- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
válasz donjohnson #86536 üzenetére
El sem indul a felület
Yettelnél rendelni nem tudtam, de az megy azóta.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok
Másnak sem megy az adat egyeztetés? Rámegyek online, hogy kezdés majd váratlan hiba, ez van vagy 2-3 hete folyamatosan
-
félisten
Online tudok a tuti100-ra váltani? Amikor rámegyek, hogy váltás egy folyamat jön be, mint az új kártya rendelésekor
-
félisten
-
félisten
Egy időben mintha lett volna online opció is a SIM zár feloldás kérésre, most azonba nem találom és az oldalon is csak 1270 + üzletet írnak.
Tényleg kivették volna?
-
félisten
-
félisten
Néztem a Voda oldalál, de nem találtam rá. 5G használathoz kell bármi speciális csomag? Vagy elég sima feltöltős net feltöltés? Adott helyen a lefedettség teszt lenne most csak.
-
félisten
válasz baloghgabor #66009 üzenetére
Jesus, köszi, jól elrakták. Igen üres.
-
félisten
Végre sikerült belépnem az appba, de nem látom a jó dolgokat, megszűnt volna?
-
félisten
válasz bodorjanos #65816 üzenetére
Szerintem arra olyan a hálózat valamiért, hogy jobban terheli.
Nekem Telenornál volt ilyen, semmi nem segített. Más szolgáltatói SIM-el meg nincs gond, nem merül ennyire.
-
félisten
-
félisten
Rendeltem egy SIM kártyát, egy héten belül megjött.
Azonban nem tudom aktiválni mivel a regisztráció során azt mondja regisztrálva vagyok.
Próbáltam fiókba belépni de be nem enged, emlékeztetőt meg nem küldi ki (régen sem küldte ki). -
félisten
-
félisten
Rendeltem egy uj SIM-et, kivancsi vagyok mikor jon
-
félisten
-
félisten
válasz baloghgabor #65167 üzenetére
De a WIFI-n való mérés, hogy jön a Vodafone mobil témakörbe?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz SpongyaBob #65006 üzenetére
Vagy tenyleg fogalmuk sem volt a dologrol meg, ugye a tananyag kimegy idoben de nem mindenki olvassa egybol… Sok ilyen van, hogy nem felkeszultek meg.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Amugy a sok szajkarates meginditotta mar NMHH-nal a dolgot? 3 ezret csak meger ha mar igy kiakadtok.
-
félisten
-
félisten
Kicsit túlzásba esel, a példáid nem helytállóak.
Ha bankba megyek mindig megnéztem nyitva vannak e adott napon annak ellenére, hogy egy hete is mentem oda ugyanazon a napon, bármi változhat.
Amikor számhordozni mentem igen is utána néztem, hogy mi kell hozzá, nem csak elindultam a vakvilágba és ebben az a szép, hogy a kérdező láthatta volna, hogy a rendszer nem tökéletes most, lehet meggondolandó.
De egyszerűbb, mindenért csak berohanni aztán nehogy elkerüljük a felesleges mérgelődést.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz anjani182 #64887 üzenetére
Nincs Galaxy okos órám, de értelmezésem szerint most csak annyid van, hogy a telód E-SIM-el megy. Az órához amennyire látom hozzá kellene adnod külön a mobile plant alatt az E-SIM-et, de ekkor szerintem a telón deaktiválódik és csak az órán fog menni, mivel ez most csak 1 eszközös történet.
ESIM inkább akkor jó amikor a teló úgy DUAL SIM-es, hogy egy fizikai SIM meg egy ESIM lehetséges, mint pl Apple cuccainál.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Leslie1966 #64587 üzenetére
Igen de pont olyan vagy aki olvassa ezt a témát, volt már benne, hogy nem megy.
Ez nettó önszopatás aminek a végén lehet puffogni egész nap/héten. -
félisten
válasz Leslie1966 #64584 üzenetére
Ez komolyan ennyire sietos, hogy nem varhat mik helyreall a rendszer? En is varom, de minek szorakozzak igy vele
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Eddig volt egyszeri 300MB adat, most mar nincs
-
félisten
iOS-en is frissült az app. Kiírta lépjek be, majd frissítsek jelszót mert lejárt. Ezután szerverhiba.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Van ég mai nappal lejáró számlán, de nem tudom befizetni, mert a fiókom alatt nem látszik.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Sziasztok,
Ellopták Anya telefonját, de a SIM nagyapa nevén volt (ő sajna már nincs ). Le tudjuk mi is tiltani valahogy a számot? Nincs utána rá szükségünk, de azért jó lenne letiltani.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Sziasztok
Van egy kártyás, ritkán használt számom... csütörtökön este jött egy SMS, hogy jóvá írtak 15 perc ingyen percet, amelyet bármelyik hálózatba felhasználhatok. Gondoltam ma megteszem, de az automata bemondta, hogy töltsem fel az egyenlegem. Jól sejtem, hogy pénznek kéne rajta lennie?
-
félisten
-
félisten
Sziasztok
Azzal kapcsolatban kérdeznék, hogy van egy Voda sim kártyám Vitamax tuning vagy milyen tarifával. Be van aktiválva meg minden, az lenne a kérdés, hogy ahhoz külföldön használjam kb 2 db 3 perces híváshoz 1 hét múlva kell rajta valami külön állítanom? Gondolok itt arra, hogy a roaming automatikus vagy nekem kell valamit megrendelni?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Sziasztok!
10 év után újra lett egy Vodafone-os számom. Vitamax Tuning kártyám van amit neten be is aktiváltam. Láttam, hogy 1 hónap ingyen net is van meg is rendeltem ha már van az a 100 mega. A kérdésem, hogy tudom ezt lemondani neten? (Vagy az ingyenes utódját)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok