- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracon
csendes tag
válasz
whatnot #3650 üzenetére
300W-ot megeszik max. terheléskor (de mivel csak 2 6 pin-esem van hozzá "csak" 225W-ot), egy szörnyeteg.
Nem csak hogy nem hallom, hanem látom, hogy áll a ventillátor. Ez a hűtés, úgy nézz ki, hogy van 3 hatalmas ventillátora, a két szélső rendesen műkszik, felpörög ha kell. (amúgy baromi halk ez is abszolút nem hallani, még 100%-os kihasználtság mellett is alig) A Középső viszont áll mint aki jól végezte dolgát, meg sem moccan. Pedig a leírás szerint ez a középső ventillátor az ami igazán okozza a drasztikus hűtést, alacsony hőfokon tartást még felhúzott állapotban is.
-
Dracon
csendes tag
válasz
whatnot #3647 üzenetére
A két 6 pines táp csatlakozó a vga-hoz van csatlakoztatva. De egy 8 és egy 6 pin-est is lehetne csatlakoztatni a videókártyához, viszont a tápomhoz nem járt 8-as annak idején.
Maga az új hűtő normálisan a vga-hoz van csatlakoztatva (ilyen kis minicsatlakozóval, nem tudom hogy hívják), ahogy az eredeti hűtése is volt a HD 2900XT-nek.
-
-
veréb
tag
válasz
whatnot #3632 üzenetére
barkácsolás! 2-3 centire
a két venti csatija tápból kijövő 4 pines-re kell csatlakoztatni 2 db van belőle és van a végükön egy poti állitó hogy milyen sebnbeséggel forogjon a két 12cm-es venti
hangja az joformán nincs is
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa ITE IT8720F + DES (ISA 228h)
GPU érzékelő típusa Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh)
Alaplap neve Gigabyte MA770 / MA790FX / MA790GP / MA790X Series
Burkolatba behatolás történt IgenHőmérsékletek
Alaplap 30 °C (86 °F)
CPU 29 °C (84 °F)
1. CPU / 1. mag 23 °C (73 °F)
1. CPU / 2. mag 23 °C (73 °F)
1. CPU / 3. mag 23 °C (73 °F)
1. CPU / 4. mag 23 °C (73 °F)
GPU 36 °C (97 °F)
GPU memória 28 °C (82 °F)
GPU környezete 31 °C (88 °F)
SAMSUNG HD753LJ 22 °C (72 °F)Hűtőventilátorok
CPU 457 RPM
1. burkolat 792 RPM
2. burkolat 1087 RPMFeszültség értékek
CPU mag 1.02 V
+3.3 V 3.34 V
+12 V 12.52 V
VBAT telep 3.07 V
DIMM 1.82 V
GPU Vcc 3.30 VÁramerősség értékek
CPU 0.00 AFogyasztási értékek
CPU 0.00 Wa procimat x4 phenom 945 be egy v8-as cooler master hüti
-
szasanyi
félisten
válasz
whatnot #3578 üzenetére
Látom, nem érted... nekem nem kell segítség. Nem is kellett volna rányomnod a válasz gombra, mivel sem neked, sem az általad felvetett témában nem írtam előtte. Bár ez nyilván nem tűnt fel...
És mielőtt az én stílusomat kritizálnád a továbbiakban, talán olvasd el még egyszer a legutóbbi hsz-edet is. Nem baj, ha nem válaszolsz... egy "élmény volt".Izee1233: értem... sajnos az már gyárilag is hangos, mielőtt bármi baja lenne. Úgy meg pláne "kellemes lehetett".
Ha meg már így van, akkor nézd meg a hűtő-GPU kapcsolatát (pasztázást) is. Persze csak ha eddig nem tetted meg. Nagyon nem kell "gányolni", gyors kötözővel vagy megfelelő gumiszalaggal stabilan rárögzíthető a két venti, és sztem jó is lesz úgy. Azért majd mondd milyen a tapasztalat, és hogyan alakulnak a hőfokok. Sok sikert!
-
szasanyi
félisten
válasz
whatnot #3572 üzenetére
Lehet, hogy a Pro hűtési teljesítménye jobb valamivel - még nem próbáltam, így az esetleges különbséget nem tudom megítélni - de úgy emlékszem én nem erről beszéltem.
És ha még jobb is... akkor is az előzőekben leírt változtatás az olcsóbb (kb. 3k 2 db jóféle venti), ami ráadásul hatékony is lesz! És a hűtést sem kell leszerelni, ami ugye akár garvesztéssel is járhat.
-
szacsee
nagyúr
-
törölt tag
válasz
whatnot #3574 üzenetére
A V2-őt már nézegettem, annak nagyon csalóka a fotója. A V2 hűtőbordáját nem lehet a kártya hátoldalára fordítani. Persze ez a gyártó honlapján lévő képekből nem nagyon látszik, csak az adatlaporól derül ki, na meg tesztoldalak cikkeiből.
szerk.: Talán ezen a ("gyári") fotón látszik:
Ha erre rárakja az ember a ventilátort, akkor két kártyahelyet foglal el a VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest