- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
LordDarkness #5341 üzenetére
Ha már a BF3 most a viszonyítási alap megnéztem én is. 1280*1024 Ultra beállításokkal kb 47°C szerintem hangtalanul végezte a dolgát.
-
bazsy1981
tag
válasz
LordDarkness #5151 üzenetére
rá van csak pattintva egy kerettel, leveszed és szépen gyorskötözővel rá lehet erősíteni
-
bazsy1981
tag
válasz
LordDarkness #5148 üzenetére
halk nagyon ha nem forog 100%-on
pwm-et nem tud, sajnos csak alaplapi csatival+speedfannal tudod vezérelni hogy halk legyen, vagy feszzel tekergeted -
Speed®
titán
válasz
LordDarkness #5148 üzenetére
Ha visszaolvasol, vannak vele tapasztalatok, jók is, rosszak is. Ha a szabályzás megoldható a vidkariról, jó, de ha nem, kellemetlen tud lenni. Az is igaz viszont, hogy 460on leszabályozva is bőven elég a Gelid, és úgy halk.
A Deepcoolt nem ismerem konkrétan, keress valami tesztet róla..Réz vs. nikkelezett réz..szimpátia kérdése csupán szerintem..dizájn.
-
bazsy1981
tag
válasz
LordDarkness #5145 üzenetére
ez egy gelid icy rev 2es ugye?
asszem nekem is ilyen van, jo kis cucc -
Speed®
titán
válasz
LordDarkness #5132 üzenetére
Az alunak hitt felület nikkelezett réz többnyire, minimálisan rosszabb a hőelvezetése, viszont nem oxidálódik, így ez az érték konstans.
-
Speed®
titán
válasz
LordDarkness #5079 üzenetére
Nem látom a támogatott termékek közt..és a rögzítője sem tűnik kompatibilisnek (61x61es GTX2x0 karikra felmegy, de a 460 61x51es)..ill. elég gyenge megoldás, 3 hőcsővel, a gyárira hajaz. A ventik miatt persze biztos halkabb, de emlékeim szerint egy 4850et is felengedett 60°Cig, ahol az S1 50 alatt megfogta..ergó gyengébb az S1nél, én emiatt sem javaslom. A te karidra TwinTurbo Pro / Setsugen / Gelid Icy2 és hasonlók lennének jók.
-
Speed®
titán
válasz
LordDarkness #3584 üzenetére
Én arról beszélek, hogy a gyári hűtőt szétcsavarozva külön lehet választani a RAM/FET/VRMeken lévő fémlapot a GPUs résztől és a ventitől. Ez a fémlap marad a nyákra csavarozva a gyári gap padekkel és fölé elfér az S1.
cowboy_bebop is így használja, esetleg kérdezd őt, ha bővebb infó kell. -
Daffni2
addikt
válasz
LordDarkness #3567 üzenetére
Azért egy iyen VGA-ra ne gányolj, megérdemel egy rá való normális hűtést:Zalman VF3000A VGA hűtő - ATI Edition
-
whatnot
őstag
válasz
LordDarkness #3569 üzenetére
L2pro-t 5850-en felejtsd el szerintem.
Hivatalosan az AC termékei közül valóban csak az L2pro megy rá, de attól még rámehet az S1 Rev2 vagy a Twin Turbo Pro is. Én utóbbi fogom majd rárakni az Asus 5770 CuCure-omra, mert elvileg rámegy, volt már olyan, aki rárakta mindenféle mod nélkül. A kérdés nálam az, hogy így összességében a házba befér-e.Ezeket nézd meg és kezdj el méricskélni
-
whatnot
őstag
válasz
LordDarkness #3567 üzenetére
Ha rámegy, akkor tuti lehűtené.
-
Stirbi
addikt
válasz
LordDarkness #3236 üzenetére
hát a s1+2*12esventi biztos,hogy halk megoldás a xigmatekot nemtudom neked megmondani esetleg jutuben less utána
-
Stirbi
addikt
válasz
LordDarkness #3234 üzenetére
a xigmateknak 5heat pipeja van,accelero s1 nek meg 4 , árban ugynott jösz ki xigamtekkal és az s1+2x12esventi -vel
szoval inkább xigmatek
-
Vaze
őstag
válasz
LordDarkness #3221 üzenetére
na az még jobb akor
-
stork13
aktív tag
válasz
LordDarkness #3211 üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz
LordDarkness #2882 üzenetére
Nem az a legnagyobb gond, hogy az ember nem szeret ekkora értékeket látni. 70 fok körüli üzemi VGA hőmérséklet rendesen befűti a házat, és felmelegíti a környezetét. Tudom, mert már a 4870-nél is tapasztaltam, és ez volt az egyik ok, amiért repült.
Nem mindenki szeret 2 vagy több házventit működtetni, ami ezen javít, és persze azzal együtt növeli a zajszintet is. Musashi is csak akkor elég, ha nincs visszavéve a fordulat halk üzemmódba, mert csak akkor lesz megfelelő a légszállítás, és jobb a hűtése mint pölö a Twin Turbo-nak. Ez van, a gyári hűtők sem véletlenül hangosak. Az említett hűtők meg 10k körül vagy a fölött kaphatók, ami messze nem ócsó.
-
Speed®
titán
válasz
LordDarkness #2884 üzenetére
Hiába van venti, ha a bordázat nem megfelelő, sem méretben, sem hőelvonó képességben. Sajnos a nagy fogyasztás alulméretezett tápkörrel ezt dobja..
Bár igazából nem kell félni a 100°C közeli értékektől sem, mert 175ig működnek simán..csak ugye az ember nem szeret ekkora értékeket látni.
A legjobb megoldás egyébként ha a gyári hűtőt szétrobbantja az ember, annak az alján van egy nagy egybefüggő fémlap ami fedi a VRM/FET részt, a GPUra e felett is rá lehet rakni az S1et pl. Nem is tudom kinél láttam hasonló megoldást, utána kéne keresgélni. -
Speed®
titán
válasz
LordDarkness #2882 üzenetére
Musashi, TRad2, HR-03 GT és hasonlovak, normális VRM bordázattal.
Egyébként magát a GPUt tökéletesen lehűti a Twin Turbo és az S1 is. -
szasanyi
félisten
válasz
LordDarkness #2876 üzenetére
Jó hűtő, de egy 4890-re kevés lesz.
-
bzs73
őstag
válasz
LordDarkness #2871 üzenetére
l2pro-5770 teszt,de én már szereltem fel ilyen hűtőt ismerősnek,és nagyon jó.Szó szerint semmi hang.idle 30 fok alatt van,load meg 55fok körül.A kis fogyasztás miatt teljesen jól hűti,és egyszerű a szerelés is.Fél órás munka.
-
szasanyi
félisten
válasz
LordDarkness #2871 üzenetére
Ezt már most mondhatom: VGA vezérléssel semmi (!) hangja sincs.
Az 5770 nem melegszik annyira mint egy 4830, így sokkal kisebb fordulat mellett is hatásos az L2 Pro, úgyhogy nem lesz ilyen problémád. Egyedüli gond a beszerzése.
-
szasanyi
félisten
válasz
LordDarkness #2869 üzenetére
10+ k-ért nálam ezek nem alternatívák.
Keresd az L2 pro-t (én is ezt teszem), előbb-utóbb biztosan lesz, az az ideális ehhez! És csak ~3k
Hál' Istennek a gyári nem olyan mint mondjuk az XFX GTS250 vagy Sapphire HD4870 VGA-kon volt (de még sorolhatnám!) és a hangos, süvítő hang 1-2 nap után az agyamra ment.
-
szasanyi
félisten
válasz
LordDarkness #2865 üzenetére
Az a gond a hűtőcseréjével, hogy az egymás melletti DVI csatolók miatt CSAK az Accelero L2 Pro fér rá. Ami amúgy jó is lenne, és van gyártó ami ezzel szerel egyes 5770 kártyát... csak éppen sehol nem lehet kapni.
-
szasanyi
félisten
válasz
LordDarkness #2862 üzenetére
5770-re?
A gyári stock hűtője teljesen jó, még csak nem is hangos. Esetleg nem referencia hűtős?
-
pokol ura
senior tag
válasz
LordDarkness #2172 üzenetére
ezek szerint igen
HD-4770 Series PCI-E Okay
köszi előre is -
sklopp
őstag
válasz
LordDarkness #2166 üzenetére
Nem tudom, hol hallottad hogy a Twin Turbo nem halk. Én ilyet használok, bootolás alatt, mikor pár mp-re felpörög teljes fordulatra, akkor sincs hallható hangja az egyéb ventik mellett (nálam szintén nagyon csendes ventik futnak, A.C., Noctua).
-
varsam
őstag
válasz
LordDarkness #2166 üzenetére
Talán S1 rev2-vel és egy halk 12centis ventivel járnál a legjobban, ha éjjel is játszol. Amennyiben nem, tehát éjjel nem terheled a gpu-t, akkor szerintem mind1, mert alap fordulaton egyiket sem fogod hallani.
-
tibz03
őstag
válasz
LordDarkness #1254 üzenetére
Nincs mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest