Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
üzenetére
Továbbra sem tudom, hogy miért és hogyan került elő ez az ajánlat tőlük a részemre?! Számomra teljesen érthetetlen, és abszolút értelmetlen is. Mondom egy flottás előfizetésem van, a kártyák meg több, mint egy éve valahol a fiókban, nyilván lejártak, a Locator díjcsomag meg szintén nem váltható ki ezzel az ajánlattal. Szóval csak a szokásos zagyvaság tőlük....
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Viszont én azt hiszem hogy ha ezeket a 20-60 GB-s csomagokat átimportálnánk a szomszédos országokból hasonló áron mint most a pár GB-s csomagjaink vannak, akkor ugyanaz lenne mint a Telenor HelloData-val volt. Vagy rosszabb
Az 1-2-5GB-os magyar szolgáltatói csomagok semmi másról nem szólnak, csak arról, hogy nálunk nincs igazi verseny.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
üzenetére
Nem értelek!
Szerződést kötök valakivel, aki nyújt egy szolgáltatást! Ha kihasználom a szolgáltatásban foglaltakat, akkor még én leszek a bumburnyák?Veszel egy havi bérletet, de csak 3 buszvonalon használod és kizárólag heti egy alkalommal, hogy ne terheld túl a szolgáltatást?
Gondolod, ahol a nagyobb csomagot biztosítják az ügyfélnek, ott az általad felvázolt használati mutatók vannak?
Infinity world-ot használok, pont azért, hogy bármikor, bármit megtehessek. Ha hívni akarok valakit, akkor hívjak, ha útközben stream-et nézni, online játszani, akkor azt.
(51 GB-nál járok a hónapban, 6-án van fordulóm)
Érdekes módon még egyszer nem rinyált a voda, hogy hát nem úgy gondolta a korlátlanságot és jó lenne már egy kicsit mást is csinálnom, mint az ő hálózatát használni...Írta valaki a pincében is térerőt.
Próbáljon meg Sárospatakon netezni voda hálózaton. Olykor még nyílt téren is humoros... -
baloghgabor
aktív tag
Hát, ez nem hogy jó ajánlat, hanem baromság. Flottás csomagban vagyok pár éve, ez annál sokkal rosszabb ajánlat. Habár lehet azért jött erre a fő számomra, mert van pár kártyám is valahol, de már vagy egy éve rájuk sem néztem, biztosan nem is élnek. Múltkor igaz jött a kisállat GPS nyakörves előfizetésre is valami, ami ugyan 500Ft havonta, de váltsak át valami 2900Ft-os csomagra. Minimális adat van forgalmazva rajta, a Cicák hívni sem szoktak, szóval gáláns egy ajánlat ismét.
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok!Vajon a szombaton leadott rendelés mikor küldi a voda?Az online fiókban kifizetve ennyi látszik,az ügyfélszolgálat meg szokás szerint nem veszi fel 60 perc után meguntam a zenét. Köszi
-
válasz
baloghgabor
üzenetére
Ennél általában sokkal jobb ajánlatokat adnak, ha felmondani szeretnéd az előfizut.
-
törölt tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Oké, akkor legyen itt +700 Ft-tal több (ennyi a matelcsi adó).
Azonban a mobilnet árazására/az azzal való fukarkodásra mi a magyarázat? Azon nincs matelcsi adó.....illetve nálunk 5% az áfa, ott meg 19%.
De azt sem értem, miért 1-2-5 GB-tal szórakoztatják a népet Magyarországon 2021-ben.....odaát 30 GB a legkisebb adatmennyiség (1db csomag esetén), de inkább 60GB a jellemző.
Ott miért nem dugul be a hálózat? Népsűrűség is hasonló....frekvenciakészlet is....Nekem az egészről a Vizivilág jut eszembe, amikor Kevin Costner a film elején a paradicsompalántát akarja megvenni. Megkérdezi mennyibe kerül....Mire a nő meglátja mennyi "zsozsója" van: a csillámaid fele....
-
pitiless
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A most lejárt hűségem előtt rendszeresen felhívtak még hűségidőben is és mindig tudtak egy jobb ajánlatot adni. Ha árban feljebb is mentünk, akkor meg a szolgáltatásokkal kaptam extrát. Most semmi nem volt, pedig augusztus közepe után már tudtam volna hosszabbítani. De legalább a kártyás átállítást sikerült hibátlanul végigvinniük. Van netem és a bejövő hívások bejöttek.
-
pitiless
senior tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Mi olyan helyen lakunk (még Budapest
), hogy mind a 4 szolgáltató elhasal a lakásban. Digi hálózatot sem talál, Telekom 0-1 pálcika, Telenor elég gyakran nincs szolgáltatás, Vodafone még a legjobb, de ott is helyezkedni kell bizonyos helyeken, hogy normális legyen a hangminőség. Állítólag cellahatáron vagyunk. Hiába volt panasz több lakó részéről (kb. 135 lakást is érintő lakóparkról beszélünk), nem történik semmi. Na ennyit arról, hogy a pincében is van térerő. -
pitiless
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem most annyit mondtak, amikor jeleztem, hogy kártyás csomagra váltanék, hogy ha nem sikerülne átváltani (mi van???), akkor is mindenképpen lemondanám az előfizetést? Mondtam, hogy akkor számot hordozok, mert a számra szükségem van. Majd gyorsan egyeztettem velük az adataimat. Meg sem próbáltak marasztalni. A Red Live-ot nem tarthattam volna meg ha hosszabbítok, ha meg nincs hűségem, akkor nem adnak a vezetékes közös ügyfél miatt kedvezményt.
-
törölt tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Ismerős (Erdélyben) írta, hogy vodás, feltöltőkártyája van. Valami "havi megújuló opciója" volt, amit levontak az egyenlegből. (~1700Ft, 30GB + voda hálóba korlátlan perc és SMS +100 perc egyéb ++ mivel 20 éve vodás, ezért kap hűségprogramban havonta + 30GB-ot +1000 percet). A voda ezt az opciót kivezette, mire ismerős átment digihez számhordozást kérni.
Ahogy hazaért, kapta az SMS-t a vodától, feltöltőkártyás ajánlatunk neked: 200 GB + 2000 perc + voda korlátlan perc + sms, amit az első 2 hónapban ingyen adunk, utána ~1300 Ft, csak menj vissza 24 órán belül a digihez és mondd le a számhordozást.A számok nem elírások.
És mindez feltöltőkártyás ügyfélmegtartás címen. -
törölt tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
-
pitiless
senior tag
A tegnap este elindított kártyás díjcsomagra váltás egy negyed órája végbement. A telenorral ellentétben itt úgy tűnik, hogy be tudom majd fizetni a számlámat, miután a fiókban maradt egy előfizetéses bejegyzés és ott látszik az aktuális számla. Ami vicces, hogy az appban már van is a számomra egy előfizetéses ajánlatuk
. -
Köszi a válaszokat. Értem én hogy az app szar, de ha már a számlázás is akkor nem zavarja őket a bevételek állása? Ok, ok, költői kérdés volt

-
MadMancs
veterán
Ne legyél abban biztos.
Telenor dettó ugyanez, csak ott a használhatatlan szolgáltatás miatt menekülnek az emberek (környezetem túlnyomó többsége már bye bye Telenor.
Náluk mobilnet süllyedt kb a használhatatlan szint alá.
Szóval a 2 szolgáltató szenvedésével leginkább Telekom nyert. Kérdés melyiktől mennyien léptek le. De sanszos hogy kevesebben pattannak nem működő ügyfélszolgálat + számla miatt mint nem működő mobilszolgáltatás miatt. -
asdf_
veterán
NMHH stats-ra tök kíváncsi leszek majd, max két negyedévig lehettek szerintem másodikak a piacon, aztán a lúzerkedés miatt elkezdtek menekülni az emberek és pápá második hely, érdekes lesz ezt majd számokban látni.
-
Többi vodástól kérdezném hogy tényleg darabokra esett a számlázás vagy csak velem bénáznak? Mobil számlám 3 hete késik (2 hete hívtam őket, nem tudják mennyit kell fizetni majd megjön...), otthonit átállítottam díjnetről voda honlapon fizetésre (hiba volt?), és befizettem. Persze jön a díjneten a számla és az ügyfél részen nincs jóváírva (de mail jött róla hogy befizettem...)...
-
Milyen meglepő is lenne ha normálisan működne az app....
-
Tulipa
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Akkor nem csodálom, hogy nem tudott semmire rábeszélni

Ha tényleg 85 MB-ot fogyasztasz havonta, akkor neked az új tuti100 tarifa is jó lehet. Havonta 100 MB-ot adnak benne ingyen.
Viszont ebben a tarifában már nincs 300 ft fölötti ingyen beszéd. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Tulipa
üzenetére
Szegény hölgyet kicsit megkönnyezem néha amikor eszembe jut, mert annyira kedves volt és mégse jött be egyetlen ajánlata sem

Alig 8GB az összforgalmam egy kb. 8éves telefonon. Na most ez durván 85MB/hónap. Az alap Tuti tarifa is kiadja simán, emlékeim szerint 400ért újul havonta és a legolcsóbb konstrukció is pár ezer HUF lenne havonta isten tudja mennyi ingyenes beszéddel meg adattal. Legutóbb talán 2000HUF/hó lett volna, ami 24k/év.
Na most évente 2-3x töltök rá 3ezret, mert 90%-ban engem hívnak, a net meg alapból kiadja, így kvázi csak azért fizetek évente és nem több mint 10ezret.
Közben megrendeltem a kártyát, remélhetőleg a héten meglesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tulipa
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Idén év elején regisztráltam online egy új simkártyát, akkor ezeket az előfizetői nyilatkozatokat is ki kellett pipálgatni, gondolom most is így van. Lehet, hogy utólag a myvoda fiókban is lehet módosítgatni, de ezt még nem csináltam.
Ha kevés net kell neked, vannak most új csomagok feltöltőkártyához, az egyik pl. olyan, hogy 1 GB 60 napos érvényességgel. -
Gubu0101
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem is most okt.nov. szamlat egyben kuldtek,pedig kezdtem orulni,hogy eszheztertek
Gondolom jovohonapban megint duplaz.Oktoberben kifizettem a szeptemberit,normalisan most jonne egy csekk. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Tulipa
üzenetére
Igen, kártyát vennék. De ez, ahogy beszéltük automatikusan új szerződés a jelenlegi mellé.
Már csak arra kell rájönni hogy az "Előfizető Nyilatkozatai"-t ami egy 17pontos lista, hol lehet majd "konfigurálni". Legutóbbi adategyeztetésnél a 1270-en ez zsír módon lezajlott igaz nem idén, hanem még tavaly nyáron
Ha ez az út gondolom most felejtős, akkor az oldalukon kell adategyeztetést kezdeményezni, vagy az első aktiválásnál is felhozza majd ezeket?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Arról tudok, hogy nyáron megkíséreltek a várból szart csinálni...
Ezek szerint sikerült![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1ébként csodálkoztam is egy ideje, miért nem keresnek extra ajánlatokkal, ezek szerint ez lehet az oka. Pedig tavasszal olyan szépen elbeszélgettem az egyik ügyfélszolgálatos hölggyel, miért nem tud egyetlen kedvezőbb ajánlatot sem adni a jelenleg használatosnál, hogy épp csak a kezét nem kértem meg

Mert én tényleg csak telefonálok és annyira keveset netezek napközben is, hogy a jelenlegi szokásaim mellett a jelenlegi tarifacsomagtól csak drágább-kedvezőtlenebb van. Vagy többet kellene netezni, meg telefonálni de akkor lőttek a melónak

Annyi mail meg fórum nincs amivel 100megát elfogyasztok havonta, akkor meg minek ettől több fix havidíjárt, GB-os nagyságrend...
Na mind1 remélem telefonozni azért majd még lehet
-
Tulipa
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Mármint simkártya rendelés? Azt azért éri meg online rendelni, mert akkor ingyen van. Remélhetőleg most is pár nap alatt postázzák, de 4Grider összefoglalta a mostani állapotokat

-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ez így teljesen érthető, előbb azt írtad, a szolgáltatással nem volt probléma.
-
Kicsirics77
veterán
Nekem ebből a ködösítésből lett elegem,augusztusban leadott hibajegyem mintha nem is létezne,ha nem kérdezek rá akkor ki sem derül hogy eltünt pedig minibázis hiba lett leadva mert a házban nem vagyok elérhető,munkámhoz meg kellene sokszor,vagy egy céges telekom sim amivel semmi gond idebent sem,ez is szempont volt nálam.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Érdekes döntés, ha egyébként a szolgáltatással nem volt problémád. Persze mindenki maga érzi, én ilyen miatt biztos nem hagynék ott szolgáltatót. Ha a szolgáltatás is problémás, akkor minden további nélkül.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Én ciklámennek szoktam mondani.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Kb. Nincs jelentősége, a lényegen nem változtat már.De igazad van.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Ezt még megtudom fejelni azzal,hogy hónapok óta sz@r a számlázásom,plussz 10-ből 9 alkalommal azt írja hogy a fiókom vagy fel van fűggesztve vagy nem is vagyok ügyfelük

Mondjuk amíg nem piszkáltak bele a rendszerükbe addig semmi gondom mem volt 15 évig.Most meg még azt is letagadják,hogy kerestem őket bármivel is. -
pitiless
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
5.5 év után ma én is elköszöntem az előfizetésemtől. A Pólusba mentem ügyintézni, gyakorlatilag még ki sem jött a sorszám a gépből, már hívtak is. Előtte az ügyfélmegtartó csoporttal jóváhagyattam a kártyásra váltást, így viszonylag hamar végeztem. Hogy mikorra fog valójában átváltani, azt nem tudom.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nagyon nem vagy képben. Szó nincs a pandémia hatásáról, a saját ügyviteli rendszerük leváltásába buktak bele. Július vége óta tart az ámokfutás, amit a telefonos ügyfélszolgálatuk szív meg a legjobban.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Tulipa
üzenetére
Értem és köszönöm!
Ennyire be tett volna a pandémia nekik is? Nyáron 12perc alatt nem csak simán adat-egyeztettem hanem át is vittem a kártyát a nevemre mert más nevén volt és mindig komplikált volt emiatt. Ennyi időbe belefért egy rakás feltétel felsorolása és lényegében az új szerződéskötés is.
Egyébként a leírtakból az derül ki hogy akkor rendelni is online a célszerű.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Bízom benne,hogy ez minél előbb bekövetkezik,félreértés ne essék nem volt eddig bajom a szolgáltatással de az utóbbi pár hónap katasztrófa volt a részükről mind hozzáállásban mint ügyintézésben,üsz ma személyes ottjártamkor 3 sikertelen belépés után sem tudott mit mondani,majd kb 5 perc után látta az adataim,lehet csak velem szívózik a rendszer.😂😂😂
-
4Grider
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Majd akkor leszel rózsaszín, ha a piros rendszere is úgy gondolja. Szóval nyugtával dicsérd a napot.
-
Kicsirics77
veterán
Köszönöm ezt a csodás 15 évet a csodafone szolgáltatónak, csütörtök estétől rózsaszín vagyok számhordozással.Meguntam az üsz töketlenkedését, a nem működő online felületet és a hol jó hol nem számlázást.
-
Tulipa
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem is több kártya van a nevemen ugyanazokkal az adatokkal, szóval ez nem gond.
Ha tudod, inkább online aktiváld az új kártyádat, a 1270-et nem nagyon fogják felvenni... -
Kbali
nagyúr
válasz
MadMancs
üzenetére
Tegnap a postán is 1 óra várakozás volt csekkbefizetésre (nem saját, nincs az az isten).
Sajnos maga a posta sem tesz semmit a kizárólag általa favorizált csekkes fizetés arányának visszaszorításáért, vagy legalább a saját fizetőhelyeken a könnyebb befizetésért.
Én ezer éve Díjnet (előtte Távszámla) + banki csop. beszedés kombót használok: nem késnek a számlák, mindig jön az értesítés, ha van új számla, a fizetés meg megy a bankból (ha van fedezet). -
4Grider
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Mint jól írta, 10 feltöltős előfizetésig nem probléma.
-
MadMancs
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szerződve vannak és lehet hírlapárusoknál ezer éve számlát fizetni (lapker, Inmedio pl). A probléma az, hogy ezeknél ha kártyával fizetsz, ha nem, epack bukta, míg üzletben való kártyás fizetéssel nem. Ezen kellene változtatni hogy mindegy hogy hol, de ha kártyás fizetés van, ne legyen epack sarc. Illetve ahogy írták, december 1 től nem lehet üzletben számlát befizetni.
-
asdf_
veterán
Az biza döbbenet, hogy milyen sorok állnak a szolgáltatói üzletek előtt (mindnél).
És a sorbanállók 90%-a csekket fizet beÉn a már egyirányúsított előfizetések és a végszámlán kívül történő bárminemű számlabefizetést megszüntetnék a bemutatóteremben, ha én lennék a szolgáltató.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Tulipa
üzenetére
Értem és az nem probléma ha én mint meglévő szerződő ugyanazokkal az adatokkal és feltételekkel létrehozok egy új szerződést ami által birtoklok még1 kártyát? Értelemszerűen a szerződésszám különbözni fog

Bocsi ha hülyeséget kérdezek de ilyet még nem csináltam sose, de ahogy látom 1előre felesleges is hívnom a 1270-et mert ha tegnap volt 12perc várakozás a semmire, hol van még az 1óra adott esetben
-
Kbali
nagyúr
Az biza döbbenet, hogy milyen sorok állnak a szolgáltatói üzletek előtt (mindnél).
És a sorbanállók 90%-a csekket fizet be
+ minden tiszteletem az ügyfélszolgálatosoké (minden hibájuk és hülyeségük ellenére): tegnap volt szerencsém végighallgatni legalább 2 sztorit számhordozás ügyintézése közben, hááát... kb. ott kezdődik, hogy bemegy a néni ügyintézni és nem tudja a saját telefonszámát sem. Személyi helyett oltási igazolványt vesz elő, meg TAJ kártyát...Szóval, ha van 60-70 feletti gyengébb képességű rokonotok, kísérjétek inkább el. -
kutga
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Felhívom őket akkor és kiderül, köszi.
-
Tulipa
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen, minden számhoz külön szerződés van. És egy előfizetőnek összesen 10 simkártyája lehet.
-
SchumiBácsi
őstag
Hello!
Van egy feltöltőkártyás szerződésem, ehhez most értelemszerűen tartozik 1db telefonszám. Tud olyat a rendszer hogy egy ilyen szerződéshez 2db telefonszám is tartozzon? Mert venni akarok még egy SIM kártyát vagy ahány szám annyi szerződés?
1270-et hívtam de sok volt a zene így azt hagynám egyelőre

Köszi előre is!
-
kutga
félisten
Hölgyek /urak!
Hűségidő lejártát követően előfizetés mellé vásárolt iPhone 7 függetlenítésének mi a menete? A saját előfizetésem mellé vettem annak idején.
-
törölt tag
Ezt a qr kód javítást leírná vki, miképpen lehet házilag javítani? Nem szeretnék ezért újra sorbanállni. Macem van, így olyan program kéne, ami elfut rajta vagy webes megoldás.
-
pitiless
senior tag
válasz
üzenetére
Nálam azon sajnálkozott, hogy régi ügyfél vagyok. Elmondtam, hogy megváltoztak az igényeink és khm... kicsit sem szimpatikus az új Red csomag (korlátozott net, fizess pluszban a teljes sebességért). Én Red Live-ról megyek most kártyásra, de ha nem sikerül, akkor hordozok. Ehhez már túlestem első körben az adategyeztetésen, mert a lakcímkártya száma 999999XL volt, ami hát nem épp fedi a valóságot.
-
Littoral
aktív tag
válasz
üzenetére
Konkrétan, ha be akartál lépni, mindegy milyen netről, azt írta az otp rendszere, hogy a használt internettel van baj. Az otp a Fb oldalán már csak akkor rakta ki az információt, amikor a portálok lehozták, hogy be van halva az egész (nem reggel). Ezért ha valaki vodafonos nettel próbálta, jogosan feltételezte, hogy azzal van a baj.
-
törölt tag
válasz
pitiless
üzenetére
Én is a napokban játszottam ezt le.
Érdekes volt hallani az ügyfélmegtartótól, hogy nem nagyon érdekli őket hogy megtartsanak, mert kevés a profitjuk a "special flotta" előfizetésemen....
Hát jó....De hogy megemlítem hova megyek és milyen kondíciókkal, és mégis elengednek a telenoros EQ flottába.... -
pitiless
senior tag
Ma jár le az előfizetésre vállalt hűségem. Kb. 50 perc alatt sikerült eljutni az ügyfélmegtartó csoportig. Rögzítették igényemet, holnap át tudok váltani kártyás csomagra...
-
Kicsirics77
veterán
Meglepődtem volna ha megy a webes felület vagy az alkalmazás. Megint valami karbantartás van, lassan többet offline mint használható.
A számlázás meg katasztrófa, se otp kártyával nem tudok fizetni se simpley alkalmazással, a pénzt levonja a számla meg marad kifizetetlen már második alakalommal, de persze én vagyok a hülye mert biztosan nem jó adatokat adok meg.
Plussz a szeptemberben leadott hiba, ami mondjuk sürgős lett volna, a nyomát sem találják a rendszerünkben.
Lassan meg egy levél az nmhh felé , jövőre meg itthagyom ezt a nyomorult szolgáltatót.

-
pilipi
aktív tag
válasz
Nikaré
üzenetére
Féligazság csak.
Mert az OTP app nem működése egyértelműen az a voda hibája.
Az hogy több mint 3 hónapja hergelik az embereket azzal, hogy gimnazista számtech szakkört bízták meg a rendszer rendbetételével és még mindig nem megy normálisan arról igenis tehetnek mint ahogy arról is, hogy az embereknek elfogy a türelme és az empátiája velük szemben arról is.
Nekem már könnyű a helyzetem mert amikor a második számlát nem kaptam meg leléptem tőlük és vittem az egész családot (nem bántam meg)
A procedúrát nem mesélem el azóta is azon szórakozunk az ismerőseimmel amit bal....kodtak mint egy "sarki, zúg gsm" bolt aki most kezdte és nem tudja mit kell tenni.
Viszont most kaptam én is számlát:
Aktuális havi számlája elkészült, melynek részleteit az alábbiakban küldjük.
Számla alapján fizetendő: 0 Ft
Fizetési határidő: 2021.11.25.
Megnézni a számlarészleteket természetesen nem tudom , mert 2 és fél hónapja eljöttem tőlük, belépni már szept.1-el sem tudtam a voda rendszerébe mert nem voltam már benne.
Akkor ezek szerint nem piros orrú bohócok ülnek ott?
Akiket a saját amatőr balfékségük miatt védeni nincs értelme. -
amdboy
senior tag
Komilyan mondom...... Most meg vodáèk karban tartanak. Csak azt nem èrtem, hogy ez mièrt "főműsor időben"
-
wwhy
veterán
Simplepay is bedöglött, de a Vodka a hibás!!
Nem tudok díjnetből fizetni.
Mongyon le!! -
amdboy
senior tag
Másnál is leállt a web ès az app?
-
Caldera
senior tag
válasz
eddieke666
üzenetére
Nem értem ezért miért a Vodát kell szidni (ha már ide írtál), ha a banki szolgáltatás áll le. Ha minden más megy akkor egyértelmű, hogy van mobilneted, van szolgáltatásod.
Vagytok itt néhányan (a pár millió előfizetőből) akinek már rögzült, ha hiba van akkor a Voda tehet róla (tiszta Gyurcsányozás).
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy mind a 4 szolgáltató elhasal a lakásban. Digi hálózatot sem talál, Telekom 0-1 pálcika, Telenor elég gyakran nincs szolgáltatás, Vodafone még a legjobb, de ott is helyezkedni kell bizonyos helyeken, hogy normális legyen a hangminőség. Állítólag cellahatáron vagyunk. Hiába volt panasz több lakó részéről (kb. 135 lakást is érintő lakóparkról beszélünk), nem történik semmi. Na ennyit arról, hogy a pincében is van térerő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)