- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
pjen
félisten
Jó, hogy frissítik az app ot.Frissítés előtt mutatta az adatot és a felhasználhatö percet.Most mutatja az adatot és a sebességet, viszont a percet nem.
-
törölt tag
válasz
Roland8622 #66043 üzenetére
Van csak egyelőre üres.
-
Roland8622
aktív tag
Ez az alkalmazás konkrétan már semmire nem jó. Legalábbis nálam a korlátlan csomaggal nem sok értelmét látom. Anno még nyomon tudtam követni a felhasznált adatot ill. perceket.
Most annyi mindenhez kért hozzáférést, hogy csak pislogtam.
A Jó dolgok rész megszűnt amúgy ? -
törölt tag
-
KRoli92
tag
válasz
dzsordzs69 #66035 üzenetére
Nálam is böngészőt hiányolja...Huawei telefon opera böngésző...
-
törölt tag
-
dzsordzs69
senior tag
Én sem tudok belépni, mondván, nincs böngésző a telefonon. Nyilván van, Saul-t használok. Most azért tegyek fel másik böngészőt, hogy be tudjak lépni???
-
baloghgabor
aktív tag
Nna, kaptam SMS-st, hogy nemsokára lejár a Lokátor díjcsomag (macska nyakörv, havi 490.-), ami határozatlan lesz, ugyanazon feltételekkel. Vagy, válthatok Go Mini tarifára! Erősen gondolkozom hogy megtegyem-e?!
NOOOOOOOORMÁLIS?!!!!
-
norrberth
addikt
válasz
baloghgabor #66029 üzenetére
Kicsit döcögésen indul.
Én 2x töröltem le.
Meg fura a bejelentkezés is.
Átirányít a böngészőbe ott belépsz.
Aztán vissza az appa irányít és beléptet.
De most már látom az adatomat, meg az aktuális költésemet is.(#66032) hegti Ezek közül mindent pipáljak be?
Én kivettem -
snooze
veterán
frissült az app..ez mi?
link -
válasz
baloghgabor #66029 üzenetére
Nekem a 4.1.0 verzióra frissült most.
-
Frissült az app.
-
csab2
veterán
Szerintetek mikor várhatók az új iPhone-ok a Vodánál?
-
törölt tag
válasz
TaylorPro #66021 üzenetére
Nekem pár hónapig nem volt telefonomon... mert átálláskor kiléptetett, később meg töröltem is, frissítés helyett, most szedtem le újra, hogy már talán normalizálódott a helyzet... viszont adategyeztetést, úgy nézem csak weben írja mikor esedékes.... legalábbis több hónap távlatából.
-
törölt tag
Na megnéztem az appot, tegnap felraktam (korábban töröltem átállás körül). Ma be akarok lépni és "bejelentkezés", mondom... oké, ezt már írták itt... de mi van ha rámegyek... gond nélkül belépett - a tegnapi bejelentkezett fiókba. Semmit sem kellett beírni...
Elvileg tehát nem kell mindig beírogatni az adatokat Ha a jegyezze meg részt kipipáljátok.
-
KRoli92
tag
Kaptam választ a Vodafonetól e-mailben. Akinek van előleg, az átállás óta a teljes havidíjból jóvá írják. Elméletileg én még pár hónapig nem fizetek számlát, mert kb 10 ezer Ft előlegem van még bent. Ezért jelent meg túlfizetés az appban.
"Nyilvántartásunk szerint a ***********-es hívószámhoz tartozó előfizetői szerződést 2020. december 16-án kötötte meg cégünknél Flotta 1 GB Special (e-Pack) díjcsomagban, mely során bruttó 20.000 forint előleget fizetett be.
A szerződéskötés során befizetett normál előleget 27 százalékos ÁFA kulccsal fizette be, így az előleg visszaforgatását is a Vodafone által nyújtott 27 százalékos ÁFA kulccsal rendelkező díjakból kezdtük levonni a 2021. március 25-én lezárt számlától kezdődően.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2021. július 24-e és a 28-a közötti technikai átállás során a régi e-számla rendszerünket lecseréltük, melyet követően az előleg levonást már nem csak a 27 százalékos ÁFA kulccsal rendelkező díjakból, hanem az 5 százalékos ÁFA kulccsal igénybevett szolgáltatások díjakból is levonásra kerülnek. "
-
bodorjanos
aktív tag
Egyik kolléga írta "fentebb", hogy érez üzemidő növekedést a esim-re váltást követően. Ti megfigyeltetek ilyet vagy sem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megvolt az esim váltás, minden rendben. Annyi, hogy elmondásuk alapján csak másodlagos kártya lehet, azért kell benne lennie másik kartyanak ia.
-
törölt tag
Gondolom azt később rakják rendbe...
Meg ha jól gondolom nincs több akció -
szabonagyur
félisten
válasz
baloghgabor #66009 üzenetére
Jesus, köszi, jól elrakták. Igen üres.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
szabonagyur #66008 üzenetére
Ott van az! Csak nem ad semmit.
(Mutass többet - beállítások - hozzájárulások kezelése - jó dolgok) -
szabonagyur
félisten
Végre sikerült belépnem az appba, de nem látom a jó dolgokat, megszűnt volna?
-
pitiless
senior tag
Nálam is "csodákat" műveltek. Kaptam számlát, de értesítést nem. Befizetés rendben ment, október 4. volt a határidő. És kaptam a hálózati problémáimmal kapcsolatos panaszomra is választ. Cseréljek SIM kártyát, náluk minden rendben van. Ha ez sem segít, akkor a telefonom szar. (Ja, meg az összes többi is, amibe beraktam azt a kártyát.)
-
pjen
félisten
Én kaptam, pont ma.Ötödikéig kell befizetni.Frissült is az app, mutatja a 100 percet, viszont adat keretet semmit.Egyszer majdcsak működni fog.
-
Killing
addikt
A júliusi számla megvan már egy ideje, augusztusit kapott valaki?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest