mit nem?
Sokkal kissebb esélye annak, hogy egy 20 éve nem látott barát feltűnik telefonon, minthogy mondjuk valamelyik közösségi portálon megkeressen, rád írjon.
Te ha keresel egy ismerőst, biztos a telefonkönyvben keresed...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #01110937 #73402 üzenetére
Sose értettem az ilyen paranoiákat...
Miért kell félni az ismeretlentől v a rejtettől???
Alap, h felveszem: Ki tudja, ki keres. Ezer éve nem látott ismerősök bukkannak fel néha. Akár külföldi számmal. V rejtettel.
Ha meg mégse nem ismerős, a csaló csak hadd fizessen.
Nehogymá egy felnőtt ember képtelen legyen pár pm-ben belül letenni v kinyomni egy hívást, ha az nem igazi... De fel se venni, az tök gáz, pláne ha többedszerre hív. Ha zaklatás, ott a tiltás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt sem fogom megérteni... még ha rejtett lenne...
Rengeteg eset van amikor vmilyen ismerős pl felhívott, nyilván nem ismertem a számot, mert nem volt a listában... elég sok gond tudna keletkezni, ha ilyeneket nem vennék fel, vagy tiltanék...Külföldi előjelű hívásokat nem szoktam pl.
Egyikről kiderült, később hogy visszahívás volt (valid). A többi valószínűleg kamu... lehúzós visszahívós...Van amikor én is utána nézek, hátha...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest